09 Mayıs 2011, Pazartesi 17:34:03

NEDEN FARUK BAYINDIR?

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin gizli kasetleri basına sızdırdığını iddia ettiği Faruk Bayındır, savcıya müşteki sıfatıyla ifade verdi. Bayındır, Bahçeli aleyhine de 50 bin TL'lik tazminat davası açtı.
  • arkadaş sen bu adamı tanıyomusunda konuşuyorsun herişini nerede ve nasıl hallettiğini shgm deki bazı larını parmağında oynattığını bilmeyenmi var sen aydamı yaşıyorsun MALİYE lütfen görevinize
  • Arkadaslar yargiya intikal etmis bir konuda boyle yorumlar yapilmasi yanlis. Faruk Bayindir bu tarz isler ile ugrasmaz . Dogru nasil olsa meydana cikacaktir. Kurumlari ve insanlari tohmet altinda birakmayiniz lutfen.
  • Çünkü bende dahil olmak üzere Faruk Bayındır'ı tanıyan herkez bu işi yapmış olabileceğini düşünüyor. Hatta ben artık SHGM 'deki bazı yetkililerle olan samimiyetini bile " elinde belki onlarında kasetleri vardır " diye değerlendiriyorum. Umarım ben yanlış değerlendiriyorumdur.
  • faruk b. kimdir nedir bilmem tanımama ama yorumlara bakıyorumda sevmiyeni çok fazla bu şahsın galiba bitane birisi bile olumlu yorum yapmamış bu zatı muhterem için bide mhp yi karşısına almaya kalkıyo .yerinde olmak istemezdim
  • FARUK BEYIN BU ISINI KOTARMASINA CAPININ YETMIYECEGINI COK IYI BILIYORUM. KENSIDISI HAVACILIK SEKTORUNDE KENDI HALINDE ISINE GUCUNE BAKAN BIRI. EGER FARUK BU ISLERI BECERECEK BIRI OLSAYDI SHGM DEKI KIRLI ILISKILERI OLAN INSANLARIN IPLIGINI PAZARA CIKARMAK ICIN, KENDI ISLERINI DAHA VERIMLI HALE GETIRMEK ICIN KART OLARAK KULLANIRDI. HAVACILIGIN KARISIDA PARASIDA BOL DERLER....SHGM DE EN GENEL MUDUR ,GN.MUDUR YRD.DUZEYINDE BASKAN DUZEYINDE EGER FARUK UGRASMIS OLSAYDI FARUKA COK IS CIKARDI. FARUK HER NE KADAR FARKLI GORUNMEYE CALISSADA SADE BIR ADAMDI. ZATEN BU DENLI IS YAPACAK ADAM FARKLI GOZUKMEZ..SIRADAN GOZUKUR.
  • ben sapına kadar ülkücüyüm bu iş adamının bizimle işi olamaz bizimde onunla.camıayı o yöne cekeceğinize,hergün pkk teröristleri ve meclisteki yandaşları can alıp duruyorlar neden onlara laf yok da kasetmiş neymiş derken hiçyoktan tarkimle uğraşıyorsunuz.allahın sopasına inşallah uğrarsınız.türkiyeyi bölenlerle uğrşın onlara yazı yazın.
  • KENDİNE DİKKAT ETSİN.
  • vay vay vay bunun sonu nereye cıkar bilinmez,ancak haber ilk çıkınca yapılan yorumlar ne oldu airporthaber açıklayabilirmi,sayın bayındır size ne dedi ki yorumlar çıkmadı HAVA LİSELİ
  • KENDİSİ ROL YAPMAYI ÇOK İYİ BİLİR...
  • Faruk bey airport haberin sorusuna cevap vermemiş.haberci neden siz? diye soruyor..cevap: benim adımı vermişler..İyide kardeşim zaten soru bu.Neden Ali, Veli değil,neden bu soruyu soran haberci değil.Neden kocaaa Türkiyede nokta atışı senin adın????Demekki birileri senin bu işlere uygun bir yapın olduğunu düşünüyorlar yada açıkça cevap vermiyorsun..Var bir bit yeneği herhalde!!
Tarkim Uçuş Okulu'nun sahibi Faruk Bayındır, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında, dün yaptığı açıklamalarda kendisine hakaret ve iftira ettiği iddiasıyla Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Airporthaber'e konuşan Bayındır,  " Cep telefonu kayıtlarımı, kredi kartı hesaplarımı incelesinler. Benim bu konuyla ilgim yok. Benim adıma internet domaini alınmış. Ben böyle bir domain almadım. Benim adımı kim bu işe karıştırdıysa ortaya çıkmasını istiyorum" dedi.

Faruk Bayındır, Airporthaber'in 'Peki neden bir başkasının değil de sizin isminiz ortaya atıldı' sorusuna ise, "  Kaseti çıkaranlar bu işin arkasında benim olduğumu söylemişler ve ismimi vermişler" diye konuştu.

NEDEN FARUK BAYINDIR?

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaş sen bu adamı tanıyomusunda konuşuyorsun herişini nerede ve nasıl hallettiğini shgm deki bazı larını parmağında oynattığını bilmeyenmi var sen aydamı yaşıyorsun MALİYE lütfen görevinize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaslar yargiya intikal etmis bir konuda boyle yorumlar yapilmasi yanlis. Faruk Bayindir bu tarz isler ile ugrasmaz . Dogru nasil olsa meydana cikacaktir. Kurumlari ve insanlari tohmet altinda birakmayiniz lutfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Çünkü bende dahil olmak üzere Faruk Bayındır'ı tanıyan herkez bu işi yapmış olabileceğini düşünüyor. Hatta ben artık SHGM 'deki bazı yetkililerle olan samimiyetini bile " elinde belki onlarında kasetleri vardır " diye değerlendiriyorum. Umarım ben yanlış değerlendiriyorumdur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
faruk b. kimdir nedir bilmem tanımama ama yorumlara bakıyorumda sevmiyeni çok fazla bu şahsın galiba bitane birisi bile olumlu yorum yapmamış bu zatı muhterem için bide mhp yi karşısına almaya kalkıyo .yerinde olmak istemezdim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
FARUK BEYIN BU ISINI KOTARMASINA CAPININ YETMIYECEGINI COK IYI BILIYORUM. KENSIDISI HAVACILIK SEKTORUNDE KENDI HALINDE ISINE GUCUNE BAKAN BIRI. EGER FARUK BU ISLERI BECERECEK BIRI OLSAYDI SHGM DEKI KIRLI ILISKILERI OLAN INSANLARIN IPLIGINI PAZARA CIKARMAK ICIN, KENDI ISLERINI DAHA VERIMLI HALE GETIRMEK ICIN KART OLARAK KULLANIRDI. HAVACILIGIN KARISIDA PARASIDA BOL DERLER....SHGM DE EN GENEL MUDUR ,GN.MUDUR YRD.DUZEYINDE BASKAN DUZEYINDE EGER FARUK UGRASMIS OLSAYDI FARUKA COK IS CIKARDI. FARUK HER NE KADAR FARKLI GORUNMEYE CALISSADA SADE BIR ADAMDI. ZATEN BU DENLI IS YAPACAK ADAM FARKLI GOZUKMEZ..SIRADAN GOZUKUR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ben sapına kadar ülkücüyüm bu iş adamının bizimle işi olamaz bizimde onunla.camıayı o yöne cekeceğinize,hergün pkk teröristleri ve meclisteki yandaşları can alıp duruyorlar neden onlara laf yok da kasetmiş neymiş derken hiçyoktan tarkimle uğraşıyorsunuz.allahın sopasına inşallah uğrarsınız.türkiyeyi bölenlerle uğrşın onlara yazı yazın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
KENDİNE DİKKAT ETSİN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
vay vay vay bunun sonu nereye cıkar bilinmez,ancak haber ilk çıkınca yapılan yorumlar ne oldu airporthaber açıklayabilirmi,sayın bayındır size ne dedi ki yorumlar çıkmadı HAVA LİSELİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
KENDİSİ ROL YAPMAYI ÇOK İYİ BİLİR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Faruk bey airport haberin sorusuna cevap vermemiş.haberci neden siz? diye soruyor..cevap: benim adımı vermişler..İyide kardeşim zaten soru bu.Neden Ali, Veli değil,neden bu soruyu soran haberci değil.Neden kocaaa Türkiyede nokta atışı senin adın????Demekki birileri senin bu işlere uygun bir yapın olduğunu düşünüyorlar yada açıkça cevap vermiyorsun..Var bir bit yeneği herhalde!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000