26 Ağustos 2011, Cuma 08:01:22

NATO HATTI BORULARI DELİK DEŞİK

Boru hattında basıncın düşmesi yaşanması üzerine polis tarafından araştırma başlatılmıştı.
  • Arkadaşım hat natonun yaptığı hatta, geçen yakıt türk milletinin.Bizim yakıtımız.
  • Hacli seferlerini bu duzmece isim altinda gerceklestiren sekularist orgut 'ten elde edilen her kaynak helaldir. :)
  • Eskiden bunlar yakalandıklarında adi hırsızlık görülüp devlet zararı neyse onu talep ederdi 2-3 ay yatıp çıkarlardı. Jet-A1 ötvsiz olduğu için yaklaşık bugünün parasıyla 1,1 Tl gibi litre başına bir ceza keserdi. Adamlarsa seve seve bu cezayı öder 5-6 ay yatar çıkarladı. 1,1 Tl vergisiz uçak yakıtını al, biraz yağ karıştır 3,5 Tl den mazot olarak sat. Artık aklı başında hukukçular bu işe el atıp olayı adi hırsızlıktan organize suçlar kapsamına aldı da 15 yılla yargılanmaya başlayınca ciddi şekilde azaldı. Anadolunun tüm altı nato hatları ve delik deşik resmen.
  • Adamlar boruyu deliyor.uçak yakıtını çalıyor.Yakalandıklarında 1-2 ay yatıp çıkıyor.Vereceksin 5-6 yıl bakalım çalabiliyormu.?kanun maddesinin değişmesi ve cezaların arttırılması şart.
Atatürk Havalimanı’na uçak yakıtı taşıyan ve “NATO hattı” olarak bilinen boru hattında basıncın düşmesi yaşanması üzerine polis tarafından araştırma başlatıldı.
 
Kısa sürede bir TIR garajından tünel kazılarak boru hattına ulaşıldığı ve yakıt çalındığı belirlendi. İkitelli’de dün sabah saatlerinde gerçekleştirilen operasyonda TIR garajının işletmecisi Fikret A. gözaltına alındı.

Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili yaptıkları soruşturmada çalınan uçak yakıtının 2 tonluk depolarda toplandığını burada 10 numara motor yağı ile karıştırılarak mazot haline getirildiğini tespit etti.

Garajda yapılan incelemelerde yerin 2 metre altına gizlenmiş bir de depo ele geçirildi.

Düzeneğin açılmasıyla yakıtın bu depoya aktarıldığı öğrenilirken operasyon sırasında depoda 3 tonluk yakıt da ele geçirildi. Motor yağı katılarak dönüştürülen yakıtın ucuz fiyata kamyonlara pazarlandığı öğrenildi. Gözaltına alınan Fikret A. suçlamaları kabut etmezken daha önce 10 kez aynı suçlamayla polis tarafından gözaltına alındığı belirtildi.
NATO HATTI BORULARI DELİK DEŞİK

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşım hat natonun yaptığı hatta, geçen yakıt türk milletinin.Bizim yakıtımız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hacli seferlerini bu duzmece isim altinda gerceklestiren sekularist orgut 'ten elde edilen her kaynak helaldir. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Eskiden bunlar yakalandıklarında adi hırsızlık görülüp devlet zararı neyse onu talep ederdi 2-3 ay yatıp çıkarlardı. Jet-A1 ötvsiz olduğu için yaklaşık bugünün parasıyla 1,1 Tl gibi litre başına bir ceza keserdi. Adamlarsa seve seve bu cezayı öder 5-6 ay yatar çıkarladı. 1,1 Tl vergisiz uçak yakıtını al, biraz yağ karıştır 3,5 Tl den mazot olarak sat. Artık aklı başında hukukçular bu işe el atıp olayı adi hırsızlıktan organize suçlar kapsamına aldı da 15 yılla yargılanmaya başlayınca ciddi şekilde azaldı. Anadolunun tüm altı nato hatları ve delik deşik resmen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Adamlar boruyu deliyor.uçak yakıtını çalıyor.Yakalandıklarında 1-2 ay yatıp çıkıyor.Vereceksin 5-6 yıl bakalım çalabiliyormu.?kanun maddesinin değişmesi ve cezaların arttırılması şart.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000