24 Ekim 2021, Pazar 09:11:39

NASA 'Artemis' İçin Son Düzlükte

NASA'nın Ay’a ilk kadın astronotu da götürecek olan ‘Artemis’ programında son aşamaya gelindi. Mürettebatlı uçuş öncesi insansız roket, Şubat 2022'de fırlatılacak.
  • Bu sistemin daha kralını asrın lideri önderliğinde,ortadoğu ve balkanların en büyük uçak mühendisi temel ve saz arkadaşlarıyla tamamıyla yerli ve milli olarak yaparız dünya bize bir kere daha gıpta eder, kıskanır,evelallah,inşallah, maşallah,hamdolsun,amin...

ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi  (NASA) tarafından yapılan yazılı açıklamada, Orion uzay aracının Uzay Fırlatma Sistemi (SLS) roketinin üzerine sabitlendiği ve entegre sistemin, Ay görevi Artemis kapsamında yaklaşan insansız uçuş testi için hazırlıkların son aşamasına girdiği belirtildi.

Artemis 1 olarak bilinen görevin, gelecekteki insanlı uçuş testinin önünü açacağı belirtilirken, bir dizi testten sonra mega-Ay roketinin Şubat 2022’de kalkmasının hedeflendiği ifade edildi.

Ayrıca açıklamada, “Giderek karmaşıklaşan bir dizi görevin ilki olan Artemis 1, derin uzay araştırmaları için bir temel sağlayacak ve Artemis II görevindeki mürettebatla ilk uçuştan önce insan varlığını Ay'a ve ötesine taşıma konusundaki kararlılığımızı ve yeteneğimizi gösterecek” denildi.

NASA 'Artemis' İçin Son Düzlükte

Yorumlar

Eyyy nasa ~ 2 yıl önce
Bu sistemin daha kralını asrın lideri önderliğinde,ortadoğu ve balkanların en büyük uçak mühendisi temel ve saz arkadaşlarıyla tamamıyla yerli ve milli olarak yaparız dünya bize bir kere daha gıpta eder, kıskanır,evelallah,inşallah, maşallah,hamdolsun,amin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000