05 Aralık 2017, Salı 12:42:57

myCargo pilot arıyor

myCargo, Boeing B747-400 tipi kargo uçağında görevlendirmek üzere First Officer arıyor.
  • Kşarlanmış beyinleri olan askerlerle uçaçacaksan tamam git. Her türlü şarta rağmen uçağı Bişkek'te Çaka'n tiplerle uçacaksan git. Senden önce giren FO lardan daha yüksek maaş almayı göze alıyorsan git. Senden sonra girenlere , senden daha çok maaaş verilmesini göze alıyorsan git..evden ayın 22 günü uzak kalıp, ayda bir hafta İstanbul da olacaksın, bunu göze alıyorsan , yine git.
  • Şirketi bilen biri olarak yorum yapmaya utanıyorum. Son 1kaç yıl içinde kaç tane kaza ve Kırım yaptınız. Bundan 5-7 ay önce aldığınız f/o lardan kaç tanesi duruyor. Ve şirket başındaki beyefendi uçuştan anlamaz ve Kokpit seçer. İ. K ve diger departmanlar kagit ister o kadar. Aşamalar hikaye alınanlar da belli erkenden ama zaten baştan yanlış tercih ile kendilerini zor durumda birakiyorlar. Evet 10Yil fo olursunuz ama ayda 20 gün Arabistan ve yurtdışı arti 7500 dolar biraz fazla abartı maaş harita hersey dahil okey dir fakat çekilir mi? Birde aradığı şartlara bakılırsa harbiden sırada bekleyen 1000 kişilik kuyruk var sanırsıniz. Herşeyden önce emniyetli uçuşlar. Bizim Şirketimiz kotuleyemeyiz ama haklı eleştiriye de kimse alınmasın.
  • alacağı kişiler bellidir.haber sadece reklamdan ibaret.
  • Mayış ne kadar acaba?
  • Bu şartlar fake ulan biliyormusunuz ne oluçak ahhh kusura bakmayın pilot yok ingiliz pilot veya yunan pilot alıyoruz!!!!!!!!
  • Once şu kaptanlara ILS nasıl kullanılır minimalleri geçmeden TO/GO nın onemini oğretin sonra f/o alımı yapın!
  • Çorapçı amcayı My Cargo ya çağırsalar o bile gitmez... Sakınnnn Sakıııın
  • Kpds ismi degiseli cok oldu..
  • Gelecek 20 yil fo olarak ucmak isteyen varsa gitsin. Kaptanlar cok fena hayatta cekilmez. Yoksa bu devirde fo arayan firma mi kaldi 2 deeil 20 kere dusunun
  • Valla kimseye yalvarmıyorlar, isteyen gelir ayda 7500 usd alır istemeyen 2500 usd ye adı lazım değil havayollarında uçar!!! Bu ilanın sebebi Türk pilotlara istihdam sağlansın diye, 3-5 daha fazla verir tipli yabancı alır, ondan sonra yabancı pilot istemiyoz!!!

myCargo, Boeing B747-400 tipi kargo uçağında görevlendirmek üzere First Officer arıyor.

Türkiye'nin filosunda en çok Boeing 747-400 bulunduran hava kargo şirketi myCargo, filosunda görev yapmak üzere first officer aradığını duyurdu. Şirket tarafından verilen iş ilanında, aranan kriterler şu şekilde belirtildi.

İşte aranan şartlar:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
Geçerli ATPL (A) / Frozen ATPL (A) / CPL (A) sahibi olmak
Minimum 1000 saat havayolu uçuş tecrübesine sahip olmak (Tercihen Boeing tipinde)
Geçerli Class-1 Sağlık Sertifikası sahibi olmak
Üniversitelerinden dört yıllık bölümlerinden Lisans derecesiyle mezun olmak
Minimum ICAO Level 4 düzeyinde olmak
TOEIC 720 / TOEFL IBT 75 / KPDS 65 almış olmak
Askerlik hizmetini tamamlamış veya muaf olmak

myCargo pilot arıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Not my cargo ~ 6 yıl önce
Kşarlanmış beyinleri olan askerlerle uçaçacaksan tamam git. Her türlü şarta rağmen uçağı Bişkek'te Çaka'n tiplerle uçacaksan git. Senden önce giren FO lardan daha yüksek maaş almayı göze alıyorsan git. Senden sonra girenlere , senden daha çok maaaş verilmesini göze alıyorsan git..evden ayın 22 günü uzak kalıp, ayda bir hafta İstanbul da olacaksın, bunu göze alıyorsan , yine git.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şirketi bilen. ~ 6 yıl önce
Şirketi bilen biri olarak yorum yapmaya utanıyorum. Son 1kaç yıl içinde kaç tane kaza ve Kırım yaptınız. Bundan 5-7 ay önce aldığınız f/o lardan kaç tanesi duruyor. Ve şirket başındaki beyefendi uçuştan anlamaz ve Kokpit seçer. İ. K ve diger departmanlar kagit ister o kadar. Aşamalar hikaye alınanlar da belli erkenden ama zaten baştan yanlış tercih ile kendilerini zor durumda birakiyorlar. Evet 10Yil fo olursunuz ama ayda 20 gün Arabistan ve yurtdışı arti 7500 dolar biraz fazla abartı maaş harita hersey dahil okey dir fakat çekilir mi? Birde aradığı şartlara bakılırsa harbiden sırada bekleyen 1000 kişilik kuyruk var sanırsıniz. Herşeyden önce emniyetli uçuşlar. Bizim Şirketimiz kotuleyemeyiz ama haklı eleştiriye de kimse alınmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uçuş isletmenin ~ 6 yıl önce
alacağı kişiler bellidir.haber sadece reklamdan ibaret.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mayış? ~ 6 yıl önce
Mayış ne kadar acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu ne ~ 6 yıl önce
Bu şartlar fake ulan biliyormusunuz ne oluçak ahhh kusura bakmayın pilot yok ingiliz pilot veya yunan pilot alıyoruz!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hunili ~ 6 yıl önce
Once şu kaptanlara ILS nasıl kullanılır minimalleri geçmeden TO/GO nın onemini oğretin sonra f/o alımı yapın!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Qatar dan sevgiler ~ 6 yıl önce
Çorapçı amcayı My Cargo ya çağırsalar o bile gitmez... Sakınnnn Sakıııın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandas ~ 6 yıl önce
Kpds ismi degiseli cok oldu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cacik ~ 6 yıl önce
Gelecek 20 yil fo olarak ucmak isteyen varsa gitsin. Kaptanlar cok fena hayatta cekilmez. Yoksa bu devirde fo arayan firma mi kaldi 2 deeil 20 kere dusunun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 6 yıl önce
Neden oyle diyorsunuz? Ne yasadiginizida yazin
??? ~ 6 yıl önce
Valla kimseye yalvarmıyorlar, isteyen gelir ayda 7500 usd alır istemeyen 2500 usd ye adı lazım değil havayollarında uçar!!! Bu ilanın sebebi Türk pilotlara istihdam sağlansın diye, 3-5 daha fazla verir tipli yabancı alır, ondan sonra yabancı pilot istemiyoz!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000