11 Şubat 2011, Cuma 16:31:40

MUTFAKTA KOBE VAR

Uluslararası marka bilinirliği çalışmaları kapsamında Türk Hava Yolları’nın marka elçisi seçilen Kobe Bryant’ın reklam çekimi Los Angeles’ta tamamlandı...
  • Aman mutfakta kobe olsunda DO & CO olmasın.
  • Türkiyede işsiz tanıdığın bi tane pilot kaptan falan var da mı konuşuyorsun yoksa ezberden mi sallıyorsun? Lufthansanın bütün pilotları alman, Airfrance in bütün pilotları fransız zaten dimi. Sen kesin sadece türk malı kıyafet giyip coca cola da içmiyorsundur, hatta arabanda anadol falandır. Millet ayağında converse le nike la gezer sonra ulusalcılık taslar bende bunu anlamıyorum!! THY büyüdükçe bünyesindeki türk pilot sayısı azalıyormu artıyormu sen onu bi araştır önce?Bundan 10 yıl önce kaç pilot vardı şimdi kaç tane var bi ona bak istersen! Sizin gibi bol keseden sallayanları umursasalar bu ülkede iş yapılmaz harbiden!
  • Bu reklamları türkiye için mi çekiyor THY zannediyorsunuz? Yabancı yolcuyu etkilemek için türkiyeden kimi oynatsalar tanıyacak uzakdoğulu,afrikalı insanlar? Bu kadar uçağa bütün türkiye uçsa yine boş kalkar uçaklar,hedef network havayolu olmaksa yabancı yolcuyu çekecek çare yok. Yoksa Emiratesin ne işi olur Arsenalin stadıyla formasıyla? Herşeyde ulusalcılık yapında bırakın milyonlarca yabancı taşınan havayolu işinde adamlar doğru şeyler yapsın. Bu öyle çikolata,yoğurt fln işi değil, hamleleri doğru buluyorum az paraya etkili reklamlar yapıyorlar.
  • yaa ezik yabanci hayranligiyla ne alakasi var.thy yi su anki durumuna sen mi getirdin de konusuyirsun ayrica turkiyede kaptan varda thy mi almiyor.......
  • yabanci hayranligi olunca boyle oluyor , pilotlarda yabanci oldu zaten , ezik halklarin tipik aliskanliklari

İki yıl boyunca Türk Hava Yolları’nın başta ABD olmak üzere dünyadaki marka elçisi olan Kobe Bryant’ın başrolünde yer aldığı reklam filmi, Los Angeles Southbay stüdyolarında yaklaşık 1200 metrekarelik bir stüdyoda çekildi. 3 Ayrı dekorda Türk, Amerikan ve İngiliz ekiplerin katkılarıyla çekilen filmin yönetmen koltuğuna Adidas, Mercedes, Hermes ve BMW gibi markaların uluslararası reklamlarını yöneten Laurence  Dunmore oturdu. Müzikleri, Hollanda Amsterdam’da Massive Music tarafınca hazırlanan filmde yaklaşık 215 kişi görev aldı.

Türk Hava Yolları için hayatında ilk kez mutfağa giren Kobe Bryant, reklam filminde basketbol oynamayarak bu kez oyunculuk hünerlerini sergiledi. 3 Ay süren hazırlıkların ardından iki gün süren çekimlerde kullanılan birebir boyutlardaki uçağın maketi ve yeni Business Class koltuklar İngiltere’de hazırlanarak, Los Angeles’a gönderildi. Türk Hava Yolları’nın tecrübeli uçan şefi, mutfak çalışmalarında ve uçak yemek servisi planlarında Kobe’ye oyuncu koçluğu yaptı.

Son iki yıldır NBA finallerinin en değerli oyuncusu seçilen Kobe, aynı zamanda beş kez NBA şampiyonluğu yaşadı. Milyonlarca basketbol severe ilham veren ünlü oyuncu iki kez NBA sayı şampiyonu oldu ve ayrıca olimpiyat altın madalyası sahibi. Sevilen basketbolcu, Forbes dergisinin dünyanın en değerli 100 ünlü ismi endeksinde 14’üncü sırada yer alıyor.

Alametifarika reklam ajansınca hazırlanan reklam filminin prodüksüyonu Depo Film ve Ridley Scott Association tarafınca yapıldı. Kobe Bryant’ın rol aldığı Türk Hava Yolları reklam filmi, ilk önce Amerika ve Uzakdoğuda, ardından uçulan 80’den fazla ülkede, uluslararası televizyon kanallarında  ve sinemalarda izleyici ile buluşacak. Kobe ayrıca billboard, dergi, dijital ortam gibi birçok farklı mecrada da Türk Hava Yolları’nın reklamlarında boy gösterecek.




 

MUTFAKTA KOBE VAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
Aman mutfakta kobe olsunda DO & CO olmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Türkiyede işsiz tanıdığın bi tane pilot kaptan falan var da mı konuşuyorsun yoksa ezberden mi sallıyorsun? Lufthansanın bütün pilotları alman, Airfrance in bütün pilotları fransız zaten dimi. Sen kesin sadece türk malı kıyafet giyip coca cola da içmiyorsundur, hatta arabanda anadol falandır. Millet ayağında converse le nike la gezer sonra ulusalcılık taslar bende bunu anlamıyorum!! THY büyüdükçe bünyesindeki türk pilot sayısı azalıyormu artıyormu sen onu bi araştır önce?Bundan 10 yıl önce kaç pilot vardı şimdi kaç tane var bi ona bak istersen! Sizin gibi bol keseden sallayanları umursasalar bu ülkede iş yapılmaz harbiden!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu reklamları türkiye için mi çekiyor THY zannediyorsunuz? Yabancı yolcuyu etkilemek için türkiyeden kimi oynatsalar tanıyacak uzakdoğulu,afrikalı insanlar? Bu kadar uçağa bütün türkiye uçsa yine boş kalkar uçaklar,hedef network havayolu olmaksa yabancı yolcuyu çekecek çare yok. Yoksa Emiratesin ne işi olur Arsenalin stadıyla formasıyla? Herşeyde ulusalcılık yapında bırakın milyonlarca yabancı taşınan havayolu işinde adamlar doğru şeyler yapsın. Bu öyle çikolata,yoğurt fln işi değil, hamleleri doğru buluyorum az paraya etkili reklamlar yapıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yaa ezik yabanci hayranligiyla ne alakasi var.thy yi su anki durumuna sen mi getirdin de konusuyirsun ayrica turkiyede kaptan varda thy mi almiyor.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yabanci hayranligi olunca boyle oluyor , pilotlarda yabanci oldu zaten , ezik halklarin tipik aliskanliklari

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000