22 Kasım 2021, Pazartesi 08:40:32

Mustafa Sarıgül İstanbul Havalimanı taksicileri ile buluştu

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul Havalimanı Taksiciler Kooperatifi'ni ziyaret ederek, taksicilere destek sözü verdi.
  • Taksici babanın oğlu olduğu için taksicileri pohpohlayan,hiçbir zaman siyasette yükselemeyecek bir eski belediyeci.
  • Çok acimayin kooperatif başkanı olan adam 777ci kaptandan daha fazla para kazanıyor. Millete çök sonra hak hukuk de
  • En cok neye guldum biliyor musunuz ? Oy icin orada degilmis :))))
  • Sarigul futbolda ofsayti ve VAR i kaldirmak icin soz verdi....
  • Ulan biz namusumuzla çalışmıyor muyuz? Bizim maaşımıza alın terimize çökenler çok mu haysiyetli onurlu insanlar, taksi bir ihtiyaçtır, sen işini düzgün yaparsan sana talep olur, apaçi dolu havalimanı taksilerinde, İstanbul'da taksi bulmak imkansız, tabii ki de yeni plaka vermeleri lazım. Bunlar rantçının kralı, alın teriymiş 2 milyonluk alın teri mi olur kardeşim, gidin kendinizi kandırın, yaşasın uber, yaşasın korsan, yaşasın müşteri seçmeyen, adam gibi işini yapan taksici esnafı....
  • Ben de çifçi çocuğuyum, ne yani adam mı oldun da bir şey yapmaya çalışıyorsun, çıkıntılı yaparak! Taksicilerin dürüst olanlarinı tenzih ederim ama içlerinde çok yamyam var.
  • Haram yok ne demektir. Atatürk havalimanında yakın mesafe diyerek bizi almak istemeyen, öf pöf yapan, kaba, dolandırıcı insanlar. Kimse keyfinden taksiye binmiyo, parasını veriyor hizmetini alıyor, taksicinin de aynı şekilde hizmeti verip parasını alması gerekirken kısa mesafe, uzun mesafe, ters trafik vs diyerek çıkarının derdine düşmesi plaka tahditine mi uyuyor. Plakada alın teri de yok, emek de, taksicilerin de yüzde 90 ı haksız kazanç peşinde

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul Havalimanı Taksiciler Kooperatifi'ni ziyaret ederek, taksicilere destek sözü verdi.

Mustafa Sarıgül'ü, İstanbul Havalimanı Taksiciler Kooperatifi Başkanı Fahrettin Can ile taksiciler karşıladı.

Taksicilerle kahvaltı eden Sarıgül, taksicilerin sorunlarını dinledi. Taksici bir babanın oğlu olduğunu ve geçmişte de taksici esnafının hep yanında yer aldığını belirten Sarıgül, şunları kaydetti:

"Şoför Hakkı Baba'nın oğlu olarak taksici kardeşlerimi ziyaret için buradayım. Bu siyasi bir program değil. Asla oy için burada bulunmuyorum. Ben sadece vefam gereği buradayım. Son dönemde bazı sorunlar yaşayan taksici kardeşlerime destek vermek için buradayım. Benim babam da sarı taksileri kullandı. Minibüsleri kullandı. Ben de eğitimimi sarı taksilerle yaptım. Bu taksiler olmasa ben burada olamazdım. Sarı taksilerdeki paranın ne kadar değerli olduğunu ve buradaki emeğin son damlasına kadar helal olduğunu çok iyi biliyorum."

Son dönemde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile taksiciler arasında yaşanan sorunda taksicilerin yanında olduğunu ifade eden Sarıgül, "Bu sorunu en ilk acil eylem planlarımız arasına aldım. Taksiciler emekçi ve onurlu insanlardır. Yüce Allah çoluğunuzun çocuğunuzun ekmeğine göz koyan insanlardan sizi korusun." dedi.

Plakanın bir ailenin güvencesi olduğunu anlatan Sarıgül, "Dedesinden kalan plakalarını onurlarıyla yaşatmaya çalışan namuslu taksici kardeşlerimiz var. Plaka alın teridir, emektir. Burada bir ranta izin vermemek gerekir. Taksici esnafımızın kursağında haram para yoktur. Taksici esnafımızı mutlaka desteklememiz ve sahiplenmemiz gerekir." dedi.

İstanbul Havalimanı Taksiciler Kooperatifi Başkanı Fahrettin Can ise İBB'nin son dönemde taksici esnafına sıkıntılar yaşattığını ve taksicileri itibarsızlaştırdığını iddia ederek, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin en önemli şehrini yöneten kişi, namusuyla çalışan şu taksici kardeşlerime mafya, bağımlı diyor. Bunu kabul etmemiz mümkün değil. Kimse emeğimize ve plakamıza çökemez. Alın teriyle ailelerine para götüren taksici esnafımıza yapılan bu çirkin iddiaları şiddetle reddediyoruz. Sayın Sarıgül'e de bizlere verdiği destekten ötürü çok teşekkür ediyoruz."

Sarıgül, daha sonra esnafla hatıra fotoğrafı çektirerek alandan ayrıldı.

Mustafa Sarıgül İstanbul Havalimanı taksicileri ile buluştu

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Sadi ~ 2 yıl önce
Taksici babanın oğlu olduğu için taksicileri pohpohlayan,hiçbir zaman siyasette yükselemeyecek bir eski belediyeci.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 ~ 2 yıl önce
Çok acimayin kooperatif başkanı olan adam 777ci kaptandan daha fazla para kazanıyor. Millete çök sonra hak hukuk de

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Guldurdun beni Mustafa ~ 2 yıl önce
En cok neye guldum biliyor musunuz ? Oy icin orada degilmis :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Meslek Yorumcu ~ 2 yıl önce
Sarigul futbolda ofsayti ve VAR i kaldirmak icin soz verdi....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aziz ~ 2 yıl önce
Ulan biz namusumuzla çalışmıyor muyuz? Bizim maaşımıza alın terimize çökenler çok mu haysiyetli onurlu insanlar, taksi bir ihtiyaçtır, sen işini düzgün yaparsan sana talep olur, apaçi dolu havalimanı taksilerinde, İstanbul'da taksi bulmak imkansız, tabii ki de yeni plaka vermeleri lazım. Bunlar rantçının kralı, alın teriymiş 2 milyonluk alın teri mi olur kardeşim, gidin kendinizi kandırın, yaşasın uber, yaşasın korsan, yaşasın müşteri seçmeyen, adam gibi işini yapan taksici esnafı....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt ~ 2 yıl önce
Ben de çifçi çocuğuyum, ne yani adam mı oldun da bir şey yapmaya çalışıyorsun, çıkıntılı yaparak! Taksicilerin dürüst olanlarinı tenzih ederim ama içlerinde çok yamyam var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aşıcı doktor amca ~ 2 yıl önce
Evet ve maskeler halay çeker ceşine korona morana vız gömlek kalsın mı hocam
xxx ~ 2 yıl önce
Haram yok ne demektir. Atatürk havalimanında yakın mesafe diyerek bizi almak istemeyen, öf pöf yapan, kaba, dolandırıcı insanlar. Kimse keyfinden taksiye binmiyo, parasını veriyor hizmetini alıyor, taksicinin de aynı şekilde hizmeti verip parasını alması gerekirken kısa mesafe, uzun mesafe, ters trafik vs diyerek çıkarının derdine düşmesi plaka tahditine mi uyuyor. Plakada alın teri de yok, emek de, taksicilerin de yüzde 90 ı haksız kazanç peşinde

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000