27 Ocak 2017, Cuma 09:42:55

Murzioğlu'dan havaalanı açıklaması

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, “Gönül isterdi ki havaalanımız kapanmasın ama önümüzdeki süreçte elbirliği ile dezavantajlı durumumuzu avantaja çevireceğimize inanıyorum” dedi.
  • Merzifon Havalimanı'nın özellikle Mayıs ve Ekim ayları arasına denk getireceği yaz dönemi seferleri ile İzmir ve Antalya'ya olacak uçuşlarında tamamı dolu ve karlı uçuşlar gerçekleştireceğini düşünüyorum. Özellikle bölgesel havalimanı özelliği taşıması ile 500.000 kişiden fazla bir nüfusa hitap ediyor. Bir de olabiliyorsa yine yaz dönemi için haftada bir kez-talep gelmesi halinde artırılabilir- Almanya uçuşları olabilir çünkü çok ciddi bir gurbetçi yoğunluğu var.
  • Umarım Merzifondan İzmir Antalya uçuşları daimi olur, yaz döneminde Bodrum Dalaman uçuşlarını da bekliyoruz. İç turizmi canlandırmanın yolu Türkiye içi direkt uçuşların yazın çoğaltılmasıdır.
  • sayın başkan... havalimanını hava trafiğine açılana kadar üç ay boyunca yolcu sevişlerini BAFAŞ yapacak mı yoksa yolcular ulaşımını kendi imkanları dahilindemi yapacaklar..
  • hüseyin Talha müdürüm hoşgeldiniz samsun için hayırlı olsun..gerçek bir thy li gibi olduğundan çok çok eminim.... inşallah uzun zaman samsun da kalman ve bölgeyi bütünüyle tanıyabilmen ve samsun a yeni hatlar açman için zaman sizden yana olacaktır......tekrar hayırlı olsun.
  • sanki pist te aniden kaymalar olmuş gibi bir ortam oluşturuldu başkan diyorki biz bu işi avantaja çevireceğiz akıllara durgun sayın başkan taş yerinde ağırdır öyle değilmi bu karda kışta yazık değilmi yolculara.ilimize gelen ve gidenler sanırım karayolunu tercih edeceklerdir.tüm havayolları maddi olarak zaten zor durumda...madem havaalanında böylesine önemli sıkıntı vardı o zaman soruyorum başkan havaalanın yolunu dahi aylardır halen onarımı devam eden tek yön yolu trafiğe bakıma alıp neden kapattınız oysa hepsi mart ayında yapılabilirdi değilmi...
  • Hayır söyleyelim HAYIR olsun.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, “Gönül isterdi ki havaalanımız kapanmasın ama önümüzdeki süreçte elbirliği ile dezavantajlı durumumuzu avantaja çevireceğimize inanıyorum” dedi.

Türk Hava Yolları (THY) Samsun Müdürlüğü görevine atanan Hüseyin Talha Sürücü, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette, Samsun TSO Meclis Başkanı Aydın Özvatan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Akyüz ve Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Serinkaya da yer aldı.

“Pist yapıldıktan sonra daha iyi olacak”

Ziyarette konuşan THY Samsun Müdürü Hüseyin Talha Sürücü, “Hepimizin bildiği gibi havaalanımız pist bakım çalışmaları nedeniyle 1 Mart-31 Mayıs 2017 tarihleri arasında kapalı kalacak. Mağduriyetin en aza indirilmesi amacıyla Merzifon, Ordu ve Sinop’taki havaalanlarına İstanbul’dan ek uçuş seferleri konuldu. Samsun’da bu yıl Temmuz ayında İşitme Engelli Olimpiyat Oyunları yapılacak. Samsun’un tanıtımı açısından düzenlenecek bu organizasyon çok önemli. Pist yapıldıktan sonra daha iyi olacak. Samsun, Karadeniz Bölgesi’nin en bilinir ve çevre şehirleri de etkileyen önemli bir şehir. Samsun THY Müdürlüğü olarak, sizlerin de desteğiyle yaşayacağımız dezavantajlı durumu avantajlı duruma dönüştürmek için el birliği ile çalışacağız” diye konuştu.

“Dezavantajlı durumumuzu avantaja çevireceğimize inanıyorum”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Samsun TSO Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu, “Öncelikle yeni görevinizde başarılar diliyorum. Türk Hava Yolları son yıllarda çığır açtı. Yaptığı atılımlarla dünyada bir ekol oldu. Dünyada en çok noktaya uçuş yapan ve altı yıldır da Avrupa’nın en iyi havayolu şirketi seçilen THY’nin yaptığı yenilikler, uygulamalar olumlu yönde ilimize de yansıdı. Havaalanımızdaki uçak seferlerine paralel olarak yolcu sayımız da her geçen gün artıyor. Yatırımlar artıkça, şehir geliştikçe hava taşımacılığı gelişiyor. Hava yolu taşımacılığı alternatifleri artıkça kentler de gelişiyor. THY Samsun Müdürlüğümüzle uzun zamandır çok yakın ilişki içindeyiz. Samsun, hava, kara, deniz ve demir yoluna sahip Türkiye’deki dört ilden bir tanesi. Oda olarak her zaman sizlerin yanındayız. Yürüteceğiniz çalışma ve projelerde üzerimize düşen görev olursa da seve seve destek olmaya hazırız. Gönül isterdi ki havaalanımız kapanmasın. Ama sizin de ifade ettiğiniz gibi önümüzdeki süreçte elbirliği ile dezavantajlı durumumuzu avantaja çevireceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.

Murzioğlu'dan havaalanı açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

airporter ~ 7 yıl önce
Merzifon Havalimanı'nın özellikle Mayıs ve Ekim ayları arasına denk getireceği yaz dönemi seferleri ile İzmir ve Antalya'ya olacak uçuşlarında tamamı dolu ve karlı uçuşlar gerçekleştireceğini düşünüyorum. Özellikle bölgesel havalimanı özelliği taşıması ile 500.000 kişiden fazla bir nüfusa hitap ediyor. Bir de olabiliyorsa yine yaz dönemi için haftada bir kez-talep gelmesi halinde artırılabilir- Almanya uçuşları olabilir çünkü çok ciddi bir gurbetçi yoğunluğu var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MZH ~ 7 yıl önce
Umarım Merzifondan İzmir Antalya uçuşları daimi olur, yaz döneminde Bodrum Dalaman uçuşlarını da bekliyoruz. İç turizmi canlandırmanın yolu Türkiye içi direkt uçuşların yazın çoğaltılmasıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 7 yıl önce
sayın başkan... havalimanını hava trafiğine açılana kadar üç ay boyunca yolcu sevişlerini BAFAŞ yapacak mı yoksa yolcular ulaşımını kendi imkanları dahilindemi yapacaklar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
samsunlu ~ 7 yıl önce
hüseyin Talha müdürüm hoşgeldiniz samsun için hayırlı olsun..gerçek bir thy li gibi olduğundan çok çok eminim.... inşallah uzun zaman samsun da kalman ve bölgeyi bütünüyle tanıyabilmen ve samsun a yeni hatlar açman için zaman sizden yana olacaktır......tekrar hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
samsun lu ~ 7 yıl önce
sanki pist te aniden kaymalar olmuş gibi bir ortam oluşturuldu başkan diyorki biz bu işi avantaja çevireceğiz akıllara durgun sayın başkan taş yerinde ağırdır öyle değilmi bu karda kışta yazık değilmi yolculara.ilimize gelen ve gidenler sanırım karayolunu tercih edeceklerdir.tüm havayolları maddi olarak zaten zor durumda...madem havaalanında böylesine önemli sıkıntı vardı o zaman soruyorum başkan havaalanın yolunu dahi aylardır halen onarımı devam eden tek yön yolu trafiğe bakıma alıp neden kapattınız oysa hepsi mart ayında yapılabilirdi değilmi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayır ~ 7 yıl önce
Hayır söyleyelim HAYIR olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000