05 Aralık 2021, Pazar 11:59:51

Murat HERDEM'e anlamlı ödül

Antalya Bilim Üniversitesi - ELBA Havacılık Enstitüsü tarafından düzenlenen Yılın Havacısı ödül töreni üniversitenin Antalya'daki kampüsünde gerçekleşti. Gecede yazarımız Murat Herdem, son yıllarda sayıları hızla artan üniversitelere yönelik eleştirel makalesi referans alınarak ödüle layık görüldü.
  • Tebrik ediyorum Murat Bey. Kaleminiz ve yazılarınızdaki cesaretiniz için bir okur olarak teşekkür ediyorum. Başarılarınız daim olsun.
  • Konya karatay üniversitesinin geçmişi ne ki sivil havacılık konusunda ahkam kesiyor. Türkiyede anadolu üniversitesi dışında sivil havacılık yoktur. Nokta
  • "Körler sağırlar birbirini ağırlar" tarzı bir etkinlik olmuş. Lafım Murat Bey'e değil, etkinliği düzenleyenlere.
  • Tebrikler Murat bey . Yazılarınız ufuk açıyor .
  • Murat kardeşim tüm yazılarınızı takip ediyorum. Tarafsız ve başarılı yazılarınız İçin sizi tebrik ediyorum.
  • Havacılık cesaret işi. Kendisini çok tebrik ederim. Havacılıkta gerçekleri kabul etmezseniz bir gün yüzlerce insanın hayatını mahvedebilirsiniz. Türkiyede sivil havacılık çok gelişmedi ve usn süre de gelişmeyecek. Bunun önemli nedenlerinden biri üniversite ve eğitim sekterüne yeterince fon ayrılamamasıdır. Ekip kavramı çok yanlış algılanmakta bu yüzden bir sürü şirket kapanmaktadır. Havacılık ekip işidir ama liyakatli çalışkan eğitimli ve kabiliyetli bir ekibin işidir. Lise arkadaşını müdür, akadaşının oğlunu başkan yaparsan tabiki o değere sahiplerse olsunlar ama değil ve oradalarsa malesef doktorlukta olduğu gibi ameliyatan çıktıktan sonra olduğu gibi kadere lanet etmeye devam edersiniz.

Antalya Bilim Üniversitesi - ELBA Havacılık Enstitüsü tarafından düzenlenen Yılın Havacısı ödül töreni üniversitenin Antalya'daki kampüsünde gerçekleşti. Gecede yazarımız Murat Herdem, son yıllarda sayıları hızla artan üniversitelere yönelik eleştirel makalesi referans alınarak ödüle layık görüldü.

2021 yılı havacılık ödülleri Antalya'da sahiplerini buldu. Antalya Bilim Üniversitesi-Elba Havacılık Enstitüsü tarafından düzenlenen geceye Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek ve Konya Karatay Üniversitesi Rektörü Bayram Sade ile birlikte çok sayıda davetli katıldı. Havacılık sektörüne uzun yıllar emek veren isimlerin de taltif edilerek ödül aldığı gecede, geçtiğimiz yaz aylarında Antalya ve çevresindeki yangınlara müdahale sırasında insanüstü gayret gösteren hava trafik kontrolörleri yılın havacısı ödülünü aldı.

Hava Trafik Kontrolörleri adına ödülü TATCA Başkanı Doğan Yiğit ve TATCA Antalya Şube Başkanı Emin Süme aldı.

Doğan Yiğit, hava trafik kontrolörlerinin havacılık sektörünün yolcular tarafından görülmeyen görünmez kahramanları olduğunu söyledi.

Gecede bir ödül de yazarımız Murat Herdem'e verildi. “Havacı değil kasiyer yetiştiriyorlar” başlıklı köşe yazısı ile üniversitedeki havacılık bölümlerinin kontrolsüz şekilde açılmasını eleştiren Herdem, yılın havacısı ödül töreninde ödülün sahibi oldu.

Ödül değerlendirmesinde,  Türk Sivil Havacılığının gelişimine katkıda bulunacak üretim çalışmaları; özgünlük, güncellik ve inovasyon  boyutu dikkate alınırken
Türk Sivil Havacılığının gelişimine katkıda bulunacak araştırma ve yazım çalışmaları ile havacılık ve uzay hedeflerini, ülkemizin genç nüfusuna tanıtma, farkında olmalarını sağlama, ilkelerini aktarma ve yüreklendirme çalışmaları da jürinin kararında etkili oluyor. 

Murat HERDEM'e anlamlı ödül

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Muzo ~ 2 yıl önce
Tebrik ediyorum Murat Bey. Kaleminiz ve yazılarınızdaki cesaretiniz için bir okur olarak teşekkür ediyorum. Başarılarınız daim olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Konya ~ 2 yıl önce
Konya karatay üniversitesinin geçmişi ne ki sivil havacılık konusunda ahkam kesiyor. Türkiyede anadolu üniversitesi dışında sivil havacılık yoktur. Nokta

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elba ~ 2 yıl önce
"Körler sağırlar birbirini ağırlar" tarzı bir etkinlik olmuş. Lafım Murat Bey'e değil, etkinliği düzenleyenlere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cesur yürek ~ 2 yıl önce
Tebrikler Murat bey . Yazılarınız ufuk açıyor .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Suat Tansu ~ 2 yıl önce
Murat kardeşim tüm yazılarınızı takip ediyorum. Tarafsız ve başarılı yazılarınız İçin sizi tebrik ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler! ~ 2 yıl önce
Havacılık cesaret işi. Kendisini çok tebrik ederim. Havacılıkta gerçekleri kabul etmezseniz bir gün yüzlerce insanın hayatını mahvedebilirsiniz. Türkiyede sivil havacılık çok gelişmedi ve usn süre de gelişmeyecek. Bunun önemli nedenlerinden biri üniversite ve eğitim sekterüne yeterince fon ayrılamamasıdır. Ekip kavramı çok yanlış algılanmakta bu yüzden bir sürü şirket kapanmaktadır. Havacılık ekip işidir ama liyakatli çalışkan eğitimli ve kabiliyetli bir ekibin işidir. Lise arkadaşını müdür, akadaşının oğlunu başkan yaparsan tabiki o değere sahiplerse olsunlar ama değil ve oradalarsa malesef doktorlukta olduğu gibi ameliyatan çıktıktan sonra olduğu gibi kadere lanet etmeye devam edersiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000