27 Mart 2009, Cuma 18:15:27

MUHSİN YAZICIOĞLU'NUN CESEDİ BULUNDU (GÜNCELLENDİ)

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiğİ bilgisi geldi...
  • Kardeşler aramayı yapan TSK , AKUT , Sivil Savunma , Köylüler ve BBP'li kardeşlerimiz. Aramayı koordine eden jandarma Gnl komutanlığı.. Ve en önemlisi GSM verilerini TURKCELL-AVEA veriyor , enkaz şu noktada diyorlar . Bu arada ELT cihazı çalışmıyor . Başbakan bakanlarıyla beraber hem BBP genel merkezini hem de kaza mahallini ziyaret ediyor. Bütün bunları bilip yine de hükümete **k atmak bize Muhsin başkanımızı geri getirmez. Zor bir durum biliyorum fakat anlamak lazım ki 30km yarıçaplı bir alanı aramak TSK için bile çok kolay bir şey değil.
  • türkiye'nin başı sağolsun? afedersiniz hangi türkiye? gencecik insanları katledenlerin türkiye'si mi? airporthaber, siz o türkiye'de yaşamıyorsunuz, kendinize gelin!
  • amsterdam da can kaybı yok açıklaması gibi burada da muhsin yazıcıoğlu şuuru açık diye bilgi veren(sn.kayseri valisi) tüm devlet yetkililerini başarılarından dolayı tebrik ederim.Allah daha fazla açıklama gerektirecek musibetlerden bu milleti korusun....
  • BU KADAR DEĞERLİ BİR İNSANI BU ŞEKİLDE KAYBETMEKTEN DOLOYI ÇOK ÜZGÜNÜZ HERKESİN BAŞI SAĞOLSUN AMA SORULMASI GEREKEN ASIL SORULARI KİM SORACAK VE BU KİŞİLERİN ÖLÜMÜ İLE SONUÇLANAN KRİZ MASALARININ YETERSİZ KALMASINI KİM YARGILAYACAK ÇÜNKÜ BU DÜPEDÜZ KATLİAM YETERİN BUNLARIN HESABI SORULSUN ARTIK YETER YETER!!!!!!!!!!!!!!
  • çok değerli bir vatan evladı kaybedildi. Allah rahmet eğlesin ruhun şad olsun mert insan..
  • keşke bu millet bu kadar ağır bedeller ödemeden akıllanıp satıcıları başımıza tekrar getirmese. "engerek tay yoş yalan destanı" kimlerin iktidarını nereye kadar koruyacak ki?
  • son zamanlarda yaşanan uçak helikopter kazaları acaba başımızdaki bir lanetin sonucu olarak mı geliyor. bu lanetin başımızdan gitmesi için kaç kurbanm daha vereceğiz. bedeli çok ağır olmasa bari. ama bu kokuşmuş kakapeye oy verenlerin üç maymunu oynaması laneti daha da artırıyor.
  • Çok pardon ama islam alemiyle ne alakası var?Hepimiz dua ettik , hepimiz müslümanız ama bu kelimeyi kullanmak hoş değil..İslam aleminin içinde olmayan insanlar da üzülmüşlerdir, dua etmişlerdir..Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının başı sağolsun.
  • TÜRK İSLAM ALEMİNİN BAŞI SAĞOLSUN GERİDE KALANLARA ALLAH(C.C) SABIR VERSİN .EDİRNELİ'LER ADINA

İçinde Muhsin Yazıcıoğlu'nun da bulunduğu helikopterin enkazına ulaşılmasının ardından Muhsin Yazıcıoğlu'nun da hayatını kaybettiği bilgisi geldi.

İlk bilgilerde Yazıcıoğlu'na ulaşılamadığı ve arandığı ifade edilirken, son gelen bilgiler Yazıcıoğlu'nun da cesedine ulaşıldığı yönünde.

Olay yerinde bulunan BBP İstanbul İl Teşkilat Başkan Yardımcısı ve sivil savunma ekipleri Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiğini doğruladı.


Bilgiler kesin olmamakla birlikte, Devlet Kurumları tarafından teyide muhtaç bilgilerdir.

MUHSİN YAZICIOĞLU'NUN CESEDİ BULUNDU (GÜNCELLENDİ)

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 15 yıl önce
Kardeşler aramayı yapan TSK , AKUT , Sivil Savunma , Köylüler ve BBP'li kardeşlerimiz. Aramayı koordine eden jandarma Gnl komutanlığı.. Ve en önemlisi GSM verilerini TURKCELL-AVEA veriyor , enkaz şu noktada diyorlar . Bu arada ELT cihazı çalışmıyor . Başbakan bakanlarıyla beraber hem BBP genel merkezini hem de kaza mahallini ziyaret ediyor. Bütün bunları bilip yine de hükümete **k atmak bize Muhsin başkanımızı geri getirmez. Zor bir durum biliyorum fakat anlamak lazım ki 30km yarıçaplı bir alanı aramak TSK için bile çok kolay bir şey değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
türkiye'nin başı sağolsun? afedersiniz hangi türkiye? gencecik insanları katledenlerin türkiye'si mi? airporthaber, siz o türkiye'de yaşamıyorsunuz, kendinize gelin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
amsterdam da can kaybı yok açıklaması gibi burada da muhsin yazıcıoğlu şuuru açık diye bilgi veren(sn.kayseri valisi) tüm devlet yetkililerini başarılarından dolayı tebrik ederim.Allah daha fazla açıklama gerektirecek musibetlerden bu milleti korusun....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BU KADAR DEĞERLİ BİR İNSANI BU ŞEKİLDE KAYBETMEKTEN DOLOYI ÇOK ÜZGÜNÜZ HERKESİN BAŞI SAĞOLSUN AMA SORULMASI GEREKEN ASIL SORULARI KİM SORACAK VE BU KİŞİLERİN ÖLÜMÜ İLE SONUÇLANAN KRİZ MASALARININ YETERSİZ KALMASINI KİM YARGILAYACAK ÇÜNKÜ BU DÜPEDÜZ KATLİAM YETERİN BUNLARIN HESABI SORULSUN ARTIK YETER YETER!!!!!!!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
çok değerli bir vatan evladı kaybedildi. Allah rahmet eğlesin ruhun şad olsun mert insan..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
keşke bu millet bu kadar ağır bedeller ödemeden akıllanıp satıcıları başımıza tekrar getirmese. "engerek tay yoş yalan destanı" kimlerin iktidarını nereye kadar koruyacak ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
son zamanlarda yaşanan uçak helikopter kazaları acaba başımızdaki bir lanetin sonucu olarak mı geliyor. bu lanetin başımızdan gitmesi için kaç kurbanm daha vereceğiz. bedeli çok ağır olmasa bari. ama bu kokuşmuş kakapeye oy verenlerin üç maymunu oynaması laneti daha da artırıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Çok pardon ama islam alemiyle ne alakası var?Hepimiz dua ettik , hepimiz müslümanız ama bu kelimeyi kullanmak hoş değil..İslam aleminin içinde olmayan insanlar da üzülmüşlerdir, dua etmişlerdir..Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının başı sağolsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
TÜRK İSLAM ALEMİNİN BAŞI SAĞOLSUN GERİDE KALANLARA ALLAH(C.C) SABIR VERSİN .EDİRNELİ'LER ADINA

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000