30 Mart 2015, Pazartesi 09:58:29

MUHSİN AKGÜN GÖKLERE VEDA ETTİ

Tailwind Havayolları Uçuş İşletme Diretörü Kaptan Pilot Muhsin Akgün, Duseldorf-Antalya uçuşuyla 27 yıllık havayolu pilotluğu kariyerine son verdi.
  • Ne mutlu ki böyle insanlar Cockpit den emekliye ayriliyor. Kendini bilmiyen insan nasil ucus isletme müdürü yapiliyor????
  • Ve yine tebrik yerine garip garip mesajlar.... Ne kadar yazık Türk havacılığına emek veren hepimiz adına. Çok merak ediyorum kaçınız yaptığınız tuhaf Yorumları bu adamın yüzüne söylecek cesarete sahipsiniz? Islami evlilik sitesi gibi garip rumuzlarla mahalle teyzesi edasında aman buna baktı şuna göz kırptı deyip balkon güzeli babaannesi edasında insan kötülenmez.. Ben Muhsin kaptanı çok yakın tanırım ve beraber çalışma şansı buldum. Balkonda ki teyze rumuzu sizi yanıltmasın yaşım Okadar geç değil... Bu adam sarksaydı ben ve benim gibi insanlara sarkardı.. Ayıp yahu o kadar uçmuş ki kafalar kol kanat gerip yakın davranmakla sarkmak aynı şey olmuş.. Eeee ne demiş rahmetli cem Karaca dostluğun adını saflık koymuşlar yazın beni yoğa gayrı.. Ağzına sağlık ustam nur içinde yat
  • Model soran arkadaşımıza; Boeing 737 kokpitinde çekilmiş bir fotoğraf.
  • İşini titiz yapmak,uçamayanı ikaz etmek hata ise o zaman önden buyrun beyler. Bakıyorum da herkes bir ideal bir ideal..herşeye kötü yorum var. Arkadaş önce sen kendin ne giydiğine bak ta sonra yorum yap. Sen hiç o derimontlarıyakından gördün mü. Ayrıca çirkin olsa ne olur. Oraya uçmaya gidiyorsun,mankenlik yapmaya değil. Zamanında bende çok uçtum onunla,ama birçok şeyide ondan öğrendim. Evet bazen harladığı zamanlar oluyor ama çalışmayan,dikkatsiz ve kabiliyetini geliştirmeyen F/O lara çatıyor. Burada da onlardan birkaçını görüyorum. Ondan ne kadar şikayetçi olan varsa bilin ki pilotluğu nanay tiplerdir. Yani diyorumki Muhsin Kaptan işini tam yapıyordu ya sen? Ona bundan sonraki hayatında sağlık ve mutluluk diliyorum..Emeklerin için saolasın..
  • bir tane şahıs kendini parçaladı, değişik isimlerle iyi yorum yazmaktan, tamam tamam anladık, iyi bir insan, hatta sana inandık, bu kadar kötü yorum yazanlar hep yalancı tamam rahat ol.
  • Hayırlı emeklilikler
  • Ne mutlu bir sürü güzel şey söylenmiş ardından, hayırlı olsun emekliliği. (ilk fotoğrafta-birlikte poz verdikleri- uçağın modelini bilen bir arkadaş yazarsa çok sevinirim.)
  • Çok değerli bir kaptan ,Diyarbakırda kaç kışın hayatını kurtardı .başka bir kaptan olsaydı bukadar o Kokpite hem kendi canı için ve mürettebatı için mucadele vermez idi ve pes ederdi .Allah yolunu açık etsin büyük adam .olumsuz yorum yapanlar Bence pilotajinda eksiklik ve yetersiz olan kaptanları dir.OPilotlarda allaha emanet uçuyor .
  • Bu kaptanımızın CRM ini bilmem ancak Diyarbakır'da iniş sırasında palyede kumanda arızasından 35 derece yukarı saran uçağı sâlimen indirmiştir. Aynı işlemi boeing test Pilotları similatörde beceremediler. En iyi pilot yaşayan ve yaşatan pilottur.
  • Zamanı gelmiş kaptanım. başarılı bir iş hayatının ardından dinlenme vakti gelmiş. Gömleğin düğmesini iliklemeyi unutmayaydın iyiydi ama neyse :)

Tailwind Havayolları Uçuş İşletme Diretörü Kaptan Pilot Muhsin Akgün, Duseldorf-Antalya uçuşuyla 27 yıllık havayolu pilotluğu kariyerine son verdi.

Hava Kuvvetleri’nden ayrıldıktan sonra 1988 yılında İstanbul Havayolları’nda pilotluk kariyerine başlayan Muhsin Akgün, 27 yıllık meslek hayatını Duseldorf-Antalya uçuşuyla noktaladı.

İstanbul Havayolları’ndan 2000 yılında ayrıldıktan sonra Air Anatolia, FLY, Pegasus ve ACT Havayolları’nda uçan Akgün, 2008 yılında Tailwind Havayolları’nın kurucuları arasında yer aldı.

Muhsin Akgün, bugünkü son uçuşunu ise halefi kaptan Mete Batur ile yaptı. Muhsin Akgün, hem kaptan koltuğunu hem de uçuş işletme direktörlüğü koltuğunu Mete Batur’a devrederek aktif meslek yaşamına son verdi.





MUHSİN AKGÜN GÖKLERE VEDA ETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (55)

Fo ~ 7 yıl önce
Ne mutlu ki böyle insanlar Cockpit den emekliye ayriliyor. Kendini bilmiyen insan nasil ucus isletme müdürü yapiliyor????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Balkondaki teyze ~ 9 yıl önce
Ve yine tebrik yerine garip garip mesajlar.... Ne kadar yazık Türk havacılığına emek veren hepimiz adına. Çok merak ediyorum kaçınız yaptığınız tuhaf Yorumları bu adamın yüzüne söylecek cesarete sahipsiniz? Islami evlilik sitesi gibi garip rumuzlarla mahalle teyzesi edasında aman buna baktı şuna göz kırptı deyip balkon güzeli babaannesi edasında insan kötülenmez.. Ben Muhsin kaptanı çok yakın tanırım ve beraber çalışma şansı buldum. Balkonda ki teyze rumuzu sizi yanıltmasın yaşım Okadar geç değil... Bu adam sarksaydı ben ve benim gibi insanlara sarkardı.. Ayıp yahu o kadar uçmuş ki kafalar kol kanat gerip yakın davranmakla sarkmak aynı şey olmuş.. Eeee ne demiş rahmetli cem Karaca dostluğun adını saflık koymuşlar yazın beni yoğa gayrı.. Ağzına sağlık ustam nur içinde yat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
orbit ~ 9 yıl önce
Model soran arkadaşımıza; Boeing 737 kokpitinde çekilmiş bir fotoğraf.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
İşini titiz yapmak,uçamayanı ikaz etmek hata ise o zaman önden buyrun beyler. Bakıyorum da herkes bir ideal bir ideal..herşeye kötü yorum var. Arkadaş önce sen kendin ne giydiğine bak ta sonra yorum yap. Sen hiç o derimontlarıyakından gördün mü. Ayrıca çirkin olsa ne olur. Oraya uçmaya gidiyorsun,mankenlik yapmaya değil. Zamanında bende çok uçtum onunla,ama birçok şeyide ondan öğrendim. Evet bazen harladığı zamanlar oluyor ama çalışmayan,dikkatsiz ve kabiliyetini geliştirmeyen F/O lara çatıyor. Burada da onlardan birkaçını görüyorum. Ondan ne kadar şikayetçi olan varsa bilin ki pilotluğu nanay tiplerdir. Yani diyorumki Muhsin Kaptan işini tam yapıyordu ya sen? Ona bundan sonraki hayatında sağlık ve mutluluk diliyorum..Emeklerin için saolasın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BİR KİŞİ ~ 9 yıl önce
bir tane şahıs kendini parçaladı, değişik isimlerle iyi yorum yazmaktan, tamam tamam anladık, iyi bir insan, hatta sana inandık, bu kadar kötü yorum yazanlar hep yalancı tamam rahat ol.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hayırlı emeklilikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Deniz A. ~ 9 yıl önce
Ne mutlu bir sürü güzel şey söylenmiş ardından, hayırlı olsun emekliliği. (ilk fotoğrafta-birlikte poz verdikleri- uçağın modelini bilen bir arkadaş yazarsa çok sevinirim.)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gogdelen ~ 9 yıl önce
Çok değerli bir kaptan ,Diyarbakırda kaç kışın hayatını kurtardı .başka bir kaptan olsaydı bukadar o Kokpite hem kendi canı için ve mürettebatı için mucadele vermez idi ve pes ederdi .Allah yolunu açık etsin büyük adam .olumsuz yorum yapanlar Bence pilotajinda eksiklik ve yetersiz olan kaptanları dir.OPilotlarda allaha emanet uçuyor .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saygı ~ 9 yıl önce
Bu kaptanımızın CRM ini bilmem ancak Diyarbakır'da iniş sırasında palyede kumanda arızasından 35 derece yukarı saran uçağı sâlimen indirmiştir. Aynı işlemi boeing test Pilotları similatörde beceremediler. En iyi pilot yaşayan ve yaşatan pilottur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:D ~ 8 yıl önce
Bu yalana inanan var mı hala? Uçağı anormal durumdan anormal duruma sokmuşlar, boeing hala dalga geçiyor adamlarla. Tanıdığım en bilgisiz adamdı.
tebrikler ~ 9 yıl önce
Zamanı gelmiş kaptanım. başarılı bir iş hayatının ardından dinlenme vakti gelmiş. Gömleğin düğmesini iliklemeyi unutmayaydın iyiydi ama neyse :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gök ~ 9 yıl önce
Geçirdiği kanser tedavisi sırasında boğazından da ışın almıştır. bu nedenle düğmesini ilikleyememektedir.. Yaşayan varsa iyi bilir

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000