16 Temmuz 2022, Cumartesi 13:21:47

Muharip uçak İngiltere'de ilk kez sergilenecek

TUSAŞ tarafından tasarlanan Milli Muharip Uçak, Farnborough 2022 kapsamında ilk kez İngiltere’de sergilenecek
  • Altay tankı da sergilenecek mi acaba?
  • Bir ihtimal adada yapılan prototip sergilenecektir. Neticede BAE Systems ile 2017 yılında işbirliği yapıldı. "BAE System firmasıyla yapılan ve 156 Milyon ABD doları taahhüt edilen İşbirliği Anlaşması, dört yıllık bir takvim içinde şu hususları kapsamaktadır: 1. Sözleşme ile ilk 7 adet MMU uçağının tasarım, geliştirme, üretim, test ve sertifikasyon çalışmaları BAE Systems firmasıyla müşterek olarak yapılacaktır." Yukarıdaki ifadeler aşağıdaki yazıdan. https://strasam.org/savunma/havacilik-ve-uzay-sanayii/milli-muharip-ucak-mmu-tf-x-turkiyenin-projesi-454
  • Almanya'da yaptırılan model mi götürülecek?
  • 15 yıldır cekcak. Heray burada haberi var. Bu sürede bir motor yada bölümleri, kompozit parça üretimi, avionik radar vs, boya, lastik/iniş takımları, yazılımlar, ışık aydınlatma hangi parçayı ürettik onu yazın. Herşeye uyar üç füze, tamamda o da 30 yıldır takipteyim hala net değil. Üreteceksin az konuşacaksın. Yerse
  • Yerli savaş uçağımızı seri üretime geçeceği günleri tez zamanda görmeyi nasip et Allahım.Kendi adıma gariptir ama üzerimden acaip bir yük kalkacak.
  • Allah allah ingilizler çan düşmanımız neden oraya?
  • nasil gidecek? kamyom kasasinda mi ?
  • Motorsuz uçağın neyini sergileyeceksiniz, elaleme maskara mı olacağız?
  • Şu etkinliğe katılmak icin harcanan, etkinlik şirketlerine ödenen para israf degildir de nedir. Adam oraya f35 götürüyor sen teneke. EVET KARDEŞİM TENEKE.
  • Muharip miş!!! Savaş uçağı deseniz olmuyor mu?

TUSAŞ tarafından tasarlanan Milli Muharip Uçak, Farnborough 2022 kapsamında ilk kez İngiltere’de sergilenecek.

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii, 18-22 Temmuz 2022 tarihleri arasında İngiltere’de düzenlenecek dünyanın en önemli havacılık fuarları arasında yer alan Farnborough Uluslararası Airshow’a katılacak. Milli Muharip başta olmak üzere tüm ürünlerin sergileneceği havacılık fuarında ATAK ve HÜRKUŞ uçuş gösterisi gerçekleştirecek.

96 ülkeden 80 bin ziyaretçinin planlandığı dünyanın en önemli havacılık fuarı olan Farnborough Uluslararası Airshow’a katılım gösterecek Türk Havacılık ve Uzay Sanayii,  ATAK, GÖKBEY, HÜRKUŞ, HÜRJET, ANKA, AKSUNGUR, MMU, ŞİMŞEK ve son olarak MMU simülatörü ile yer alacak.

ATAK ve HÜRKUŞ’un uçuş gösterilerinin de olacağı Farnborough Uluslararası fuarı hakkında konuşan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil şunları anlattı:

“Dünyanın en önemli havacılık fuarları arasında yer alan Farnborough’da özgün ürünlerimiz ile yer almak önceki yıllardaki katılımlarımıza göre daha anlamlı oldu. Bu yıl ATAK ve HÜRKUŞ burada izleyenler ile buluşacak ancak umuyorum ki bir sonraki Farnborough fuarına HÜRJET ve ATAK 2 ile katılım gösterir, ülkemizin havacılık gelişimini, teknolojisini ve üretim alanlarındaki başarısını bir kez daha kanıtlamış oluruz.“ (Savunmasanayist)

Muharip uçak İngiltere'de ilk kez sergilenecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Altay ~ 2 yıl önce
Altay tankı da sergilenecek mi acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
X ~ 2 yıl önce
Bir ihtimal adada yapılan prototip sergilenecektir. Neticede BAE Systems ile 2017 yılında işbirliği yapıldı. "BAE System firmasıyla yapılan ve 156 Milyon ABD doları taahhüt edilen İşbirliği Anlaşması, dört yıllık bir takvim içinde şu hususları kapsamaktadır: 1. Sözleşme ile ilk 7 adet MMU uçağının tasarım, geliştirme, üretim, test ve sertifikasyon çalışmaları BAE Systems firmasıyla müşterek olarak yapılacaktır." Yukarıdaki ifadeler aşağıdaki yazıdan. https://strasam.org/savunma/havacilik-ve-uzay-sanayii/milli-muharip-ucak-mmu-tf-x-turkiyenin-projesi-454

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nasıl? ~ 2 yıl önce
Almanya'da yaptırılan model mi götürülecek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Temenni ~ 2 yıl önce
15 yıldır cekcak. Heray burada haberi var. Bu sürede bir motor yada bölümleri, kompozit parça üretimi, avionik radar vs, boya, lastik/iniş takımları, yazılımlar, ışık aydınlatma hangi parçayı ürettik onu yazın. Herşeye uyar üç füze, tamamda o da 30 yıldır takipteyim hala net değil. Üreteceksin az konuşacaksın. Yerse

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haydi bitsin artık ~ 2 yıl önce
Yerli savaş uçağımızı seri üretime geçeceği günleri tez zamanda görmeyi nasip et Allahım.Kendi adıma gariptir ama üzerimden acaip bir yük kalkacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İngiliz ~ 2 yıl önce
Allah allah ingilizler çan düşmanımız neden oraya?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilot ~ 2 yıl önce
nasil gidecek? kamyom kasasinda mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yunan bizi kıskanıyo ~ 2 yıl önce
Milletine düşman gavura hayran,, kendi ülkesi ilk defa bir uçak yapmaya çalışıyor ilk taşı bu atıyor,,, hain deyince de çemkiriyor, yunana tatile gidince bunları anlat hep beraber gülün sövün eğlenin,,
Kaptan ~ 2 yıl önce
AKEPE’nin gaz vermesi bekleniyor. Sonra uçarak gidecekmiş.
Kanat ~ 2 yıl önce
Ları sökülüp kargo uçağıyla gidecek
BATTAL ~ 2 yıl önce
Motorsuz uçağın neyini sergileyeceksiniz, elaleme maskara mı olacağız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Organizasyon Şirketi ~ 2 yıl önce
Şu etkinliğe katılmak icin harcanan, etkinlik şirketlerine ödenen para israf degildir de nedir. Adam oraya f35 götürüyor sen teneke. EVET KARDEŞİM TENEKE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Peh ~ 2 yıl önce
Muharip miş!!! Savaş uçağı deseniz olmuyor mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000