28 Eylül 2017, Perşembe 10:07:22

Muhalif Zeytindalı Hareketi yine ‘sıfır’ çekti

Hava İş Sendikası’nda delege seçimlerine bugün de devam edildi. Toplam 28 delegenin seçileceği, 27 işyeri için ayrı ayrı sandık kuruldu. Muhalefetin bu işyerlerinde liste çıkarmaması dikkatlerden kaçmadı.
  • sendikaya olumlu yorumlar sanki hep aynı kalemden çıkıyor gibi, bu neyin kafasıdır anlamış değilim birşeyi körü körüne savunmak ya da körü körüne reddetmek, aldığımız ne var gerçekten bu sendika döneminde biri bana söylesin, hangi hakkımız iyileşti, alım gücümüz mü arttı, sendikanın bize ne faydası oldu biri somut anlatsın ben de gidip teşekkür edeceğim !!!!
  • Seçim düzgün yapılmışmı?
  • Bir geyik muhabbetidir gidiyor. 15000 uçucu personel mevcut sendika yönetimine karşı diye, 15000 uçucu personelin hepsi muhalefet görevini yerine getirmek için yola çıkan gruba oy vermiş gibi... Seçime katılan ve Üye sayısı belli.Muhalefet grubuna karşı çıkan 11500 kişi var, kimse bundan bahsetmiyor. Muhalefet gruba tüm oyları kokpit personeli vermiş olsa Kabin personeli KARŞI!!! Eğer oyları Kabin vermiş ise Kokpit KARŞI!!! Demek ki mevcut muhalefet gruba Uçuş'ta 11500 Üye karşı...
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Camur at izi kalsin salyali agizlar saldiriyor , deveci armutcular saldiriyor , Pedofili yazar saldiriyor .Siz dik durun binlar uzatmalari oynuyor.ALI KEMAL TATLIBAL REIS SENI BASKAN YAPACAGIZ.
  •  Bu zeytin dalı denilen grup sırf muhalefet olmak için seçimlere müdahil olmaya çalışıyo bunlar gibiler her dönem böyle çıkıp durur. Onun dışında ne işçi  haklarından ne sendikaciliktan nede habercilik ahlakından bihaberler.
  • Çark dönemiyor yazık çarkçı yanındaki adamların ona gönül birliği ile bağlı olmadığını bilmeliydi herşey para (para değilde insanlığın değerli olduğu yer her daim AKT)
  • Sayı verin sayı. İşinize gelmeyince sayıları açıklamıyorsunuz. İzmir seçimleri neden yapılamadı? Neden katılım bu kadar az? Şuan kazanılan delege sayıları kaç? Airporthaber, bir gün de yanlı olma da şu sayıları açıkla. Bu dönemde kaybettiğiniz güveni nasıl geri kazanacaksınız çok merak ediyorum. Yorum sayılarına bakınca yorumları onaylamadığınızı herkes anlıyor. Olumlu olumsuz yorumları onaylayın bari. Çok mu tepki alıyorsunuz yoksa? Bu yorum da onaylanmayanların arasında kaynayıp gider artık
  • BÖYLE MUHALEFETE CAN KURBAN .KAPTANLARA GUVEN OLMAZ MEVCUT YONETIMIN SECILMESI GARANTI OLDU.NE DIYELIM BIZLERE HAYIRLI OLSUN.
  • Komedi... Yaniz kabin ve kokpitin bu sendika yonetimini desteklemedigi ortaya cikmistir. Bu kesimde sektorun bel kemigi dir.. Teknisyenlerin coktan kaybedidigide dikkate alindiginda Alinin secimi gercekte kaybettigi aciktir

11-12 Kasım ayında yapılacak olan Hava İş Sendikası olağan genel kurulu öncesinde delege seçimlerine bugün de devam edildi. Şu ana kadar birçok noktada seçimler tamamlanırken 28 delegenin çıkarılacağı 27 işyerinde üyeler için ayrı ayrı sandık kuruldu.

Farklı havayolu şirketlerinde görev yapan ve birçoğu THY’den ayrılan Hava İş Sendikası üyeleri, genel merkezdeki seçime an itibariyle yüksek katılım göstermedi. Oy verme işleminin başladığı ana kadar   muhalif  Zeytindalı Hareketinin bu işyerlerinde liste çıkarmaması dikkatlerden kaçmadı. Böylelikle Hava İş Sendikası mevcut yönetimi, Kasım ayındaki genel kurul öncesi 28 delegenin daha sahibi oldu. Şu ana kadar yapılan delege seçimlerinde Ali Kemal Tatlıbal’ın delege sayısının muhalif İskender Çarkçı'nın delege sayısının çok önünde olduğu ve seçime büyük bir avantajla gireceği kaydedildi.

Muhalif Zeytindalı Hareketi yine ‘sıfır’ çekti

Yorumlar Tüm Yorumlar (53)

sergio ~ 7 yıl önce
sendikaya olumlu yorumlar sanki hep aynı kalemden çıkıyor gibi, bu neyin kafasıdır anlamış değilim birşeyi körü körüne savunmak ya da körü körüne reddetmek, aldığımız ne var gerçekten bu sendika döneminde biri bana söylesin, hangi hakkımız iyileşti, alım gücümüz mü arttı, sendikanın bize ne faydası oldu biri somut anlatsın ben de gidip teşekkür edeceğim !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BU YORUM ~ 7 yıl önce
Seçim düzgün yapılmışmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karşı!!! ~ 7 yıl önce
Bir geyik muhabbetidir gidiyor. 15000 uçucu personel mevcut sendika yönetimine karşı diye, 15000 uçucu personelin hepsi muhalefet görevini yerine getirmek için yola çıkan gruba oy vermiş gibi... Seçime katılan ve Üye sayısı belli.Muhalefet grubuna karşı çıkan 11500 kişi var, kimse bundan bahsetmiyor. Muhalefet gruba tüm oyları kokpit personeli vermiş olsa Kabin personeli KARŞI!!! Eğer oyları Kabin vermiş ise Kokpit KARŞI!!! Demek ki mevcut muhalefet gruba Uçuş'ta 11500 Üye karşı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cengiz ~ 7 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
Troller ~ 7 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baskan ~ 7 yıl önce
Camur at izi kalsin salyali agizlar saldiriyor , deveci armutcular saldiriyor , Pedofili yazar saldiriyor .Siz dik durun binlar uzatmalari oynuyor.ALI KEMAL TATLIBAL REIS SENI BASKAN YAPACAGIZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Falcon ~ 7 yıl önce
 Bu zeytin dalı denilen grup sırf muhalefet olmak için seçimlere müdahil olmaya çalışıyo bunlar gibiler her dönem böyle çıkıp durur. Onun dışında ne işçi  haklarından ne sendikaciliktan nede habercilik ahlakından bihaberler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
falcon ~ 7 yıl önce
2. bir adamın çıkması kötü bir şeymi, seçilir seçilmez buna saygı duymak lazim. Tek sesli olan ülkelere, toplumlara ve kurumları bir bakın, dünyada o kadar mazlum var bir tanesi tek adamın olduğu ülkeye gitmek istiyor mu.?
Çava reş ~ 7 yıl önce
Çark dönemiyor yazık çarkçı yanındaki adamların ona gönül birliği ile bağlı olmadığını bilmeliydi herşey para (para değilde insanlığın değerli olduğu yer her daim AKT)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hasan ~ 7 yıl önce
Sayı verin sayı. İşinize gelmeyince sayıları açıklamıyorsunuz. İzmir seçimleri neden yapılamadı? Neden katılım bu kadar az? Şuan kazanılan delege sayıları kaç? Airporthaber, bir gün de yanlı olma da şu sayıları açıkla. Bu dönemde kaybettiğiniz güveni nasıl geri kazanacaksınız çok merak ediyorum. Yorum sayılarına bakınca yorumları onaylamadığınızı herkes anlıyor. Olumlu olumsuz yorumları onaylayın bari. Çok mu tepki alıyorsunuz yoksa? Bu yorum da onaylanmayanların arasında kaynayıp gider artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet ~ 7 yıl önce
BÖYLE MUHALEFETE CAN KURBAN .KAPTANLARA GUVEN OLMAZ MEVCUT YONETIMIN SECILMESI GARANTI OLDU.NE DIYELIM BIZLERE HAYIRLI OLSUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 7 yıl önce
Komedi... Yaniz kabin ve kokpitin bu sendika yonetimini desteklemedigi ortaya cikmistir. Bu kesimde sektorun bel kemigi dir.. Teknisyenlerin coktan kaybedidigide dikkate alindiginda Alinin secimi gercekte kaybettigi aciktir

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000