03 Ağustos 2011, Çarşamba 07:40:05

MUĞLA'DA PARAŞÜT KAZASI

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Ören beldesinde sahilde güneşlenen onlarca kişinin üzerine düşen paraşüt korkulu anları yaşanmasına neden oldu...
  • erol bey acaba hedefinizi önceden belirledinizde rüzgar bahanemi buna bi açıklık getirelim lütfen
Ören'de İşletmeci Vedat Okur tarafından organize edilen paraşüt uçuşları ilginç sahnelerin de yaşanmasına neden alıyor. Bir süre önce işletmeye açılan Ören'deki turistik tesislerin tanıtımı için hazırlanacak broşürler için beldenin uçuş yeri olan Alatepe köyünden havalanan tecrübeli paraşüt hocası Erol Uzun bir süre havalandıktan sonra havadan resimlerin çekimlerini tamamladı.

Yaklaşık 20 dakika havada kalan ve otelin önünden geçen yola inmek için kendisine hedefe seçen Erol Uzun hedefi şaşırınca onlarca kişinin güneşlendiği sahilde Ankara'dan tatile gelen 36 yaşındaki Sevil K. isimli kadının tam üstüne yüzükoyun düştü. Ne olduğunu anlayamayan tatilci Sevil K.nin tam üzerine yüzükoyun düşen usta paraşütçü Erol Uzun'a ani refleksle tepki gösterdi. lk anda ani bir saldırıya mı uğradığını düşündüğünü belirten Sevil K. "Öğle saatlerinde sahil daha sakin oluyor diye otelden çıkarak sahilde denize girdim ve güneşlenmeye başladım. İlk anda güneş şemsiyesi yana devrildi. Bir baktım üzerimde bir adam yatıyor. Büyük kaza ucuz atlatıldı. Önce çok kızmıştım, olayın şokundan çıkınca da çok güldüm" dedi.
 
Ören'de yaşanan ilginç paraşüt kazasında hedefini şaşıran paraşütçü Erol Uzun çarpmanın da etkisiyle parmaklarından ve dizinden hafif yaralandı. 
 
Kazada ayrıca Ören Belediyesine ait 5 şemsiye ve bir adet de şezlong kullanılamaz hale geldi. Yaşadığı şoku uzun süre üzerinden atamadığını söyleyen Erol Uzun, "Son kareleri daha da yakından çekmek istedim. Birden ters esen rüzgar beni sahile götürdü. Kazayı hafif sıyrıklarla atlattım" diye konuştu.

Sabah
MUĞLA'DA PARAŞÜT KAZASI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
erol bey acaba hedefinizi önceden belirledinizde rüzgar bahanemi buna bi açıklık getirelim lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000