18 Haziran 2009, Perşembe 13:31:41

MUĞLA'DA HELİKOPTER DÜŞTÜ! (GÜNCELLENDİ)

Muğla'da helikopter düştü...
  • Resimdeki helikopter Rusya da bile envanterden kalktı. Kendini zor uçuran helikopter orman yangınları için uygun değil. Diğer tip olan MI-8'de öyle. MI-8'leri MI-17 diye kazımışlardı. Gazı bile manuel. Doğrudürüst araçlar kullanılmalı.
  • SKORSKY YANGIN SÖNDÜRME HELİKOPTERLERİ BİR AN ÖNCE ALINSINDA YENİ HAVA ARAÇLARI BU GÖREVİ ÜSTLENSİN Kİ : RİSKLER AZALSIN

Muğla’nın Milas ilçesi yakınlarında Geyik Barajı yakınlarında bir helikopter düştü. Bölgede kurtarma ekipleri ve ambulanslar olay yerine sevk edildi.

Yangın sezonu olması nedeniyle Muğla Orman Bölge Müdürlüğü bünyesinde çalışan ve Milas’ta konuşlanan söndürme helikopterlerinden birinin öğlen saatlerinde Milas yakınlarında bulunan Geyik Barajı yakınlarında düştüğü bildirildi.

Kaza ile ilgili ayrıntılı bilgi verilmezken, şu anda ekiplerin enkaz bölgesine hareket ettiği bildirildi.

Helikopterde 5 kişi bulunduğu ve bunlardan 3'ünün Rus, ikisinin Türk olduğu öğrenildi.

(14.04) Milas Kaymakamı Şahin Aslan'ın verdiği bilgiye göre helikopterdeki 5 kişiden 3'ü kurtulurken, 2 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor... 

(14.24) Aranan 2 kişinin Helikopterin pilotu Emekli Hava Binbaşı Tanju Tezgel ile Orman Muhafa Memuru Ali Ekin oldukları öğrenildi.

(14.44) Bir görgü tanığı, helikopterin barajdan su almasının ardından havalandığını ancak hemen ardından hızla asağı düştüğünü bildirdi.

Ayrıntılar gelecek...

MUĞLA'DA HELİKOPTER DÜŞTÜ! (GÜNCELLENDİ)

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Resimdeki helikopter Rusya da bile envanterden kalktı. Kendini zor uçuran helikopter orman yangınları için uygun değil. Diğer tip olan MI-8'de öyle. MI-8'leri MI-17 diye kazımışlardı. Gazı bile manuel. Doğrudürüst araçlar kullanılmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SKORSKY YANGIN SÖNDÜRME HELİKOPTERLERİ BİR AN ÖNCE ALINSINDA YENİ HAVA ARAÇLARI BU GÖREVİ ÜSTLENSİN Kİ : RİSKLER AZALSIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000