27 Ocak 2011, Perşembe 18:15:52

Müdür yardımcısının kızlarına VIP ayrıcalığı!

Samsun Emniyet Müdür Yardımcısı Ramazan Erdoğan’ın iki kızı, VIP’ten geçerek gecikmeli kalkan uçağa binip İstanbul’a gitti. Müdür Yardımcısı Erdoğan, "Dün kaza vardı. O nedenle geç kalınmış. Havaalanındaki arkadaşlar da tanıdıkları için yardımcı olmuşlar. Ne var bunda?" dedi.
  • sığ tartışmalarla kendinizi hırpalamayın. büyük resmi görmek lazım. gerçek sorumlular köşelerinden kıs kıs gülüyorlar. bu meydanda haber olabilecek daha onlarca konu varken böyle küçük şeylere takılıp kalmayın.
  • sen nerenin davulcususun? ve senin çalıştığın sektörde çok mu adil davranıyorlar?
  • Ben emekli bir Emniyet mensubu ve şuan Airline pilotuyum. Dolayısıyla her iki camiayı da tanıyorum. Ama sen belki havayollarını biliyorsun belki onu da bilmiyorsun. Sen de NE OLDUĞUNU SÖYLE DE ANLAYALIM NERENDE NE AĞRI VAR?
  • VİP DEN POLİS MÜDÜRÜ GECMİŞ SEVİNMEMİZ LAZIM.20 DAKKADA UCAK ROTAR YAPMIŞ BUNLARIN HEPSİ NORMAL.POLİS İSTEDİĞİNİ ALIR İSTEMEDİĞİNİ ALMAZ.CÜNKÜ ONLAR POLİS KOMSERİDE GECER POLİSİDE. POLİSİN TANIDIĞI ESNAFIDA DOKTORUDA. ELE BİR İTİRAZ ET ALAMAZSIN DİYE HAVAALANINDA BAŞINA NE GELİR. SİZ BİLEMEZSİNİZ. SAYGILAR.
  • orası samsun orda herşey bekleyebilirsiniz.şahsen orada 2 sene çalışan biri olarak oyle küçük şeyleri samsun için normal görüyorum.eğer basın bu kadar hassasiyet gösterecekse biraz daha içine girsin o limanın bak neler çıkıyo daha karşısına.
  • sadece kızlar degil diğer yolcularda geç kalmış onlar neden vıp ten geçirilmemiş ? yok okumuş muş yok şöyleymiş böyleymiş çoğunuz öylesiniz . halkın hepsine eşit hakkani davranmayıp tanıdıklarına yalakalık yapan tanıdıgı olmayanı ezenlerin suratına kin ve nefretle Kusarım...
  • esasen polisi tek sorumlu olarak görmek haksız bir tutum. orada bir de meydan işletmecisinin olduğu gerçeğinden hareketle meseleyi meydanın genel durumu içinde ele almak lazım. erzurumdaki uçak hadisesi unutulmuş görünüyor.
  • Bal tutan parmağını yalar demişler. Kesinlikle uçağa alınmamaları gerekirdi, ama burası Türkiye. Bizde yok yoktur, yok olsa bile yaratılır ama doğal olarak herkes için değil.
  • Oradaki Polisler zaten istedigini yapiyorlar, böylesini Aciga almak gerekir.....ben cok sorun yasadim orada cünki islerine dogru ve cabuk yapmayi bilmiyorlar ve Havalimani benim zanediyorlar, artik bir ders verilse cook iyi olur....
  • 1- Allah önce sana AKIL versin ki; Emniyet Teşkilatının şuanki eğitim seviyesi itibariyle devlet kurumları içerisinde en üstte olan kurum.Aklınla bunu anlayabilesin. 2- Allah sonra da sana FİKİR versin ki; Bu tip konularda fikrin olsun ve medeni bir şekilde eleştrini yap. Ferdi olayları fırsat bilip tüm bir Teşkilatı ve mensuplarını töhmet altında bırakacak laflar fikir değil sahibinin eğitim ve kültürünün göstergesi KİN ve NEFRET KUSMUKLARIDIR.

Milliyet'te yer alan habere göre; Samsun’da SunExpress’in saat 09.10 uçağı dün yaklaşık 20 dakika rötar yaptı. Bunun nedeni ise sonradan ortaya çıktı. İddiaya göre İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ramazan Erdoğan’ın kızları havaalanı yolunda Kirazlık mevkiinde meydana gelen trafik kazasından dolayı yolun kapanması nedeniyle geç kaldı. Trafiğin açılmasıyla birlikte havaalanına gelen İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erdoğan’ın kızları, görevli polisler tarafından VIP Salonu’ndan içeri alınarak uçağa bindirildi. Daha sonra da uçak gecikmeli olarak İstanbul’a uçtu.

ARKADAŞLAR TANIDIKLARI İÇİN YARDIMCI OLDU

Ramazan Erdoğan, ortada büyütülecek birşey olmadığını söyleyerek, "Kaza nedeniyle kızlarım geç kalmışlar. Sadece onlar değil, bir çok yolcu da aynı şekilde geç kalmış. Benim uçağı bekletmek gibi bir yetkim yok. Böyle birşey söz konusu değil. Bir çok yolcu geç kalmış. Havaalanındaki arkadaşlar kızlarımı tanıdığı için de yardımcı olmuşlar. Ne var bunda. Üzerimize mi oynuyorsunuz" diyerek haber yapılmasına tepki gösterdi.

VALİ YARDIMCISININ HABERİ YOK

Havaalanından sorumlu Vali Yardımcısı Hasan Ersan ise VIP’ın kim tarafından kullanıldığını bilmediğini ve bu konuda kendisine intikal eden bir durumun olmadığını belirterek, "Ben arkadaşım ameliyatlı olduğu için yerine bakıyorum. Kim kullanmış niye kullanmış bilmiyorum. Bu konuda bana intikal eden birşey yok" dedi. Konuyla ilgili "inceleme yapacakmısınız" sorusuna da "Neyi inceleyeceğim. Neyi soruşturacağım. Emniyet Müdür Yardımcıları VIP’i kullanamaz" diye konuştu.

Bu arada Kirazlık mevkindeki maddi hasarlı kaza nedeniyle yaklaşık 10 yolcunun daha geç kaldığı, uçağa iç hatlar yolcu girişinden güvenlik kontrolünden geçerek bindikleri belirtildi.

 

Müdür yardımcısının kızlarına VIP ayrıcalığı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

Misafir ~ 13 yıl önce
sığ tartışmalarla kendinizi hırpalamayın. büyük resmi görmek lazım. gerçek sorumlular köşelerinden kıs kıs gülüyorlar. bu meydanda haber olabilecek daha onlarca konu varken böyle küçük şeylere takılıp kalmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sen nerenin davulcususun? ve senin çalıştığın sektörde çok mu adil davranıyorlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben emekli bir Emniyet mensubu ve şuan Airline pilotuyum. Dolayısıyla her iki camiayı da tanıyorum. Ama sen belki havayollarını biliyorsun belki onu da bilmiyorsun. Sen de NE OLDUĞUNU SÖYLE DE ANLAYALIM NERENDE NE AĞRI VAR?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
VİP DEN POLİS MÜDÜRÜ GECMİŞ SEVİNMEMİZ LAZIM.20 DAKKADA UCAK ROTAR YAPMIŞ BUNLARIN HEPSİ NORMAL.POLİS İSTEDİĞİNİ ALIR İSTEMEDİĞİNİ ALMAZ.CÜNKÜ ONLAR POLİS KOMSERİDE GECER POLİSİDE. POLİSİN TANIDIĞI ESNAFIDA DOKTORUDA. ELE BİR İTİRAZ ET ALAMAZSIN DİYE HAVAALANINDA BAŞINA NE GELİR. SİZ BİLEMEZSİNİZ. SAYGILAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
orası samsun orda herşey bekleyebilirsiniz.şahsen orada 2 sene çalışan biri olarak oyle küçük şeyleri samsun için normal görüyorum.eğer basın bu kadar hassasiyet gösterecekse biraz daha içine girsin o limanın bak neler çıkıyo daha karşısına.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sadece kızlar degil diğer yolcularda geç kalmış onlar neden vıp ten geçirilmemiş ? yok okumuş muş yok şöyleymiş böyleymiş çoğunuz öylesiniz . halkın hepsine eşit hakkani davranmayıp tanıdıklarına yalakalık yapan tanıdıgı olmayanı ezenlerin suratına kin ve nefretle Kusarım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
esasen polisi tek sorumlu olarak görmek haksız bir tutum. orada bir de meydan işletmecisinin olduğu gerçeğinden hareketle meseleyi meydanın genel durumu içinde ele almak lazım. erzurumdaki uçak hadisesi unutulmuş görünüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bal tutan parmağını yalar demişler. Kesinlikle uçağa alınmamaları gerekirdi, ama burası Türkiye. Bizde yok yoktur, yok olsa bile yaratılır ama doğal olarak herkes için değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Oradaki Polisler zaten istedigini yapiyorlar, böylesini Aciga almak gerekir.....ben cok sorun yasadim orada cünki islerine dogru ve cabuk yapmayi bilmiyorlar ve Havalimani benim zanediyorlar, artik bir ders verilse cook iyi olur....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
1- Allah önce sana AKIL versin ki; Emniyet Teşkilatının şuanki eğitim seviyesi itibariyle devlet kurumları içerisinde en üstte olan kurum.Aklınla bunu anlayabilesin. 2- Allah sonra da sana FİKİR versin ki; Bu tip konularda fikrin olsun ve medeni bir şekilde eleştrini yap. Ferdi olayları fırsat bilip tüm bir Teşkilatı ve mensuplarını töhmet altında bırakacak laflar fikir değil sahibinin eğitim ve kültürünün göstergesi KİN ve NEFRET KUSMUKLARIDIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000