14 Mayıs 2010, Cuma 08:30:12

MUCİZENİN ADI RUBEN

Libya'da gerçekleşen ve 103 kişinin ölümüne neden olan uçak kazasından sağ çıkan çocuğun kimliği tespit edildi. Herkesi şaşırtan ve hızla iyileşen çocuğun şuuru da açık...
  • Tilburg'lu Ruben? Tilburg nere ola ki? Yoksa herkes biliyor mu?
Önceki gün Güney Afrika’nın Johannesburg kentinden havalanan ve Libya’nın Trablusgarp şehrine inmesine dakikalar kala düşen, 103 kişinin hayatını kaybettiği uçak kazasından sağ çıkan tek yolcu ‘mucize çocuk’ Ruben hızla iyileşiyor. Doktorlar, Tilburg’lu Ruben van Assouw olduğu tespit edilen çocuğun dün konuşmaya başladığını ve yiyecek istediğini açıkladı. Ruben, iyileşmeye bu hızla devam ederse birkaç gün içinde ülkesine gönderilebilecek.
Dr. Hameeda al-Saheli, dokuz yaşındaki çocuğun hayati organlarının çalıştığını, nefesinin normal olduğunu açıkladı. Al-Saheli’nin verdiği bilgiye göre, çocuğun bacaklarında toplam dört kırık vardı. Aldığı hasar sonucu çok kan kaybetmesine rağmen çocuğun iç kanaması yok.

Konuştu, yemek istedi
Çocuğun iki akrabası dün Trablusgarp’a geldi. Dr Sıddık ben Dilla, Ruben’in akrabalarını tanıdığını ve onlara gülümseyerek tepki verdiğini söyledi. Ruben’in kazadan önce evlilik yıldönümünü kutlayan anne babası ve kardeşiyle Güney Afrika’da safaride olduğu öğrenildi. Çocuğun hastane görüntülerine Libya televizyonları geniş yer verdi.

Kazada ölenlerin yarısından fazlasını Güney Afrika’yı gezmekte olan Hollandalı turistler oluşturuyordu. Dün, ölen Hollada vatandaşlarının sayısının 70 olduğu açıklandı. Kazadan nasıl olup da bir tek çocuğun sağ kurtulduğuysa henüz anlaşılamadı. Son on yılda en az beş uçak kazasında tek bir kurtulan olması da herkesi şaşırtıyor.
MUCİZENİN ADI RUBEN

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Tilburg'lu Ruben? Tilburg nere ola ki? Yoksa herkes biliyor mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000