20 Mayıs 2010, Perşembe 08:47:18

Mucize çocuk Ruben'in durumu nasıl?

Geçen hafta Libya'nın başkenti Trablus'ta düşen uçaktan sağ kurtulan tek yolcu Ruben van Ashouw'ın sağlık durumunun iyiye gittiği belirtildi.
  • buyuk bir bombaaa

Doktorların, Ruben'in belli bir süre sonra tamamen eski sağlığına kavuşacağını belirttiklerini söyleyen aile, kamuoyundan özel hayatlarına saygı göstermelerini istedi. "Acımızı paylaşan herkese teşekkür ediyoruz." diyen aile, bunun yanı sıra başta Hollanda Dışişleri Bakanlığı olmak üzere, Libya'daki büyükelçilik çalışanları ile Tilburg Belediyesi'ne de teşekkür borçlu olduklarını ifade etti.

Tilburg Belediyesi de kazada yaşamını yitirenlerin anısına açılan taziye defterinin çarşamba akşamı saat 20:00'ye kadar açık kalacağını, dileyenlerin taziyelerini bildirebileceğini açıkladı. Bu tarihten sonra gelecek olan taziye taleplerinin belediye tarafından kabul edilip, daha sonra farklı yollarla ailelere ulaştırılacağı aktarıldı. Belediye ayrıca, Ruben'in ailesinin medyadan ve diğer kesimlerden gelecek görüşme taleplerine sıcak bakmadığı, bu tür taleplerin belediyeye yapılması gerektiği üzerinde durdu.

Öte yandan Hollanda Meclisi de uçak kazasında hayatını kaybedenler anısına saygı duruşunda bulundu. Önceki gün gerçekleşen saygı duruşundan sonra bir değerlendirmede bulunan Meclis Başkanı Gerdi Verbeet, büyük bir şok yaşadıklarını söyledi. Meclis Başkanı, milletvekillerinin hayatlarını kaybedenlerin ailelerinin acısını paylaştıklarını dile getirdi. Başbakan Jan Peter Balkenende ise geçen hafta medyana gelen kazanın Hollanda'yı kalbinden yaraladığını kaydetti.

Libya'nın başkenti Trablus'ta geçen hafta çarşamba günü medyana gelen kazada 70'i Hollandalı olmak üzere toplam 103 yolcu hayatını kaybetmişti. Yolcular içinde sağ kurtulan bir tek 9 yaşındaki Ruben van Ashouw olmuştu.

 

Mucize çocuk Ruben'in durumu nasıl?

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
buyuk bir bombaaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000