28 Mayıs 2010, Cuma 08:13:28

Mucize çocuk Ruben kaybettirdi!

Libya'daki uçak kazasından sağ kurtulan Ruben adlı çocukla kazadan hemen sonra kaldırıldığı hastanede tedavi edilirken telefonla röportaj yapan Hollanda'nın en yüksek tirajlı gazetelerinden olan De Telegraaf'a aboneleri sert tepki gösterdi.
  • yahu amma çabuk SAF DEĞİŞTİRDİNİZ?daha bir yıl önce bu sayfalardan hollanda ve hollandalılar için demediğinizi bırakmamıştınız.adamlar o günde doğruları söyledi şimdi de doğruları söyleyip uyguluyorlar.değişen sadece işinize gelip gelmeme meselesi.
  • çok güzel hareket, belki bizim de gözümüz acılır bir gün, ne dersiniz?
  • bizdeki gazeteciyim diye dolaşan ördekler hollandada olsa vatandaşlıktan ihraç edilirmiş demekki. Kültürün gelişmişliğin gözünü seveyim. Helal olsun Hollanda!
  • acıdan rant cıkarmaya calısanların sonu böyle olsun beter olsunlar.....
  • Helal olsun hollanda halkına bızım turkler olsa agzını bes karıs acar dınler o roportajı ınsan hayatı bu kadar onemsız bızde duyarsız ınsanlarla doluyz tebrık ederım hollanda halkını bız olsak kesın o gazetenın uye sayısınıda cogatırdık

Gazetenin muhabiri, kazadan hemen sonra Libya'nın başkenti Trablus'ta ameliyat edilen Ruben'e telefonla ulaşmıştı. Küçük çocuğun doktorunu arayan muhabir, daha sonra telefonu çocuğa vermesini isteyip onunla röportaj yapmıştı. Söz konusu haberin gazetede yayımlanması büyük tepki toplamıştı. Gazete yönetimi bu yayından bir gün sonra yükselen tepkiler üzerine özür dilemiş, ama bu da fayda etmemişti.

Tedavi edilirken telefonla röportaj yapan Hollanda gazatesi Telegraaf'a okuyucuların tepkisi sert oldu. Özel hayatını hiçe sayıp küçük çocukla yaralı haldeyken röportaj yapan gazeteye kızan bin kadar okuyucunun aboneliklerini iptal ettikleri açıklandı.

Ülkenin en çok satan gazetesinde yaşanan abone iptalleri, gazete yönetimi tarafından da doğrulandı. Yönetim, aboneliklerini iptal ettirenler arasında hem yeni hem de eski okuyucularının bulunduğunu aktardı. Öte yandan iptallerin yanı sıra yeni aboneliklerde de azalma yaşandığı belirtildi.

Mucize çocuk Ruben kaybettirdi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
yahu amma çabuk SAF DEĞİŞTİRDİNİZ?daha bir yıl önce bu sayfalardan hollanda ve hollandalılar için demediğinizi bırakmamıştınız.adamlar o günde doğruları söyledi şimdi de doğruları söyleyip uyguluyorlar.değişen sadece işinize gelip gelmeme meselesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
çok güzel hareket, belki bizim de gözümüz acılır bir gün, ne dersiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bizdeki gazeteciyim diye dolaşan ördekler hollandada olsa vatandaşlıktan ihraç edilirmiş demekki. Kültürün gelişmişliğin gözünü seveyim. Helal olsun Hollanda!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
acıdan rant cıkarmaya calısanların sonu böyle olsun beter olsunlar.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Helal olsun hollanda halkına bızım turkler olsa agzını bes karıs acar dınler o roportajı ınsan hayatı bu kadar onemsız bızde duyarsız ınsanlarla doluyz tebrık ederım hollanda halkını bız olsak kesın o gazetenın uye sayısınıda cogatırdık

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000