20 Ağustos 2014, Çarşamba 14:05:43

MOSKOVA'YA 4. ULUSLARARASI HAVALİMANI

Rusya’nın başkenti Moskova’nın güney bölgesinde bulunan askeri uçaklar ve Acil Durum Bakanlığı uçaklarının kullandığı Ramenskoye Havalimanı, uluslar arası havalimanına dönüştürülecek.
  • RAMENSKOYE pisti 4.585x70 m.Domodedovo'nun 21 km. poyrazında.Ladies n' Gentlemen; Ramenskoye'nin 35 km. yıldızında 5.meydan olabilecek LEONİKHA da var.Biz neyi tartışıyoruz?
  • Pis kıskançlar şimdi adınıda RTE koyarlar nasıl olsa rüşvetçi şirketlere o ismi belirlemek yakışır
  • Darısı başımıza hatta 4 değil bizde en az 5 havalimanı olmalı :)
  • bizim muhteşem 3.cü havalimanını kıskandılar aynı almanlar gibi:)

Rusya’nın başkenti Moskova’nın güney bölgesinde bulunan askeri uçaklar ve Acil Durum Bakanlığı uçaklarının kullandığı Ramenskoye Havalimanı, uluslar arası havalimanına dönüştürülecek. Böylece başkent Moskova, Sheremetyevo, Domodedovo ve Vnukovo’dan sonra dördüncü uluslar arası havalimanına sahip olacak. Modernize edilerek sivil hava trafiğine açılacak havalimanının isminin Ramport olması planlanıyor.

Litvanya Avia Solutions Group’un Rus devlet teknoloji şirketi Rostec’le ortak inşa edeceği ve 2020’de tam kapasite çalışması planlanan Ramenskoye Havalimanı yıllık ortalama 12 milyon yolcuya hizmet verecek.

The Moscow Times’ın haberine göre Rostec Direktör Yardımcısı Dmitri Şugayev, mevcut havalimanları dikkate alındığında 2020’ye kadar Moskova’daki yıllık yolcu kapasite açığı 63 milyona ulaşacağını söyledi. Moskova’da bulunan 3 havalimanının yolcu kapasitesi yıllık bazda iç ve dış hatlar toplam 72 milyon.

Moskova’nın 25 kilometre güneydoğusunda bulunan Ramenskoye havalimanının 5,4 kilometrelik pisti etkin bir şekilde kullanılıyor. Pist genişlik ve kalite açısından her türlü askeri ve sivil uçağın inişi için teknik alt yapıya sahip. Ramenskoye’nin yolcuların kullanacağı ilk terminali 2016’da tamamlanmış olacak ve 2017 sonunda 8 milyon yolcuya hizmet verecek. 2020 için ek yapılarla rakamın 12 milyona çıkarılması planlanıyor.

Projenin ilk aşaması için 277 milyon dolarlık yatırım gerekecek. Rostec bina ve arazi ile katkı sağlarken, Litvanyalı ortak 257 milyon dolar nakit yatırım yapacak. Şehir merkezi ile doğrudan trenyolu bağlantısının olmaması ve ulaşım yollarında yoğun trafiğin olması yeni havalimanının çözülmesi gereken sorunları olarak duruyor. (HaberRus)

MOSKOVA'YA 4. ULUSLARARASI HAVALİMANI

Yorumlar

MOSCOW ~ 10 yıl önce
RAMENSKOYE pisti 4.585x70 m.Domodedovo'nun 21 km. poyrazında.Ladies n' Gentlemen; Ramenskoye'nin 35 km. yıldızında 5.meydan olabilecek LEONİKHA da var.Biz neyi tartışıyoruz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Pis kıskançlar şimdi adınıda RTE koyarlar nasıl olsa rüşvetçi şirketlere o ismi belirlemek yakışır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Darısı başımıza hatta 4 değil bizde en az 5 havalimanı olmalı :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kıskançlar ~ 10 yıl önce
bizim muhteşem 3.cü havalimanını kıskandılar aynı almanlar gibi:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000