14 Eylül 2013, Cumartesi 09:53:38

MOSKOVA-ANTALYA UÇAĞI ACİL İNİŞ YAPTI

Moskova-Antalya uçağı, üzerine çay dökülen bebek için acil olarak Kırım Simferopol Havaalanı'na indi.
  • Bu potlar konusun da SunExpress i tebrik ediyorum bu konuda gerek geri dönüşler gerek kalite çok iyi çalışıyor
  • Evet thy'daki potlar ciddi anlamda tehlike saçıyor. Geçen haftalarda çay potlarından birinin gevşek olması ve tam oturmaması nedeniyle elimin tamamına kaynar çay döküldü ki gözümden yaş akacak derecede ciddi anlamda acı çektim uçuş boyunca. Bir bardak çay için surat yapan yolcuların bizim çektiklerimizi de düşünmesi gerekir demek isterdim ama bu ancak bir ütopya olur.
  • geçmiş olsun. ama firma thy değil herhalde, öyle olsa haberde 30 yerde thy adı geçer, yorumlarda "takunyalar" "bademler" havada uçuşurdu. aslında firmanın hiç adının geçmemesi de ilginçmiş.
  • Allah korumuş. TK daki sıcak içecek servis potları da bildiğiniz tehlike saçıyor. çoğunun kapağı düzgün olarak kapanmıyor ve hergün onlarca K/M elini yakıyor. o potlar ya tam açılıp yolcuya dökülse. Denetleyeni de yok

Dün meydana gelen olayda, Moskova’dan Antalya’ya uçan uçak, üzerine sıcak çay dökülerek ciddi yanıklara neden olan üç yaşındaki bebeği hastaneye götürmek için acil olarak Simferopol (Kırım) havaalanına indi.

Simpferopol havalanı halkla ilişkiler müdür yardımcısı İgor Stratilata, Rus haber ajansı Ria Novosti’ye yaptığı açıklamada, “İniş acil değildi. Her şey normal gitti. Bebeğe hastaneye kadar eşlik edildi. Uçak ise tekrar havalanarak yoluna devam etti”dedi.

İgor Stratilata, yolcuların sıklıkla üzerlerine sıcak içecekler döktüklerini ve sonucunda vücutlarında yanmalar meydana geldiğini sözlerine ekledi. Stratilata, buna benzer bir olayın üç dört gün evvelde yaşandığını ve uçağın son anda inişten vaz geçtiğini belirtti. (Gazetem.ru)

MOSKOVA-ANTALYA UÇAĞI ACİL İNİŞ YAPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Tebrik ~ 11 yıl önce
Bu potlar konusun da SunExpress i tebrik ediyorum bu konuda gerek geri dönüşler gerek kalite çok iyi çalışıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acil şifalar ~ 11 yıl önce
Evet thy'daki potlar ciddi anlamda tehlike saçıyor. Geçen haftalarda çay potlarından birinin gevşek olması ve tam oturmaması nedeniyle elimin tamamına kaynar çay döküldü ki gözümden yaş akacak derecede ciddi anlamda acı çektim uçuş boyunca. Bir bardak çay için surat yapan yolcuların bizim çektiklerimizi de düşünmesi gerekir demek isterdim ama bu ancak bir ütopya olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
geçmiş olsun ~ 11 yıl önce
geçmiş olsun. ama firma thy değil herhalde, öyle olsa haberde 30 yerde thy adı geçer, yorumlarda "takunyalar" "bademler" havada uçuşurdu. aslında firmanın hiç adının geçmemesi de ilginçmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
u ~ 11 yıl önce
deve kesilmesini unutmussun yazmaya
geçmiş olsun ~ 11 yıl önce
Allah korumuş. TK daki sıcak içecek servis potları da bildiğiniz tehlike saçıyor. çoğunun kapağı düzgün olarak kapanmıyor ve hergün onlarca K/M elini yakıyor. o potlar ya tam açılıp yolcuya dökülse. Denetleyeni de yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000