27 Ocak 2011, Perşembe 08:07:50

MORTGAGE KREDİSİ İÇİN UÇAK TEKNOLOJİSİNİ SATTI!

Çin'in hayalet bombardıman uçağı J-20'nin, bir ABD uçağından kopyalandığı iddiaları son günlere damgasını vururken, iki dev arasındaki tartışmalara bir de "casusluk" krizi eklendi.
  • Garip olan şu. Bu "görünmeyen uçakları" ben hem gözümle, hem radarımla nasıl görüyorum çok merak ediyorum. Acaba bu görünmezlik hikayesi bir desenfermasyon mu? "Görülmez" yerine "görünürlüğü azaltılmış" demek daha doğru olmaz mı? Irak Harekatında bunları görecek göz kalmamıştı ki. Üstelik, "gorilla" kapsamında sürekli EH JAMMER'lar vardı. A380 geçirsen görünmez olurdu. Bana göre biraz gaza geliyoruz yine. Haberde Cruise füzesinin navigasyon (belki de güdüm) sisteminden bahsediliyor. Resimde B2 var. J-20 YF-22'ye benziyor. J-20 Taktik Fighter; B2 Stratejik Bomber. Yani ortak tek nokta; görünmezliği azaltılmış uçak olması, ve 5 nci nesil olmaları. Bilginize.
  • Böyle değerli bilgileri satıp topu topu 110 bin dolar almış. Akıllı olsa milyonlarca dolar koparırdı.
  • İşte Amerika'nın gerçek hali maslahat uğruna devlet sırlarını satıyorlar!
B2 hayalet uçağının bilgilerini Çin'e sattığı belirtilen ABD'li mühendis Noshir Gowadia, 32 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Gowadia'nın, okyanus manzaralı, Hawaii'deki lüks evinin ayda 15 bin dolarlık mortgage taksitini ödemek için Çin'in hayalet kruz füzesi tasarımınına yardım ettiği iddia edildi.

Davayı inceleyen savcılar, Gowadia'nın askeri sırları satışından en az 110 bin dolar kazandığını belirtti. Bölge mahkemesi yargıcı Susan Oki Mollway, Gowadia'nın bu ülkeye sadakati konusunda yemini bozduğunu ve kişisel kazancı için başka bir ülkeye değerli teknolojileri pazarlamadan suçlu bulunduğunu açıkladı.

Mollway, şu an 66 yaşında olan Gowadia'nın iyi hali göz önüne alınırsa 80'li yaşlarının sonunda aftan yararlanabileceğini de bildirdi. ABD'li mühendisin oğlu Ashton Gowadia itirazda bulunacaklarını kaydetti.
MORTGAGE KREDİSİ İÇİN UÇAK TEKNOLOJİSİNİ SATTI!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Garip olan şu. Bu "görünmeyen uçakları" ben hem gözümle, hem radarımla nasıl görüyorum çok merak ediyorum. Acaba bu görünmezlik hikayesi bir desenfermasyon mu? "Görülmez" yerine "görünürlüğü azaltılmış" demek daha doğru olmaz mı? Irak Harekatında bunları görecek göz kalmamıştı ki. Üstelik, "gorilla" kapsamında sürekli EH JAMMER'lar vardı. A380 geçirsen görünmez olurdu. Bana göre biraz gaza geliyoruz yine. Haberde Cruise füzesinin navigasyon (belki de güdüm) sisteminden bahsediliyor. Resimde B2 var. J-20 YF-22'ye benziyor. J-20 Taktik Fighter; B2 Stratejik Bomber. Yani ortak tek nokta; görünmezliği azaltılmış uçak olması, ve 5 nci nesil olmaları. Bilginize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Böyle değerli bilgileri satıp topu topu 110 bin dolar almış. Akıllı olsa milyonlarca dolar koparırdı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İşte Amerika'nın gerçek hali maslahat uğruna devlet sırlarını satıyorlar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000