10 Ekim 2017, Salı 09:04:36

Monarch'ın boşluğunu hangi şirket dolduracak?

İngiltere'de Monarch Airlines'ın iflası ile dolan boşluğu doldurmak için harekete geçen Jet2.com, Antalya, Bodrum ve Dalaman'ın da içinde bulunduğu çok sayıda destinasyona 550 bin ek koltuk koydu.

İngiltere seyahat pazarında Monarch'ın iflası ile doğan boşluğu doldurmak için harekete geçen Jet2.com, aralarında Türkiye'den de 3 havalimanının bulunduğu çok sayıda destinasyona yaz sezonu için 550 bin ek koltuk koyduğunu açıkladı.

BIRMINGHAM'DAN 250 BİN EK KOLTUK

Monarch'ın iflasıyla kış sezonu için 100 bin ek koltuk koyan Jet2.com, yaz sezonu için Birmingham'dan Alicante, Antalya, Girit, Dalaman, Faro, Gran Canaria, Lanzarote, Malaga, Mayorka, Baf, Roma ve Tenerife'ye toplamda 250 bin ek koltuk planlaması yaptı. Şirket ayrıca, daha önce yine Birmingham'dan Bodrum, Dubrovnik ve Venedik'e uçacağını duyurmuş ve bu havalimanında konuşlandırdığı uçak sayısını 4'ten 8'e çıkaracağını açıklamıştı.

300 BİN EK KOLTUK DA MANCHESTER'DAN

Jet2.com'un ek koltuk planlaması yaptığı diğer havalimanı ise Manchester oldu. Şiket, bu havalimanından Alicante, Antalya, Barselona, ​​Dalaman, Faro, İbiza, Lanzarote, Malaga, Menorca, Mayorka ve Rodos'a 300 bin ek koltuk koyduğunu açıkladı.

Monarch'ın boşluğunu hangi şirket dolduracak?

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000