04 Ağustos 2013, Pazar 10:04:33

MONARCH UÇAĞINDA 'KISA ŞORT' KRİZİ

İngiltere'de yaşayan Alix Townsend'ın uçuş öncesinde "Şortunuz çok kısa" diyerek şortunu değiştirmesini istediler.
  • vay be bu hareketi istanbulda atatürkte veya sabih yapsalar ne thy kalır ne temel kotil ne de başbakanımız kalırdı hakaret üstüne hakaret ederlerdi.. sorarım entellere dantellere hadi bakalım İngiltere de olmuş ne diyelim hemen çağrı yapın big ben saat kulesinde buluşalım ortalığı yakıp yıkacağız protestosu sizi gidiler sizi...
  • Biz İngiltereyi cok modern bir ülke biliyorduk meger öyle deyilmiş.Tv de gösterildiği gibi deyilmiş.Bunu THY yapsaydı acaba neler olabılırdi.
  • Uçuşta bol elbise ( sağa sola takılacak ( çarşaf gibi)) giyilmesi şortdan daha tehlikeli ! Kolye bilezik yüzük !?! Topuklu ayakabı ?!? ... Bunun sonu yok ... Ama ayrımcılık yapılıyor bu çok net ! Beni de kara çarşaflılar rahatsız ediyor altında şalvarlı tipler ... Fakat ben rahatsız oluyorum diye adam/kadın kendini yansıtan giyim tarzından vaz gecmesini bekleyemem ama aynı şekilde karşımdaki insanda ben/bizi/onları bu şekilde kabul etmeli. Şirket kurallarına gelince .. Evet adamların şirketi adamların kuralları MI ?! Ya o kadın yüzü peçeli diye uçağa alınmasaydı ? ( alınmasın demiyorum ! ) Ozamanda bu kadar normal mi olacaktı tepkiler ?! Karşımızdakileri İNSAN olarak görmeye başladığımızda tüm bunlar sona erecek ama bunu ne ben nede sizler görebileceksiniz,... Çünkü huzur ve barışta kazananlar insanlardır/halktır ama Devletler Hükümetler Ordular barışda ve huzurda güç/önem/iktidar kaybeder... Uçağımdan ne peçeyi ne de transparan giyeni atarım ! Rengi ister beyaz ister siyah isterse...
  • acıl bır durumda kızaklardan kayarken cıldı ve bacakları yanmaması ıcın boyle bır tedbır almaya gıdılmıs olabılırler,yorumlarınızı yaparken ucus emnıyet kurallarını gozden kacırmayın lutfen,bu kurallar sızın can guvenlıgınız ıcın oldugunu unutmayın...
  • Bence şort kalsın, iğrenç ayakkabılarını değiştirsin.
  • Bu hareketi Musluman Turkiyede birisi yapsin insani ipe gotururler.Ne Seriatciligini ne badem biyikliligini nede Cemaaatciligini birakmazlar.Cunki burada boyle bir sey olsa saldiranlar mert olmadiklari icin haber uzerinden Islama saldirirlar.Allah'in aciz zavalli Islam dusmani kullari.
  • şeriat gelmiş ingiltereye
  • Bu neki, Ingiltere alkol alimina dahi kisitlama getirdi ve Laiklik elden gitmedi.
  • abarti bi haber değildir di mi bu? :) altında iç çamaşıri olmadığı sürece hangi şirketin yolcu kıyafet kuralları var. erkek arkadaşı rahatsız Degil şirkete ne oluyo:)
  • Burada olsa aklı evvel takımı demediğini bırakmazdı ne gericilik kalırdı ne bademlik. Hani hiç yorum yapan yokmu?

Daily Mail'in haberine göre; İngiltere’de yaşayan Alix Townsend, 18 yaşında bir genç kız. Kendisiyle aynı yaştaki 17 arkadaşıyla birlikte Mallorca’ya tatile gitmek için yola çıkan Townsend’i haber malzemesi yapan ise Monarch Havayolları’nın tam uçuş öncesinde "Şortunuz çok kısa" diyerek şortunu değiştirmesini istemesi.

Ancak bu sefer de Manchester Havalimanı yetkilisi tuvalete gidemeyeceğini ve şortunu kontrol masasının önünde değiştirmesi gerektiğini söyledi.Townsend de bunun üzerine valizinden çıkardığı uzunca bir hırkayla vücudunu kapatıp şortunu değiştirmek zorunda kaldı.

Monarch Havayolları ise Townsend’in tuvalete gitmesine izin verilmediği iddiasını reddetti. Havayolu şirketinden bir sözcü, "Bayan Townsend’den kibarca havayolu kıyafet kurallarına uygun giyinmesi istendi" diye konuştu.

MONARCH UÇAĞINDA 'KISA ŞORT' KRİZİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

camaroth ~ 11 yıl önce
vay be bu hareketi istanbulda atatürkte veya sabih yapsalar ne thy kalır ne temel kotil ne de başbakanımız kalırdı hakaret üstüne hakaret ederlerdi.. sorarım entellere dantellere hadi bakalım İngiltere de olmuş ne diyelim hemen çağrı yapın big ben saat kulesinde buluşalım ortalığı yakıp yıkacağız protestosu sizi gidiler sizi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 11 yıl önce
ortalığı yakıp yıkmak mı,elinde pala olan kimlerdi pardon ?
aytowzy ~ 11 yıl önce
Biz İngiltereyi cok modern bir ülke biliyorduk meger öyle deyilmiş.Tv de gösterildiği gibi deyilmiş.Bunu THY yapsaydı acaba neler olabılırdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçuş emniyeti ? ~ 11 yıl önce
Uçuşta bol elbise ( sağa sola takılacak ( çarşaf gibi)) giyilmesi şortdan daha tehlikeli ! Kolye bilezik yüzük !?! Topuklu ayakabı ?!? ... Bunun sonu yok ... Ama ayrımcılık yapılıyor bu çok net ! Beni de kara çarşaflılar rahatsız ediyor altında şalvarlı tipler ... Fakat ben rahatsız oluyorum diye adam/kadın kendini yansıtan giyim tarzından vaz gecmesini bekleyemem ama aynı şekilde karşımdaki insanda ben/bizi/onları bu şekilde kabul etmeli. Şirket kurallarına gelince .. Evet adamların şirketi adamların kuralları MI ?! Ya o kadın yüzü peçeli diye uçağa alınmasaydı ? ( alınmasın demiyorum ! ) Ozamanda bu kadar normal mi olacaktı tepkiler ?! Karşımızdakileri İNSAN olarak görmeye başladığımızda tüm bunlar sona erecek ama bunu ne ben nede sizler görebileceksiniz,... Çünkü huzur ve barışta kazananlar insanlardır/halktır ama Devletler Hükümetler Ordular barışda ve huzurda güç/önem/iktidar kaybeder... Uçağımdan ne peçeyi ne de transparan giyeni atarım ! Rengi ister beyaz ister siyah isterse...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kızak ~ 11 yıl önce
acıl bır durumda kızaklardan kayarken cıldı ve bacakları yanmaması ıcın boyle bır tedbır almaya gıdılmıs olabılırler,yorumlarınızı yaparken ucus emnıyet kurallarını gozden kacırmayın lutfen,bu kurallar sızın can guvenlıgınız ıcın oldugunu unutmayın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
volvo ~ 11 yıl önce
Bence şort kalsın, iğrenç ayakkabılarını değiştirsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 11 yıl önce
Bu hareketi Musluman Turkiyede birisi yapsin insani ipe gotururler.Ne Seriatciligini ne badem biyikliligini nede Cemaaatciligini birakmazlar.Cunki burada boyle bir sey olsa saldiranlar mert olmadiklari icin haber uzerinden Islama saldirirlar.Allah'in aciz zavalli Islam dusmani kullari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaan ~ 11 yıl önce
şeriat gelmiş ingiltereye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
avrupa, avrupa!!! ~ 11 yıl önce
Bu neki, Ingiltere alkol alimina dahi kisitlama getirdi ve Laiklik elden gitmedi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yok artık. ~ 11 yıl önce
abarti bi haber değildir di mi bu? :) altında iç çamaşıri olmadığı sürece hangi şirketin yolcu kıyafet kuralları var. erkek arkadaşı rahatsız Degil şirkete ne oluyo:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
izah tarzı ~ 11 yıl önce
Abartı degildir,uçuş kıyafet kulları var arkadaşım,ona uyacaksın,yatak odasındaki kıyafetinle binemessin uçaga,erkek arkadaşının rahat olması da bu kuralı etkilemez.Şirkete ne oluyoooo demişsiniz,çok şey oluyor,işte o şirketin uçagı ile uçuyorsan uyacaksın,va mı bunun başka izahh tarzı..
he he ~ 11 yıl önce
tamam amirim oldu... siz nasıl isterseniz. :)
Aviator ~ 11 yıl önce
Burada olsa aklı evvel takımı demediğini bırakmazdı ne gericilik kalırdı ne bademlik. Hani hiç yorum yapan yokmu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000