17 Temmuz 2011, Pazar 07:45:48

MODEL UÇAK PİSTİNDE İLK!

Kayseri Talas Belediyesi, bu yıl ilki gerçekleştirilecek Türkiye Model Uçak Şampiyonası'nın dördüncü ayağına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor...
  • sadece bu konuda degil baska konularda da Hasan hocaya tesekkur edilmeli bence
  • kayseride bu sporla uğraşanların hasan hocaya teşekkür etmasi dileğe ile.
 Avrupa'nın en modern pistlerinden birisi olacak Akçakaya Model Uçak Pisti'nin hazırlıklarında son aşamaya gelindi.

Talas Belediye Başkanvekili Şemsettin Atasun, Türkiye'de en iyi radyo kontrollü model uçak pistini yapmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, hava sporlarına her zaman destek olarak şehrimizde gelişmesini sağlayan Başkan Rifat Yıldırım'a teşekkür etti.

Şemsettin Atasun, belediye olarak hava sporlarına büyük önem verdiklerini ifade ederek, 16-17 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek Türkiye Model Uçak Şampiyonası'na herkesi davet etti.

Atasun şöyle konuştu:
 
"Bugün Türkiye'nin eşi benzeri olmayan en güzel ve modern radyo kontrollü model uçak pistini yapmanın sevincini yaşıyoruz. Bu tesisi Türk sporuna ve ülkemize kazandırmaya çalışıyoruz. Havacılık tutkunları burada 16 Temmuz'da gerçekleştireceğimiz açılışımıza bekliyoruz. Hummalı bir çalışma var şu an. Çalışmalar tamamlandığında haftanın her günü burada model uçak tutkunları spor yapabilecek." 
 
Şemsettin Atasun, Talas Havacılık Spor Kulübüyle iş birliği yaparak tamamlanacak alanda kurslar düzenleyeceklerini ve bu sporu yaygınlaştıracaklarını sözlerine ekledi. 
MODEL UÇAK PİSTİNDE İLK!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
sadece bu konuda degil baska konularda da Hasan hocaya tesekkur edilmeli bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kayseride bu sporla uğraşanların hasan hocaya teşekkür etmasi dileğe ile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000