08 Eylül 2013, Pazar 10:15:38

MODEL HELİKOPTERİ DÜŞTÜ BOĞAZINI KESTİ

Roman Pirozek Jr. isimli 19 yaşındaki oyuncak helikopter tutkunu genç, havada olan uzaktan kumandalı helikopterinin düşüp, rotor kanadının başını ve boğazını kesmesi sonucu öldü.
  • Gerekçe bulundudaki arkadaş suriyeye savaşı biz açmadık olimpiyatları alamadık evet sanada kına gönderelim halis muhlis acem kınası, seni gezici seni.
  • bakın işte, suriyeye savaş açıp sonrada olimpiyat hayali peşinde koşan zihniyetin, model uçak/helikopteri yasaklaması için bir neden :)
  • Gecmis olmamis. Adam hayatini kaybetmis @1
  • oyuncak helikopter diyerek bilgisizliğinizi mi desem, alakasızlığınızı mı desem çok güzel ortaya koydunuz.
  • Model Ucak ve Helikopterler, Oyuncak degildir.Ucustan once gerekli tum kontroller yapilmalidir.Sonucta testere gibi makinelerle ugrasiyorsunuz ve dakika da 12000rpm goruyor model ucaklar.Gecmis olsun diliyorum.

NY Daily News’ın haberine göre; gösteri uçuşu denemesi yapan Roman Pirozek, helikopterin kontrolünü kaybetmesi sonucu öldü.

Akıl almaz kaza geçtiğimiz Perşembe günü öğlen saatlerinde Brooklyn’deki model helikopter tutkunlarının uğrak yeri olan Calvert Vaux Park’ta meydana geldi.

Düşen model helikopterin 60 cm uzunluğundaki karbon fiber rotor kanatları Pirozek’e çarpıp, kafa derisinin bir bölümünü parçalara ayırdı ve boynunu kesti.  Bu sırada Roman Pirozek'in yaşadığı korkunç kazaya arkadaşları tanık oldu.

Polis sözcüsü Roman Pirozek'in kazanın hemen ardından hayatını kaybettiğini açıkladı. Pirozek'e müdahale eden sağlık görevlisi ise; "Geldiğimizde Pirozek'in boynundaki ana damarların kesilmişti ve çok hızlı kan kaybetti. Yapılabilecek birşey yoktu" dedi.

MODEL HELİKOPTERİ DÜŞTÜ BOĞAZINI KESTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

gerekçe bulunduya ~ 11 yıl önce
Gerekçe bulundudaki arkadaş suriyeye savaşı biz açmadık olimpiyatları alamadık evet sanada kına gönderelim halis muhlis acem kınası, seni gezici seni.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gerekce bulundu ~ 11 yıl önce
bakın işte, suriyeye savaş açıp sonrada olimpiyat hayali peşinde koşan zihniyetin, model uçak/helikopteri yasaklaması için bir neden :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isim ~ 11 yıl önce
Arkadaşım burada komik bir durum mu var sırıtıyorsun zoraki muhalefet olacam diye.
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Gecmis olmamis. Adam hayatini kaybetmis @1

Yanıtla

Kalan karakter 1000
oyuncak ~ 11 yıl önce
oyuncak helikopter diyerek bilgisizliğinizi mi desem, alakasızlığınızı mı desem çok güzel ortaya koydunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski Modelci ~ 11 yıl önce
Model Ucak ve Helikopterler, Oyuncak degildir.Ucustan once gerekli tum kontroller yapilmalidir.Sonucta testere gibi makinelerle ugrasiyorsunuz ve dakika da 12000rpm goruyor model ucaklar.Gecmis olsun diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000