07 Nisan 2020, Salı 09:40:04

MNG uçağı kuş sürüsüne daldı!

İstanbul-Cidde seferini yapmak üzere havalanan kargo uçağı kalkışından bir süre sonra kuş sürüsüne çarptı.
  • O kuşların orada ne işi var yaaa.
  • Mng nin maddi zarara uğrayıp uğramaması değil. Uçak düşse içindeki ekip ve düştüğü yerdeki sivil vatandaşların hayatları ziyan olur. Periyodik smilatör eğitimleri işte tam bu yüzden var. Pilotluk mesleğinin hak ettiği ücretler de böyle zamanlarda belli oluyor sayın okuyucular. Hani pilotların maaşları çok fazlaymış haksızlık mış. Tır şoföründen farksız mış diyorlar ya bazıları. Bi tır kaç para, bi uçak kaç para, yazın google a görün derim. Bi kaza olunca tırda kaç kişi ölüyor. Bi uçakta kaç kişi ölüyor. Mesele SORUMLULUK katsayısıdır. Her gün bacak sayıları toplamıyla ortalama 300-400 insanın hayatından birebir sorumlu olan kaç tane meslek sayılabilir. Peki bu sorumluluğun karşılığı ona göre olmayacak mı. Bi insan ömrü hayatı boyunca niye babasının hayrına yüz binlerce insanın hayatından sorumlu olsun ki. Para ve özlük haklarını yeterince vermezseniz neyle ikna edeceksiniz insanları pilotluk yapmaya???
  • Tuh tam da zamaniydi di mi ₺€$€$
  • kuslar suclu. kuslara olumm
  • Ahl kus suruleriyle dolu, buna tedbir alinmasi lazim

İstanbul-Cidde seferini yapmak üzere havalanan kargo uçağı kalkışından bir süre sonra kuş sürüsüne çarptı.

MNG Airlines'a ait A300-600F tipi kargo uçağı Cidde seferini yapmak üzere bu sabah yerel saatle 07:30 sularında Atatürk Havalimanı'ndan kalkış yaptı. Kalkış sırasında kuş sürüsüne dalan TC-MCD kuyruk tescilli uçağın pilotları geri dönüş kararı aldı. Uçak, yakıt boşalmak için uzun süredir havada tur attı.

MNG'ye ait uçağın yakıt tükettikten sonra Atatürk Havalimanı'na iniş yapacağı öğrenildi.

Uçağın iniş sonrası teknik ekipler tarafından inceleneceği belirtildi.

©AirportHaber.com

MNG uçağı kuş sürüsüne daldı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

İnanmıyorum ~ 4 yıl önce
O kuşların orada ne işi var yaaa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mesele ~ 4 yıl önce
Mng nin maddi zarara uğrayıp uğramaması değil. Uçak düşse içindeki ekip ve düştüğü yerdeki sivil vatandaşların hayatları ziyan olur. Periyodik smilatör eğitimleri işte tam bu yüzden var. Pilotluk mesleğinin hak ettiği ücretler de böyle zamanlarda belli oluyor sayın okuyucular. Hani pilotların maaşları çok fazlaymış haksızlık mış. Tır şoföründen farksız mış diyorlar ya bazıları. Bi tır kaç para, bi uçak kaç para, yazın google a görün derim. Bi kaza olunca tırda kaç kişi ölüyor. Bi uçakta kaç kişi ölüyor. Mesele SORUMLULUK katsayısıdır. Her gün bacak sayıları toplamıyla ortalama 300-400 insanın hayatından birebir sorumlu olan kaç tane meslek sayılabilir. Peki bu sorumluluğun karşılığı ona göre olmayacak mı. Bi insan ömrü hayatı boyunca niye babasının hayrına yüz binlerce insanın hayatından sorumlu olsun ki. Para ve özlük haklarını yeterince vermezseniz neyle ikna edeceksiniz insanları pilotluk yapmaya???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 4 yıl önce
Tuh tam da zamaniydi di mi ₺€$€$

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alenı ~ 4 yıl önce
kuslar suclu. kuslara olumm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kus surusu ~ 4 yıl önce
Ahl kus suruleriyle dolu, buna tedbir alinmasi lazim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nalbur ~ 4 yıl önce
Bizde kafesli teller var taksalar ya motorun önüne?daha ince isterlerse sineklik var!
Nalbura ~ 4 yıl önce
Ahh guzel ayak kardesim, bak web de yorum yapmayi biliyorsun ama kuslara ne gibi onlem alinir konusunda webden yararlanmaya gerek duymuyorsun, adama saygisizlik yapmayida, cok bilir ve akilli ayaklarina girmeyide iyi biliyorsun, iste bunlar seni ortadogulu yapiyor, sen kimseye saygi duymuyorsun ama bence cahilsin ve iyi kalbden oldukca uzaksin, tavsiyem lutfen kendini gelistir ve vatana milletine insanina saygi duy sevgi besle, alcak gonullu ol, digeri kolay bende sana birseyler diyebilirdim ama demiyorum

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000