21 Temmuz 2021, Çarşamba 08:32:13

MİUS'un tasarım görüntüleri yayınlandı

Baykar, Muharip İnsansız Uçak Sistemi (MİUS) projesinin kavramsal tasarım görsellerini paylaştı.
  • Hayallerle avunurum
  • Yola çıkılmadan menzile varmak mümkün değildir. Lakin menzile varamayan yola çıkıldığında harcanan emek te heba olmuştur. Şu güne kadar pek çok istikamette yola çıkıldığı söylendi, artık bu millet en azından bazılarında menzile varıldığını görmek istiyor. Sadece yola çıkmış olmayı yeterli bulmak göle maya çalmak anlamına geliyor artık.

Baykar, Muharip İnsansız Uçak Sistemi (MİUS) projesinin kavramsal tasarım görsellerini paylaştı.

Baykar'ın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Muharip İnsansız Uçak Sistemi (#MİUS) projemizin kavramsal tasarım görsellerini ilk kez paylaşıyoruz. Milletimize ve tüm İslam alemine sağlıklı ve mutlu bir #KurbanBayramı dileriz. #MilliTeknolojiHamlesi." ifadelerine yer verildi.

Baykar, 17 Temmuz'da, içinde MİUS'a ilişkin bazı ipuçlarının bulunduğu bir video paylaşarak, "Bayram hediyesi yükleniyor! 20 Temmuz'u bekleyin." ifadelerini kullanmıştı.

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar da 17 Temmuz'da Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, söz konusu videoyu paylaşarak, "Hayatta hangisi daha değerlidir diye sorsalar... Menzile varmak mı yola çıkmak mı? Yeni bir yola, yine ilk günkü heyecanla başlamak derim... #MilliTeknolojiHamlesi" şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu.







MİUS'un tasarım görüntüleri yayınlandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Avunurum ~ 3 yıl önce
Hayallerle avunurum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
avun avun ~ 3 yıl önce
trol olduğun belli. Yinede cevap vereyim, aynısını sırayla bayraktar iha ve akıncı iha için söylüyordunuz. Şimdi bu uçakları alabilmek için ülkeler sıraya giriyor.
Menzil mi yol mu? ~ 3 yıl önce
Yola çıkılmadan menzile varmak mümkün değildir. Lakin menzile varamayan yola çıkıldığında harcanan emek te heba olmuştur. Şu güne kadar pek çok istikamette yola çıkıldığı söylendi, artık bu millet en azından bazılarında menzile varıldığını görmek istiyor. Sadece yola çıkmış olmayı yeterli bulmak göle maya çalmak anlamına geliyor artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Menzil ~ 3 yıl önce
Baykar'ın şu zamana kadar yaptıkları yapacaklarının teminatı değil mi ? TB-2 bitti başarılı oldu,akıncı ilk teslimatları yapılacak ayrıca anadolu için tb-3'te geliyor.Daha ne olması lazım ?
Sn. Çokbilmiş ~ 3 yıl önce
Tb2'ler Anka'lar ve diğer araçlar menzile varamadı mı yani?
kafa güzel galiba ~ 3 yıl önce
Bu ihalar Suriyede, Libyada, Azerbaycanda defalarca başarısını ispat etmiş, bize birçok zaferler kazandırmış ürünler. adam gelmiş burada maya göle çalmaktan, menzile varmaktan bahsediyor. Hayal aleminde yaşıyor. Böyle adamlara ne anlatabilirsinki?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000