01 Şubat 2017, Çarşamba 10:15:13

MİT yabancı pilotları araştırıyor

Reina katliamında DEAŞ'ın yabancı eylemcilerinden birini kullanması MİT'i yeni önlemler almaya yöneltti. MİT, Türkiye'de uçan 850 pilotu mercek altına aldı.
  • Saçma sapan yabancı düşmanlığı yorumları yapılmış yine.Yiğidi öldür hakkını yeme çoğu yunanlı kaptan iyi crme sahip
  • Türk cumhuriyetlerden toplasan ülkemizde çalışan pilot sayısı 15-20 yi geçmez. Hatta o kadar bile yoktur. Yabancı Avrupalı ları İŞİD için araştırmayacaklarına göre bunlar FETÖ cülerdir.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Yabancı Pilotları işe alan kişileri MİT soruştursa, daha doğru bir iş yapmaz mı acaba. Hani kaynağından öğrenseler bu işleri.
  • bizden bi cacık olmaz
  • Haydi issiz pilotlar Sunexpress pilot aliyor. Gorelim kac kisisiniz.
  • Birileri yorumlarında bir atasözü kullanıyor..... Türkün türkten başka dostu yoktur.... Bu cümle bizlere öğretilmiş en büyük yalandır. Esas olan türkün türkten başka düşmanı yoktur. Hepimiz birbirimizin kuyusunu kazıyoruz. Herkesin gözü birbirinin maaşında yediğinde içtiğinde. Millet kendi standartlarını yukarı çekmek için mücadele etmek yerine başkasını aşağı doğru çekmek için uğraşıyor. Sonra türkün türkten başka dostu yokmuş. Pehhhhh. Geçin bunları.... geçin geçin
  • 850 yabanci pilot demek 10.000 dolar maaştan her ay 8.500.000 dolarin yurtdisina cikmasi demek...ondan sonra gariban 2-3 kuruş dolarıni bozduracakta dolar düsécek..ne gerek var bunlara..turkiyede pilotmu bitti....????????
  • Yıllardır ülkemizin arkasından kuyusunu kazan yıllarca teror örgütlerini topraklarında barındıran destek çıkan.simdide ulkemizin suçlu dediklerini.bizim adaletimiz bağımsız diyen. Yunanlıları Halen calışmalarına izin verenlere hayretle şaşırıyorum.calisma ve sosyal bakanligina şikayetde bulunalım.topluca hareket edelim.herkes BİM şikayet etsin diyorum birlik olup su Yunanlıları ülkelerine gönderelim
  • Buraya soruyorum. Bu pilotlardan kaç tanesinin sözleşmesi iptal edilecek? Cevap rumuzda yazıyor. Araştırdık hepsi temiz denilip geçiştirilecek.

Reina katliamında DEAŞ'ın yabancı eylemcilerinden birini kullanması MİT'i yeni önlemler almaya yöneltti. MİT, Türkiye'de uçan 850 pilotu mercek altına aldı.

Türk sivil havacılığında görev alan 850 pilot hakkında MİT çalıştıkları kurumlardan bilgi istedi. 11 Eylül benzeri bir saldırı ihtimaline karşı özellikle Türki cumhuriyetlerden gelen pilotlar incelemeye alındı.

Akşam gazetesinin haberine göre halen yaklaşık 700’ü THY olmak üzere özel havayolu şirketleryle birlikte Türkiye’de 850 yabancı pilot görev yapıyor.

MİT’in özellikle Türkiye Cumhuriyetleri’nden gelen yabancı pilotların üzerinde titizlikle durduğu öğrenildi. Bu kararda Reina’yı kana bulayan terörist Abdülkadir Masharipov’un Özbek asıllı olması etkili olduğu belirtiliyor. MİT’in yabancı pilotların DEAŞ’la bağlantıları olup olmadığını araştıracağı belirtiliyor. (Hürriyet)

MİT yabancı pilotları araştırıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (90)

önce kendimize bakalım ~ 7 yıl önce
Saçma sapan yabancı düşmanlığı yorumları yapılmış yine.Yiğidi öldür hakkını yeme çoğu yunanlı kaptan iyi crme sahip

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yabancı mı? ~ 7 yıl önce
Türk cumhuriyetlerden toplasan ülkemizde çalışan pilot sayısı 15-20 yi geçmez. Hatta o kadar bile yoktur. Yabancı Avrupalı ları İŞİD için araştırmayacaklarına göre bunlar FETÖ cülerdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yabancılara ~ 7 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mERAK ~ 7 yıl önce
Yabancı Pilotları işe alan kişileri MİT soruştursa, daha doğru bir iş yapmaz mı acaba. Hani kaynağından öğrenseler bu işleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fo ~ 7 yıl önce
bizden bi cacık olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SXS ~ 7 yıl önce
Haydi issiz pilotlar Sunexpress pilot aliyor. Gorelim kac kisisiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sxs cvp ~ 7 yıl önce
Sxs ingliz dili edebiyat mezunlarını veya mütercim tercumanlık bölümünü biterenleri işe alsın sayısal zekaya sahip matematik ve fizik bilenler onlar için önemli değil bu arada torpilin varsa inglizce bilmenede gerek yok sxs girmek için. Şindi diyeceklerki böyle olamaz bizzat ben tanıyorum torpille giren.))))
Yalan ~ 7 yıl önce
Birileri yorumlarında bir atasözü kullanıyor..... Türkün türkten başka dostu yoktur.... Bu cümle bizlere öğretilmiş en büyük yalandır. Esas olan türkün türkten başka düşmanı yoktur. Hepimiz birbirimizin kuyusunu kazıyoruz. Herkesin gözü birbirinin maaşında yediğinde içtiğinde. Millet kendi standartlarını yukarı çekmek için mücadele etmek yerine başkasını aşağı doğru çekmek için uğraşıyor. Sonra türkün türkten başka dostu yokmuş. Pehhhhh. Geçin bunları.... geçin geçin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
döviz ~ 7 yıl önce
850 yabanci pilot demek 10.000 dolar maaştan her ay 8.500.000 dolarin yurtdisina cikmasi demek...ondan sonra gariban 2-3 kuruş dolarıni bozduracakta dolar düsécek..ne gerek var bunlara..turkiyede pilotmu bitti....????????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reality ~ 7 yıl önce
Çok doğru tespit ,yunanistanın bize attığı kazığa bak biz ne yapıyoruz 100 yunanlıyı en konforlu şekile besliyoruz.
Yazikki ~ 7 yıl önce
Kendi ulkesinde bir halta sap olamamis iran, bulgar, sirp vs kalintilar bugun milli havayolumuzda bu ulkenin kaynagini yiyor, turk- yunan kirmasi oldugunu soyleyen yunanistanda adam yerine konmamis ilk firsatdada kazik atacak comarlar, bugun burada egitmen oluyor, Bunlarda terorist illa eline silah almakla terorist olunmuyor.
Cxxx ~ 7 yıl önce
Yıllardır ülkemizin arkasından kuyusunu kazan yıllarca teror örgütlerini topraklarında barındıran destek çıkan.simdide ulkemizin suçlu dediklerini.bizim adaletimiz bağımsız diyen. Yunanlıları Halen calışmalarına izin verenlere hayretle şaşırıyorum.calisma ve sosyal bakanligina şikayetde bulunalım.topluca hareket edelim.herkes BİM şikayet etsin diyorum birlik olup su Yunanlıları ülkelerine gönderelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sıfır ~ 7 yıl önce
Buraya soruyorum. Bu pilotlardan kaç tanesinin sözleşmesi iptal edilecek? Cevap rumuzda yazıyor. Araştırdık hepsi temiz denilip geçiştirilecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000