29 Kasım 2015, Pazar 09:42:05

Mısır'da askeri helikopter düştü

Mısır'ın İsmailiyye kentinde askeri bir helikopterin teknik arıza nedeniyle düştüğü bildirildi.
  • Şu Mısıra F-16 satıp, ödemesini 3.0 litre benzin motorlu jeep olarak almıştık. O hikaye n'oldu? Bu düşen helikopter resimdeki gibi Apachi ise onu da bu yöntemle mi almış Mısırlılar? Bu arada o 3.0 litrelik Jeepler var ya, çok yakıyor diye kullanılamıyor mu hala? Anadolu da petrol bulunmasını bekleyecekler galiba?

Mısır ordusundan yapılan yazılı açıklamada, Kahire-İsmailiyye yolundaki 6 Ekim Çiftlikler bölgesinde yer alan ekim arazisine askeri bir helikopterin teknik arıza nedeniyle düştüğü ve mürettebatın yaralandığı belirtildi.

Açıklamada, helikopterin planlı keşif görevi esnasında düştüğü kaydedildi.

Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, mürettebat, kazanın meydana geldiği bölgede çalışan çiftçiler tarafından kurtarılarak, askeri helikopterle El-Kassasin Askeri Hastanesi'ne nakledildi.

Mısır'da askeri helikopter düştü

Yorumlar

Apaçi ~ 8 yıl önce
Şu Mısıra F-16 satıp, ödemesini 3.0 litre benzin motorlu jeep olarak almıştık. O hikaye n'oldu? Bu düşen helikopter resimdeki gibi Apachi ise onu da bu yöntemle mi almış Mısırlılar? Bu arada o 3.0 litrelik Jeepler var ya, çok yakıyor diye kullanılamıyor mu hala? Anadolu da petrol bulunmasını bekleyecekler galiba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000