27 Mart 2009, Cuma 08:26:11

Mısır ve Türkiye için charter programı açıklandı

Atlant-Soyuz ve Tez Tour Mısır ve Türkiye pazarları için ortak charter programına başlıyor. Bahar ve yaz dönemini kapsayan ortak program 30 Ekim’e kadar sürecek.
  • Tez Tur'u arkasına alan hiç bir Hava yolu şirketinin korkusu olmaz. Çok kuvvetli bir operatör.
  • Atlant Soyuz'a helal olsun.Vnukovo'dan basarili seferler gerceklestiren bu havayoluna tum kalbimle basarilar diliyorum.THY'nin ornek almasi gereken bir havayolu..Ilyuschin IL-86'lar bu yazda iş basında!

Antalya ve Ege’ye

Mart sonunda başlayacak programda; Atlant-Soyuz, Moskova-Antalya arasında haftada 2 kez, Salı ve Cumartesi günleri uçacak. Programın Nisan sonunda hergün gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Atlant-Soyuz, Mayıs ayı ile beraber, Salı ve Cuma günleri Dalaman havalimanına da uçacak. Öta yandan Haziran ayı ile birlikte Çarşamba ve Cumartesi günleri de Moskova Bodrum hattı uçuşları gerçekleştirilecek.

Mısır’da plan talebe bağlı

Öte yandan havayolu şirketi, 31 Mart ile 30 Mayıs arasında, Mısır’a da uçuyor. Moskova- Hurghada - Sharm El Sheikh uçuşları da Salı ve Cumartesi olmak üzere haftada 2 kez yapılacak. Haziran ayı ile birlikte uçuş sayısı ve sıklığı operatörden gelen talep üzerine artırılabilecek.

Öte yandan Atlant-Soyuz, Rusya ve BDT pazarlarına yönelik programlarını da genişlettiğini açıkladı. Şirketin charter hizmetleri departmanı yöneticisi Yevgeniya Marenkina yaptığı açıklamada, Tez Tour ile ilişkilerinin uzun bir geçmişe sahip olduğunu, bu yıl bu işbirliği ile daha da güçleneceğini vurgularken, ‘opersyon iki yapının da yararına olacaktır’dedi.

Atlant-Soyuz, bu yıl Tez Tour’un verdiği Tez Worldberry ödüllerinde, 2008’de en iyi havayolu şirketi partneri olarak açıklanmıştı.

Mısır ve Türkiye için charter programı açıklandı

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Tez Tur'u arkasına alan hiç bir Hava yolu şirketinin korkusu olmaz. Çok kuvvetli bir operatör.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Atlant Soyuz'a helal olsun.Vnukovo'dan basarili seferler gerceklestiren bu havayoluna tum kalbimle basarilar diliyorum.THY'nin ornek almasi gereken bir havayolu..Ilyuschin IL-86'lar bu yazda iş basında!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000