13 Kasım 2015, Cuma 18:05:02

Mısır Havayolları'na Rusya uçuşları yasaklandı

Rusya'ya ait uçağın Sina Yarımadası'nda düşmesinin ardından Mısır’la uçuşları durduran Rusya, son olarak da Mısır’ın devlet havayolu şirketi Egypt Air’in Rusya’ya uçuşlarını yasakladı.
  • türk denizcileri hiç bir düzgün sebep olmadan 13 ay mısırda hapse atan mısır devletine boyle bir kazık iyi olur
  • Keser döndü sap döndü,gün geldi hesap döndü,Pisi Pisi.Nabeer?
  • sayın putiş bu sisi en başta rusyayı yakacak çünkü darbe ile geldiginde en çok sen sevinmiştin unutmaki yılanlar en önce yakınındaki leri sokar

Fransız haber ajansı AFP’ye konuşan Moskova’daki Domodedovo Havaalanı’ndan bir temsilci, Rusya Federal Hava Taşımacılığı Ajansı’ndan (Rosaviatsia) Mısır havayollarının uçuşlarının yasaklandığına dair bir mesaj aldıklarını belirtti.

Sina Yarımadası'ndan St. Petersburg'a havalanan Airbus 321 uçağının 31 Ekim cumartesi günü  düşmesi sonucu 224 kişi hayatını kaybetmişti. Uçağın düşürülmüş olabileceği iddialarının ardından Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, geçici olarak Rus havayolu şirketlerinin Mısır'a uçuşunu yasaklayan emri imzalamıştı.

AEROFLOT UÇUŞLARI TAMAMEN DURDURACAK

Rusya’nın en büyük havayolu şirketlerinden Aeroflot’tan yapılan açıklamada da, 1 Aralık 2015’ten 27 Mart 2016’ya kadar Mısır’a tüm uçuşların durdurulacağı belirtildi. Şirket şu anda Rossaviatsiya’nın getirdiği yasak kapsamında sadece Mısır’dan Rusya’ya uçuş gerçekleştiriyor.

Mısır Havayolları'na Rusya uçuşları yasaklandı

Yorumlar

sisikopat ~ 8 yıl önce
türk denizcileri hiç bir düzgün sebep olmadan 13 ay mısırda hapse atan mısır devletine boyle bir kazık iyi olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
...kar yağdı ~ 8 yıl önce
Keser döndü sap döndü,gün geldi hesap döndü,Pisi Pisi.Nabeer?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
urfair ~ 8 yıl önce
sayın putiş bu sisi en başta rusyayı yakacak çünkü darbe ile geldiginde en çok sen sevinmiştin unutmaki yılanlar en önce yakınındaki leri sokar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000