10 Haziran 2013, Pazartesi 12:18:51

MİNİKLERE UÇUŞ EĞİTİMİ VERİLİYOR

Okyanus Koljeji bir yıldır Bahçeşehir Kampüsü’nde 9-15 yaş arası öğrencilere Uçuş Eğitimi, Havacılık Kuralları, Sefer Bilgileri gibi genel konularda eğitim veriyor.
  • bende eğitime önem veren biri olarak ben şahsen oğlumu büyükçekmece gökcan kolejine gönderiyorum.Eğitim,sevgi,saygı hepsi birarada.Ayrıca çocuğumu benden iyi takip ediyorlar.Bende havacılık camiasından biriyim.orada öğrenmesi değil pilotluğu kazanmasında marifet.Büyük isim büyük para demektir.İsterse bu yaşta uçuş versin oğluma ben göndermem şahsen okyanusa adı var okadar.
  • İki cocuguda oraya gonderdim buyuk bir yeri kazanamadi, kucugu aldim, biri cikip feedback yapmadi, neden aliyorsun iyi kotu taraflarimiz nedir diye sormadi, bu arada buyuk okulu tesekkur taktirle bitirmisti, yuzme havuzlari vb reklami yaparlar, sen kullanamassin, o olanaklari baskalarina kiralarlar
  • Zaten internetde haklarindaki sikayetleri okuyabilirsiniz .
  • Sahibi cok saygideger bir egitimci ancak yoneticiler cok kotu.Benim cocugumda bu okulda okuyordu ve 1-2 sene artik biktik yalanlarindan,cocuk baska okula gecince ders calismaya basladi.Isleri gucleri sadece ve sadece para.
  • katiliyorum , bizde o hatayi yapip sonra farkina varanlardaniz .
  • N.B. denen kişinin eğitimi nasıl ticarete çevirip , boş vaatlerle insanları kandırıp,çocuklarımızın eğitim hayatlarının en azından aileler farkına varana kadar 1-2 yılını mahvettiği bir ticaret yeri.Her sene sezon başı kandırılan veliler,geçiştirilen sözler,parası alınan ancak karşılığı verilmeyen eğitim hizmetleri,kitaplar.Dış görünüş 10 numara ancak eğitim sıfır.
  • Bu okulu havacılık camiasından çucuğunu göndermek isteyenlere kesinlikle tavsiye ETMİYORUM.
  • Okyanus koleji . Aman uzak durun ,eğitim sıfır,öğretmenler ilgisiz,Boş reklam 10 numara.İçi boş bir eğitim ticarethanesi.

Öğrencilerine pek çok farklı imkan sunan Okyanus Koleji, sanat, spor ve kültürel alanlardaki kulüpler, sosyal olanaklar, uzay bilimleri, hobi alanları derken bu yıl da yepyeni bir branş olan Havacılık Kulübü ile eğitim vermeye başladı.

Bir yıldır Bahçeşehir Kampüsü’nde 9-15 yaş arası öğrenciler Uçuş Eğitimi, Havacılık Kuralları, Sefer Bilgileri gibi genel konularda eğitim alıyor. Havacılık Kulübü öğrencileri tüm genel bilgiler konusunda eğitim alırken aynı zamanda bir tanesi Boeing 737 tipi olmak üzere 3 farklı simülatör aracılığıyla da pilot koltuğuna oturuyor.

Bu hafta sonu gerçekleşen Havacılık Kulübü Lansmanı’nda ise simülatörler okulun etkinlik alanlına getirildi ve geleceğin pilotları olmaya aday tüm öğrenciler simülatör aracılığıyla da olsa bir günlüğüne havadaydı.  

Türkiye’de ilk defa bir eğitim kurumu Boeing 737 tipi simülatör ile havacılık eğitimi veriyor…

Türkiye’de ilk defa bir eğitim kurumu, geleceğin pilotlarını yetiştirmek amacıyla bir tanesi Boeing 737 ve diğer ikisi cessna tipi olmak üzere üç farklı simülatörü kendi bünyesine alarak öğrencilerine uçuş eğitimi veriyor.

Öğrenciler geçtiğimiz hafta sonu  pilot koltuğuna oturmanın keyfini tüm havacılık tutkunlarıyla paylaştı. Tüm okulların öğrenci ve velilerine açık olan bu etkinliğe İstanbul’un dört bir yanından öğrenci ve aileleri katıldı. (Milliyet)

MİNİKLERE UÇUŞ EĞİTİMİ VERİLİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

noyan ~ 11 yıl önce
bende eğitime önem veren biri olarak ben şahsen oğlumu büyükçekmece gökcan kolejine gönderiyorum.Eğitim,sevgi,saygı hepsi birarada.Ayrıca çocuğumu benden iyi takip ediyorlar.Bende havacılık camiasından biriyim.orada öğrenmesi değil pilotluğu kazanmasında marifet.Büyük isim büyük para demektir.İsterse bu yaşta uçuş versin oğluma ben göndermem şahsen okyanusa adı var okadar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İstek ~ 11 yıl önce
İki cocuguda oraya gonderdim buyuk bir yeri kazanamadi, kucugu aldim, biri cikip feedback yapmadi, neden aliyorsun iyi kotu taraflarimiz nedir diye sormadi, bu arada buyuk okulu tesekkur taktirle bitirmisti, yuzme havuzlari vb reklami yaparlar, sen kullanamassin, o olanaklari baskalarina kiralarlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sikayetim var ~ 11 yıl önce
Zaten internetde haklarindaki sikayetleri okuyabilirsiniz .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dikkat ~ 11 yıl önce
Sahibi cok saygideger bir egitimci ancak yoneticiler cok kotu.Benim cocugumda bu okulda okuyordu ve 1-2 sene artik biktik yalanlarindan,cocuk baska okula gecince ders calismaya basladi.Isleri gucleri sadece ve sadece para.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
katiliyorum ~ 11 yıl önce
katiliyorum , bizde o hatayi yapip sonra farkina varanlardaniz .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
N.B. Balonu ~ 11 yıl önce
N.B. denen kişinin eğitimi nasıl ticarete çevirip , boş vaatlerle insanları kandırıp,çocuklarımızın eğitim hayatlarının en azından aileler farkına varana kadar 1-2 yılını mahvettiği bir ticaret yeri.Her sene sezon başı kandırılan veliler,geçiştirilen sözler,parası alınan ancak karşılığı verilmeyen eğitim hizmetleri,kitaplar.Dış görünüş 10 numara ancak eğitim sıfır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sakın ha ~ 11 yıl önce
Bu okulu havacılık camiasından çucuğunu göndermek isteyenlere kesinlikle tavsiye ETMİYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uzak durun ~ 11 yıl önce
Okyanus koleji . Aman uzak durun ,eğitim sıfır,öğretmenler ilgisiz,Boş reklam 10 numara.İçi boş bir eğitim ticarethanesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
katiliyorum ~ 11 yıl önce
katiliyorum , bizde o hatayi yapip sonra farkina varanlardaniz .

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000