12 Mart 2014, Çarşamba 08:25:50

MİNİKLER İLK KEZ UÇAĞA BİNDİ

Van’da hizmet veren Özel Gökkuşağı Kreş ve Anaokulu’nda eğitim ve öğretim gören minik öğrenciler, “Bilim ve Teknoloji Haftası” nedeni ilk kez uçağa bindiler.
  • Yıllar önce Trabzon Havaliama'nın da da bizi uçağa bindirip terminal binasını gezdirmişlerdi ve hatta otobüs ve gemiye de binmiştik.Aynı uygulamanın tüm şehirlerde imkanlar dahilinde yapılması lazım.Çocuklar geleceğin gururudur.
  • Güzel bir şey. Kim akıl ettiyse, tebrik ederim.
  • bu uygulamanın havacılık sektörünün tanıtılması için tüm havalimanlarında uygulanması lazım..Esenboğa havalimanı bu sene 3. dönemi yapıyor okullara gezi yaptırılmasında ve çocuklarımızın gözlerindeki o meraklı ve memnuniyet ifadeleri çalışma şevkimizi daha da arttırıyor.

Van’da hizmet veren Özel Gökkuşağı Kreş ve Anaokulu’nda eğitim ve öğretim gören minik öğrenciler, “Bilim ve Teknoloji Haftası” nedeni ilk kez uçağa bindiler.

Bilim ve Teknoloji Haftası” nedeni ile Van Ferit Melen Havalimanı’na götürülen Özel Gökkuşağı Kreş ve Anaokulu’nda eğitim ve öğretim gören minik öğrenciler, burada renkli dakikalar geçirdi. Çoğunun ilk defa bu kadar yakından gördükleri uçağa hayran bakışları ve renkli tavırları havalimanı çalışanlarını adeta mest etti. Havalimanını gezen minikler, çalışanlar tarafından sevgiyle karşılanarak, önce havalimanının iç birimlerini ardından havaalanı ve uçak içerisinde bir süre vakit geçirdiler.

Uçak içerisinde koltuklarda oturan minikler, yolculuk etmeseler bile o anı doyasıya yaşadılar.

Özel Gökkuşağı Kreş ve Anaokulu Psikolok ve Rehber öğretmeni Eda Gölas, bu tür etkinliklerine devam edeceklerini ifade ederek, “Okulumuza gelen tüm çocuklarımızı hayatın ilerleyen aşamalarda neler ile karşılaşacaklarını önceden öğrenmeleri ve hafızalarında yer edinmeleri çok önemli. Bizlerde bu aşamada çocuklarımızı “Bilim ve Teknoloji Haftası” nedeni ile Van Ferit Melen Havalimanı’na getirdik. Buradaki personele ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Minikler öğrenciler, sonrasında fotoğraf çektirerek alandan ayrıldılar.



MİNİKLER İLK KEZ UÇAĞA BİNDİ

Yorumlar

Çocuklar Yaşamalı ~ 10 yıl önce
Yıllar önce Trabzon Havaliama'nın da da bizi uçağa bindirip terminal binasını gezdirmişlerdi ve hatta otobüs ve gemiye de binmiştik.Aynı uygulamanın tüm şehirlerde imkanlar dahilinde yapılması lazım.Çocuklar geleceğin gururudur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 10 yıl önce
Güzel bir şey. Kim akıl ettiyse, tebrik ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iksir ~ 10 yıl önce
bu uygulamanın havacılık sektörünün tanıtılması için tüm havalimanlarında uygulanması lazım..Esenboğa havalimanı bu sene 3. dönemi yapıyor okullara gezi yaptırılmasında ve çocuklarımızın gözlerindeki o meraklı ve memnuniyet ifadeleri çalışma şevkimizi daha da arttırıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000