11 Mart 2018, Pazar 19:36:51

Mina Başaran uçakla son fotoğrafını böyle paylaşmıştı

İran'da düşen Başaran Holding'e ait özel uçakta bulunan Mina Başaran'ın sosyal medyada paylaştığı fotoğraf yürekleri dağladı.
  • Var mi farkini aciklayabilecek bir delikanli?
  • Cenab-ı Allah'ın sadık ve samimi kulları için rahmet diliyorum. "Cennet ucuz değil, cehennem lüzumsuz değil."
  • İnsan evlatları hemde en feci bir yolla hakkın rahmetine kavuşmuşlar..Acılı ana babalarına sabırlar dilerim..Densiz densiz konuşanları kınıyorum..
  • Çok üzgünüm, pırıl pırıl gençler. Allah rahmet eylesin meleklere. Lütfen egolarınıza gem vurup, çirkinleşmeyin kuskançlık yapıp.
  • Isıklar Icınde Yatsınlar,.Aılelerıne Sabır Dılıyoruz,.
  • Allah sabirlar versin cok aci
  • Konum her ne olursa olsun zengin yada fakir ''Evlat acısı" hep aynıdır şehit olan bi asker anneside Aynı acıyı çeker 11 kişinin anneleride aynını.. Allah sabir versin rahmet olsun.
  • Gariban çocukları vatan için şehit olurken agzini acmayan ozentilerin hepsi simdi taziye sirasina girmis, hepimiz fransiziz hepimiz ermeniyiz diyen zihniyet bunlar hep, bi kendiniz olamadiniz baska hersey oldunuz, oluyorsunuz da..
  • Iclerinden sadece pilotlara uzuldum. Yalan soylemeyeyim yolculara uzulmedim, benim uzulmeme de ihtiyaclari yoktur zaten birkac haftaya unutulacaklar
  • Allah rahmet eylesin gidenlere. Çokkk kötü kader, yazgı. Böylesine acı kaybın ardından zengin fakir tartışması. Hayat onlara bu ortamı sunmuş ve değerlendiriyorlar. Kim istemez? Neden yılbaşı biletleri alınır? Neden insanlar zenginlik hayali kurar? Hayata küsmek için mi? Çok değil biraz samimi, dürüst olunsa böylesine acı bir kaybın üzüntüsünü her yürek yaşar... Allah geride kalanlara sabır versin.

İran'da düşen Başaran Holding'e ait özel uçakta bulunan Mina Başaran'ın sosyal medyada paylaştığı fotoğraf yürekleri dağladı.

Mina Başaran üç gün evvel TC-TRB kuyruk tescilli uçakla birlikte son pozunu sosyal medya hesabından paylaşmıştı. 

İşte Mina Başaran'ın son fotoğrafı;

Mina Başaran uçakla son fotoğrafını böyle paylaşmıştı

Yorumlar Tüm Yorumlar (38)

Nur vs Isik ~ 6 yıl önce
Var mi farkini aciklayabilecek bir delikanli?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabir yolcusu ~ 6 yıl önce
Cenab-ı Allah'ın sadık ve samimi kulları için rahmet diliyorum. "Cennet ucuz değil, cehennem lüzumsuz değil."

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BRAVO ~ 6 yıl önce
Bu manalı mesajınızla mest ettiniz bizi!!! Ama unutmayın kimin nereye gideceği belli olmaz...
Evren ışıkçı ~ 6 yıl önce
İnsan evlatları hemde en feci bir yolla hakkın rahmetine kavuşmuşlar..Acılı ana babalarına sabırlar dilerim..Densiz densiz konuşanları kınıyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şule ~ 6 yıl önce
Çok üzgünüm, pırıl pırıl gençler. Allah rahmet eylesin meleklere. Lütfen egolarınıza gem vurup, çirkinleşmeyin kuskançlık yapıp.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
JACKAL3550 ~ 6 yıl önce
Isıklar Icınde Yatsınlar,.Aılelerıne Sabır Dılıyoruz,.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Analiz ~ 6 yıl önce
Ne isigi? Kac watt?
B2 ~ 6 yıl önce
Isik florosan mi olsun abi yoksa kor ampul mu ? Isiklar icinde yat ne demek. Allah rahmet eylesin nur icinde yat demek bile zorunuza gidiyor be cakal..
Fazi ~ 6 yıl önce
Allah sabirlar versin cok aci

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PaPtya ~ 6 yıl önce
Konum her ne olursa olsun zengin yada fakir ''Evlat acısı" hep aynıdır şehit olan bi asker anneside Aynı acıyı çeker 11 kişinin anneleride aynını.. Allah sabir versin rahmet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gariban ~ 6 yıl önce
Gariban çocukları vatan için şehit olurken agzini acmayan ozentilerin hepsi simdi taziye sirasina girmis, hepimiz fransiziz hepimiz ermeniyiz diyen zihniyet bunlar hep, bi kendiniz olamadiniz baska hersey oldunuz, oluyorsunuz da..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sadece ~ 6 yıl önce
Iclerinden sadece pilotlara uzuldum. Yalan soylemeyeyim yolculara uzulmedim, benim uzulmeme de ihtiyaclari yoktur zaten birkac haftaya unutulacaklar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O.Ç. ~ 6 yıl önce
Seninde üzülenin olmaz inşallah
Kader... ~ 6 yıl önce
Allah rahmet eylesin gidenlere. Çokkk kötü kader, yazgı. Böylesine acı kaybın ardından zengin fakir tartışması. Hayat onlara bu ortamı sunmuş ve değerlendiriyorlar. Kim istemez? Neden yılbaşı biletleri alınır? Neden insanlar zenginlik hayali kurar? Hayata küsmek için mi? Çok değil biraz samimi, dürüst olunsa böylesine acı bir kaybın üzüntüsünü her yürek yaşar... Allah geride kalanlara sabır versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000