27 Şubat 2010, Cumartesi 08:02:42

Milyarder işadamı havaalanında şok oldu!

Ruskiy Standart Bankası ile aynı adı taşıyan votka markasının sahibi olan milyarder işadamı Rustem Tariko ile kız arkadaşına ait olduğu iddia edilen mücevher kutularına Moskova'daki Şeremetyevo Havaalanı gümrük görevlileri el koydu.

Rus televizyonları, modellik yapan kız arkadaşı Yelena Gavrilova ile Londra'dan gelen Tariko'nun yasalara aykırı olarak yanlarındaki değerli eşyaları için gümrük bildiriminde bulunmadığını haber verdi.

Rossiya kanalı, çiftin eşyaları arasında yer alan dört büyük kutuya el konulduğunu ve resmen açıklanmamakla birlikle içlerinde değerli mücevherler bulunduğunu bildirdi. Gümrük yetkilileri soruşturmanın iki ayı bulabileceğini, dava açılıp açılmayacağına bu süre sonunda karar verileceğini belirtti. Söz konusu kaçakçılık suçu 12 yıla kadar hapisle cezalandırılabiliyor. Tariko'nun sözcüsü ise konuyla ilgili olarak medyada yer alan bütün haberleri yalanladı ve  ünlü işadamının kesinlikle kaçakçılık yapmadığını bildirdi. Uzmanlar büyük bir olasılıkla dava açılmayacağını ve Tariko'ya sadece para cezası uygulanacağını düşünüyor. Öte yandan İnterfaks Ajansı, Tataristan doğumlu bir işadamı olanTariko'nun ünlü sinema oyuncusu George Clooney'nin İtalya'daki lüks villasına talip olduğunu duyurdu.

Milyarder işadamı havaalanında şok oldu!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000