21 Mayıs 2010, Cuma 11:01:26

MİLYAR AVROLUK ZARARLA UÇUYORLAR!

Avrupa'nın önde gelen havayolu ortaklığı Air France-KLM büyük zararda...
  • hiçbir yabancı, türk firmalarının batmasını istemez diyemeyiz bilakis batırıp satın alırlar. onları, onların ilahları ile vurmayı öğrenip gücü ele geçirmeliyiz, türkü ancak bir türk yenebilir arkadan vurarak, tarih bunun örnekleri ile dolu malesef.batsınlar beter olsunlar ama tarihte örnekleri olduğu gibi düşen yabancıları tutup kaldırmayalım artık bi tekmede biz vuralım yoksa sonradan onlar aynısını bize yapıyorlar teşşekkür olarak.
  • arkadasım klm aırfrance ucuza gıdıyor dıorsun , thy tekelcı dıosun bırakın artık ulkemızın degerlerını karalamayı.. hepsıyle uctum bunlara ıberıayı brıtısh aırwaysıde ekle en ıyı hızmet en ıyı ımkanlar thyde .. boyle oluncada bu fıyatlar normal ulkemızın degerlerıne sahıp cıkmalayız
  • var var aramızda vatan hainleri var.yemek yediği kaba tükürmeye çalışanlar var
  • aman zarar etmesinler, sonra pilotları işsiz kalır, bizim ülkemize akın ederler. Türkleri hiçbir yere kabul etmeyen yabancı devletlerin aksine, biz onların vatandaşlarına kucak açıyoruz. içimizde vatan hainleri mi var acaba?
  • KLM ve AF zarar ediyor THY para kazanıyor neden? Bir karşılaştırma yapalım: Stockholm'dan Boston'a gidiş dönüş AF-KLM ile her şey içinde 1000 TL. Tüm uçuş 8 saat tek yön. Stockholm Ankara gidiş dönüş 800 TL. Uçuş süresi tek yön 4 saat. THY neden kazanıyor ortada; Tekelcilikten, rekabet olmadığı için bilet fiyatları çok yüksek. AF.KLM, THY tersine rekabet olduğu için uçuz satıyor biletleri.
  • skytrax ödüllerinde hiçbir dalda ne klm ne de air france ilk üçe girememiş.

Air France-KLM ortaklığı, Mart 2009-Mart 2010 mali yılında 1,55 milyar avro zarar ettiğini açıkladı.

Fransız ve Hollandalı milli havayolu şirketlerinin 2004 yılında kurduğu ortaklık, bir önceki mali yılda 811 milyon avro zarar etmişti.

Havayolu şirketi yöneticileri, başta kargo taşımacılığı olmak üzere hava trafiğindeki düşüşü, ortaya çıkan zarar tablosu için en büyük neden olarak gösterdi.
 

MİLYAR AVROLUK ZARARLA UÇUYORLAR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
hiçbir yabancı, türk firmalarının batmasını istemez diyemeyiz bilakis batırıp satın alırlar. onları, onların ilahları ile vurmayı öğrenip gücü ele geçirmeliyiz, türkü ancak bir türk yenebilir arkadan vurarak, tarih bunun örnekleri ile dolu malesef.batsınlar beter olsunlar ama tarihte örnekleri olduğu gibi düşen yabancıları tutup kaldırmayalım artık bi tekmede biz vuralım yoksa sonradan onlar aynısını bize yapıyorlar teşşekkür olarak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadasım klm aırfrance ucuza gıdıyor dıorsun , thy tekelcı dıosun bırakın artık ulkemızın degerlerını karalamayı.. hepsıyle uctum bunlara ıberıayı brıtısh aırwaysıde ekle en ıyı hızmet en ıyı ımkanlar thyde .. boyle oluncada bu fıyatlar normal ulkemızın degerlerıne sahıp cıkmalayız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
var var aramızda vatan hainleri var.yemek yediği kaba tükürmeye çalışanlar var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
aman zarar etmesinler, sonra pilotları işsiz kalır, bizim ülkemize akın ederler. Türkleri hiçbir yere kabul etmeyen yabancı devletlerin aksine, biz onların vatandaşlarına kucak açıyoruz. içimizde vatan hainleri mi var acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
KLM ve AF zarar ediyor THY para kazanıyor neden? Bir karşılaştırma yapalım: Stockholm'dan Boston'a gidiş dönüş AF-KLM ile her şey içinde 1000 TL. Tüm uçuş 8 saat tek yön. Stockholm Ankara gidiş dönüş 800 TL. Uçuş süresi tek yön 4 saat. THY neden kazanıyor ortada; Tekelcilikten, rekabet olmadığı için bilet fiyatları çok yüksek. AF.KLM, THY tersine rekabet olduğu için uçuz satıyor biletleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
skytrax ödüllerinde hiçbir dalda ne klm ne de air france ilk üçe girememiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000