09 Temmuz 2017, Pazar 15:09:06

Milli uçak gemisine Yalova talip oldu

Yalova-Altınova Tersane Girişimcileri Sanayi ve Ticaret AŞ Yönetim Kurulu Başkanvekili Orhan Gülcek, Türkiye'nin yapacağını uçak gemisine talip olduklarını söyledi.
  • Peki hangi ucak inecek bu ucak gemisi yapilirsa? F16 lar inemez. Ne indirceksiniz merak ediyorum. Haa evet amerikadan yerli f14 alirsiniz tabi. Pardon!
  • geciniz..................................... düşündürücü...........!
  • Hadi yaptık. Ne yapacağız bu gemiyle ? Gidip uzakdoğuda bir yerlerde koloni mi kuracağız ? Yapılabilecek en anlamsız iştir. Desenize hangisi anlamlı zaten.
  • bence buna gerek yok herkeste uçak gemisi var bence biz uzay gemisi yapamalıyız star wars misali!
  • Üzerine drone indireceğimiz bir şişme bot yapsak bile bir yerden başlamak lazım.
  • Uçak gemisiyle , paraların istiflendiği Katar'ı kurtarmaya gidecekler.
  • Ne hikmetse daha araba yapamadan bir anda arka arkaya uçak, jet,helikopter,uçak gemisi yaptık, yapıyoruz haberleri geliyor ! Yarın da uzay mekiği yaparız bu hızla ! Ne de olsa kanacak insan çok !
  • Türkiye'nin LHD'ye ya da 50-100 bin ton deplasman ağırlığına sahip uçak gemisine ihtiyacı var mı diye soranlar haklı ihtiyacımız olmayabilir. Fakat şuna dikkat edin bu gemilerden birer tane yapıp envantere koyarız satın almak isteyen ülkelere satmak için iyi reklam olur kabiliyeti temsilen. Çünkü LHD gemisi Tcg Anadolu'yu yaptıktan sonra uçak gemisi benzer bir şey. Uçak gemisi askeri gemilerin son noktası.
  • Sayın müslüman kardeşlerim, Allahın iziniyle kendi uçağımızı yaptık,mavi ışık taysu projesiyle gururla uçurduk ilaçlama uçağımızı,şimdi f16 larımız hamdolsun ankarada üretiliyor ve sırada uçak gemimiz islam-1 gururla sularda yüzecek,tamamen müslüman çalışanlardan oluşan tersanelerimizle gururla yapılıcak, devletimiz yapacak güçtedir, inanıyoruz yaparız.dünyadaki en iyi uçak gemisini yapıcaz inşallah.hepinize hayırlı akşamlar dilerim
  • Gemi değil gemiciktir o gemi olsa duramazsın

Yalova-Altınova Tersane Girişimcileri Sanayi ve Ticaret AŞ Yönetim Kurulu Başkanvekili Orhan Gülcek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin yapacağını duyurduğu uçak gemisine talip olduklarını söyledi.

Gülcek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin, gemi sektörü olarak iyi bir konuma geldiğini, hemen her alanda gemi yapılabildiğini, bunun askeri gemileri de kapsadığını söyledi.

Türkiye'de, yeni yapılan gemilerin önemli bir bölümünün Yalova'da inşa edildiğini, projeye göre her türlü deniz aracını üretebilecek durumda olduklarını belirten Gülcek, "Denizde yüzen her şeyi yapmaya talibiz." ifadelerini kullandı.

Milgem projeleri ve birçok askeri geminin, Milli Savunma Bakanlığının da desteğiyle yapıldığını hatırlatan Gülcek, "Şu anda, yapılmakta olan, uçak gemisine çok yakın gemiler yapan tersanelerimiz de var. Türkiye bu konuda iyi bir yol aldı. Milli Savunma Bakanlığı ciddi olarak bu tersaneleri destekledi, eğitimine önem verdi. Biz iddialıyız Yalova olarak, uçak gemisi yapmaya da talibiz. Buranın imkanlarıyla yapılabilecek durumda." diye konuştu.

Milli uçak gemisine Yalova talip oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Pilot ~ 7 yıl önce
Peki hangi ucak inecek bu ucak gemisi yapilirsa? F16 lar inemez. Ne indirceksiniz merak ediyorum. Haa evet amerikadan yerli f14 alirsiniz tabi. Pardon!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
! ~ 7 yıl önce
geciniz..................................... düşündürücü...........!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gemi ~ 7 yıl önce
Hadi yaptık. Ne yapacağız bu gemiyle ? Gidip uzakdoğuda bir yerlerde koloni mi kuracağız ? Yapılabilecek en anlamsız iştir. Desenize hangisi anlamlı zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
olmaz ~ 7 yıl önce
bence buna gerek yok herkeste uçak gemisi var bence biz uzay gemisi yapamalıyız star wars misali!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Death Star ~ 7 yıl önce
Kesinlikle en kısa zamanda Death Star yapımına başlamalıyız, bir de bizimkine Darth Vader kıyafeti yaptık mı, EY SAMANYOLU ! EY EVREN !
Memuristan ~ 7 yıl önce
Üzerine drone indireceğimiz bir şişme bot yapsak bile bir yerden başlamak lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haklı ~ 7 yıl önce
haklı ama bence atlı karınca yapsak ilk daha güzel olur
Htcnhıöulojşokşşo ~ 7 yıl önce
Uçak gemisiyle , paraların istiflendiği Katar'ı kurtarmaya gidecekler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yersen ! ~ 7 yıl önce
Ne hikmetse daha araba yapamadan bir anda arka arkaya uçak, jet,helikopter,uçak gemisi yaptık, yapıyoruz haberleri geliyor ! Yarın da uzay mekiği yaparız bu hızla ! Ne de olsa kanacak insan çok !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İhtiyacımız ~ 7 yıl önce
Türkiye'nin LHD'ye ya da 50-100 bin ton deplasman ağırlığına sahip uçak gemisine ihtiyacı var mı diye soranlar haklı ihtiyacımız olmayabilir. Fakat şuna dikkat edin bu gemilerden birer tane yapıp envantere koyarız satın almak isteyen ülkelere satmak için iyi reklam olur kabiliyeti temsilen. Çünkü LHD gemisi Tcg Anadolu'yu yaptıktan sonra uçak gemisi benzer bir şey. Uçak gemisi askeri gemilerin son noktası.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Enerjiq ~ 7 yıl önce
Uçak gemisi satılan bir şey değil.Satılanlar ancak hurdaya ayrılanlardır.Kimse kimseye sıfır uçak gemisi satmamış çünkü stratejik bir silah.Şimdiye kadar uçak gemisi sahibi olup ıskartaya çıkaran veya masrafı sebebiyle hurdaya ayıran ülkeler:İspanya,italya,brezilya,yunanistan vs.
Kardeşlerim ~ 7 yıl önce
Sayın müslüman kardeşlerim, Allahın iziniyle kendi uçağımızı yaptık,mavi ışık taysu projesiyle gururla uçurduk ilaçlama uçağımızı,şimdi f16 larımız hamdolsun ankarada üretiliyor ve sırada uçak gemimiz islam-1 gururla sularda yüzecek,tamamen müslüman çalışanlardan oluşan tersanelerimizle gururla yapılıcak, devletimiz yapacak güçtedir, inanıyoruz yaparız.dünyadaki en iyi uçak gemisini yapıcaz inşallah.hepinize hayırlı akşamlar dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Din dersi ~ 7 yıl önce
Seni gidi din düşmanı beni iyi dinle. İslam senin zannettiğin gibi bir din değil! İşi ehline vermeyi emreder. İşi yerli üretin, %100 arap üretimi olsun ya da sadece müslümanlar yapsın demez. Peygamber Efendimiz (sav) Kabe'nin anahtarını onun bakımını en iyi yapan bir müşriğe verdi, hangi dinden hangi milletten olursa olsun müslümanın görevi işi kutsal bilip ehline teslim etmesi. Yükselmenin sırrı budur.
Yok yok ~ 7 yıl önce
Gemi değil gemiciktir o gemi olsa duramazsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000