16 Şubat 2019, Cumartesi 09:12:22

Milli Muharip Uçak'ın animasyonu yayınlandı

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii, Milli Muharip Uçak'ın animasyon filmini yayınladı. 2030'lu yıllarda mevcut F-16 savaş uçaklarının yerini alması planlanan uçaklarda 5. nesil teknoloji hedefleniyor.
  • Silikler yine gelmiş:) Örnek olarak iha'ları alalım, üretimini biz mi yapıyoruz? Evet. Güncelleştirmelerini istediğimiz gibi yapabiliyor muyuz? Evet. Satın almaya göre maliyeti düşürdük mü? Evet. İhtiyacımıza göre istediğimiz kadar üretebiliyor muyuz? Evet. Yönetimi bizde mi? Pkk ve YPG'ye karşı kullandığımıza göre biz de evet. İhracat kısıtlaması olmadan şu ana kadar Ukrayna ve Katar'a sattık mı? Evet. Bu saatten sonra yok şöyleymiş de yok böyleymiş de hepsi boş teneke lafları :)
  • Bu ucagi yapmak icin zaman ve para gerekir. Kendinizi adarsaniz imkansiz degil. Ancak secim yaklastikca bu tur haberlerin artmasi tesaduf degil:))
  • En büyük yalancı , üç-beş sene önce “uçağımız göklerde” diyordu. Ne oldu koçum o uçak hala havada mı ????
  • Tatlı rüya
  • İha ve siha içinde; “ pehhhhhh siz kimsiniz? İha,siha yapacak... israil ve abd hazır yapıo işte ordan alalım ne gerek var” diyenler vardı....bu tarz yorumları okuduğum zaman aklıma hep “ devrim arabaları” geliyor ve üzülüyorum...
  • Bizim imza marka bi arabamız vardı, lansmanı bile yapılmıştı. 20 sene oldu mu Fadıl ne dersin
  • Milli animasyon
  • Yav bizim bir yolcu uçağımız vardı göklerde, hala mı inemedi??
  • Şu 2011 de havalanan ve hala inmeyen uçak bir inse,garibanların anası, babası,eşi ,çoluğu ,çocuğu vardır,yazıktır,günahtır.......
  • Lan bunu ilkokul çocukları da yapıyor...

2030'lu yıllar için hedeflenen Milli Muharip Uçak projesinin animasyon filmi ortaya çıktı.

Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı envanterinde bulunan F-16 uçaklarının 2030'lu yıllarda devreden çıkarılması düşünülüyor.

F-16'ların yerine yurt içi imkân ve kabiliyetler ile tasarlanan modern uçakların üretilmesi amaçlanıyor.

Proje’de yeni nesil bir uçakta olması gereken düşük görünürlük, dâhili silah yuvası, yüksek manevra kabiliyeti, artırılmış durumsal farkındalık ve sensör füzyonu tasarlanıyor.

Bu çalışmaların sonucunda Türkiye, dünyada ABD, Rusya ve Çin’den sonra 5. nesil bir muharip uçağı üretebilecek alt yapı ve teknolojiye sahip ülkeler arasında yer alacak.

Milli Muharip Uçak'ın animasyonu yayınlandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

vatandaş'tan cevap ~ 5 yıl önce
Silikler yine gelmiş:) Örnek olarak iha'ları alalım, üretimini biz mi yapıyoruz? Evet. Güncelleştirmelerini istediğimiz gibi yapabiliyor muyuz? Evet. Satın almaya göre maliyeti düşürdük mü? Evet. İhtiyacımıza göre istediğimiz kadar üretebiliyor muyuz? Evet. Yönetimi bizde mi? Pkk ve YPG'ye karşı kullandığımıza göre biz de evet. İhracat kısıtlaması olmadan şu ana kadar Ukrayna ve Katar'a sattık mı? Evet. Bu saatten sonra yok şöyleymiş de yok böyleymiş de hepsi boş teneke lafları :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçek silik'e ~ 5 yıl önce
Bırak palavrayı,iha'nın yazılımı kim yapıyor,radar vs ile yazılımı yaptığın bilgisayar,program kimin,hammadde nereden bunları anlat. Ordan burdan parça şu bu alınca karşılığında döviz vermiyor muyuz? Ukrayna ve Katar'a sattık eee başka? Siyasi yakınlık var diye satabilmişlerdir ya da o da palavradır. Pakistan'a sattık denilen helikopter hesabı. Nasılsa sallamak serbest. Ayrıca İha,siha yapmakla iş bitiyor mu? Mr cihazı yapabiliyor muyuz ya da katma değeri yüksek herhangi bir şey? Önemli olan o sahibinin sesi.
Evet gücümü var ama !! ~ 5 yıl önce
Bu ucagi yapmak icin zaman ve para gerekir. Kendinizi adarsaniz imkansiz degil. Ancak secim yaklastikca bu tur haberlerin artmasi tesaduf degil:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalancı ~ 5 yıl önce
En büyük yalancı , üç-beş sene önce “uçağımız göklerde” diyordu. Ne oldu koçum o uçak hala havada mı ????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Milli yerli ~ 5 yıl önce
Tatlı rüya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sazan ~ 5 yıl önce
İha ve siha içinde; “ pehhhhhh siz kimsiniz? İha,siha yapacak... israil ve abd hazır yapıo işte ordan alalım ne gerek var” diyenler vardı....bu tarz yorumları okuduğum zaman aklıma hep “ devrim arabaları” geliyor ve üzülüyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güzel animasyon ~ 5 yıl önce
Bizim imza marka bi arabamız vardı, lansmanı bile yapılmıştı. 20 sene oldu mu Fadıl ne dersin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seçim paketi ~ 5 yıl önce
Milli animasyon

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 5 yıl önce
Yav bizim bir yolcu uçağımız vardı göklerde, hala mı inemedi??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fkurt ~ 5 yıl önce
Şu 2011 de havalanan ve hala inmeyen uçak bir inse,garibanların anası, babası,eşi ,çoluğu ,çocuğu vardır,yazıktır,günahtır.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayalle Yaşayan S.. ~ 5 yıl önce
Lan bunu ilkokul çocukları da yapıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000