18 Mart 2023, Cumartesi 11:01:04

Milli Muharip Uçak için lansman hazırlığı

Kendi motorlarını kullanarak piste çıkan Millî Muharip Uçak, testi başarıyla geçti. MMU’nun proje aşaması önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılacağı bir lansmanla anlatılacak.
  • aa yürüyen uçak
  • Görelim rumuzlu kişi "Atatürk" böyle yazılır.Sen öyle yazarak küçülttüğünü sanıyorsan aldanıyorsun.
  • Muhalifler bu projeyi kötülemek için neler yumurtlayacaklar görelim bakalım. Türkiyenin faydasına olan herşeye düşmandırlar çünkü. Yeni istanbul havalimanını da kötüleyip durmuşlardı, şimdi ise dünya çapında rekor üstüne rekorlar kırıyor. Muhaliflere kalsa şehrin içinde sıkışmış kalmış köhnemiş eski atatürk havalimanında sürünmeye devam etmeliydik. Bunların kafa bu kadar basıyor işte.
  • heykel , anladın sen onu :)

Kendi motorlarını kullanarak piste çıkan Millî Muharip Uçak, testi başarıyla geçti. MMU’nun proje aşaması önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılacağı bir lansmanla anlatılacak.

Milli Muharip Uçağı, (MMU) taahhüt edildiği günde pist başı yaptı. Yerli ve milli imkanlarla geliştirilen, gökyüzündeki yerini alması için gün sayılan uçak, hangardan çıktı ve taksi sürüşünü başarı ile gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) tarafından başlatılan ve TUSAŞ ana yükleniciliğinde yürütülen MMU Projesi, başarıyla devam ediyor. Kısa süre önce ilk kez motorlarını çalıştıran MMU'nun, yer testlerinin bir sonraki aşaması olan taksi testlerine başlandığı öğrenildi. Kendi motorlarını kullanarak piste çıkan uçağın, testi başarıyla gerçekleştirdiği ifade edildi.

MMU'nun 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nde roll-out diye tabir edilen hangardan çıkış töreninin gerçekleştirilmesi planlanıyordu.

Milli Muharip Uçak için lansman hazırlığı

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

bb ~ 1 yıl önce
aa yürüyen uçak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cehalet ~ 1 yıl önce
Görelim rumuzlu kişi "Atatürk" böyle yazılır.Sen öyle yazarak küçülttüğünü sanıyorsan aldanıyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hadi oradan ~ 1 yıl önce
sana soran oldu mu? Bu ülkeyi kuzey kore tipi bağnazlığa çeviremeyeceksiniz.
görelim ~ 1 yıl önce
Muhalifler bu projeyi kötülemek için neler yumurtlayacaklar görelim bakalım. Türkiyenin faydasına olan herşeye düşmandırlar çünkü. Yeni istanbul havalimanını da kötüleyip durmuşlardı, şimdi ise dünya çapında rekor üstüne rekorlar kırıyor. Muhaliflere kalsa şehrin içinde sıkışmış kalmış köhnemiş eski atatürk havalimanında sürünmeye devam etmeliydik. Bunların kafa bu kadar basıyor işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hım ~ 1 yıl önce
Do you speach ingilish
Mustafa ~ 1 yıl önce
Yapılan büyük projeleri övüyoruz ve alkışlıyoruz. Özel sektörün almış ihaleye ( yüklenici firma) devlet neden garanti versin.!!! Çanakkale köprüsü, Avrasya tüneli geçiş garantisini aşamadığı için bizim halkın cebinden yiyor . Savaş uçağımız, çok güzel bir proje ve savunma anlamında dışa bağımlılığımızı azaltacak…motor hangi firma ile anlaşıldı, sadece seçim öncesi Show yapmaya gerek yok. Milli arabamız TOGG, seri bant üretimini, fabrikayı neden göstermiyorlar…
çok güzel bir ~ 1 yıl önce
heykel , anladın sen onu :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen ~ 1 yıl önce
Senelerce heykel yapip duruyorlardi
Man ~ 1 yıl önce
Millet anlamadığı için like lamış;))umutlanma yani

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000