04 Kasım 2021, Perşembe 11:25:41

Milli Muharip Uçağın ilk parçası üretildi

Milli Muharip Uçak programı kapsamında geliştirilen savaş uçağı için ilk parça üretimi gerçekleştirildi.
  • Senin gibiler de para ve çıkar için yalanlara,yalancılara inanmada,sahibinin sesi olmada,yalakalık,yağcılık yapmada dünya birincisisiniz hamdolsun...Ay'a da siz gideceksiniz hani damat diyordu ya uzaya yol yapacağız desek ona da inanırlar diye işte o hesap.
  • Ha maşallah bitmiş olmuş.
  • Bırakın yahuuu ne uçak yine ingilizler işin içinde var neden tüm paralar oraya gidiyor açaba
  • Herşey iyi güzel de, hani hayatınız reklam, nefes alsanız " bakın biz nefes alıyoruz " diyorsunuz da kardeşim ilk parça üretimi diye de reklam yapmazsınız yaa. Vallahi çok komiksiniz.
  • Oooo! Tamam seçim geliyor beyler! Artık bilbordlarda soba altlığına benzeyen bu şeyi göstermeye başlarlar.
  • hayırlı uğurlu olsun 15-20 gün içerisinde test uçuşlarına başlarız diye yorumladım bu gelişmeyi
  • Teknikte bunu 3 4 saatte işleyip veririz ne ki bu :)
  • Arkadaşlar bilen bilmeyen herkes bir şeyler yazmış, bu parçayı üretebilen dünyada 5 ülke var, imalatı kadar tasarımı da, parçanın adını yazayım belki az buçuk bir şeyler oluşur zihinlerde, “ Ön orta Gövde’de Aviyonik bölme ile Yan Silah bölmesini ayıran Taşıyıcı”
  • Kurban olayım bu nedir ya? Dalga geçmek amaçlı değil ancak bir parça yapılmis ilk parçamız üretildi diye medyaya servis ediyorsunuz. Uçaklar binlerce parçadan oluşuyor. Her parçaya basın toplantısı yapmayız inşallah.
  • Komedi valla komedi. Halimize bakın

Milli Muharip Uçak programı kapsamında geliştirilen savaş uçağı için ilk parça üretimi gerçekleştirildi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesinde kurulan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ), Milli Muharip Uçağı'nın ilk parçasını üretti.

 

Milli Muharip Uçağın ilk parçası üretildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (49)

mayerli'ye ~ 2 yıl önce
Senin gibiler de para ve çıkar için yalanlara,yalancılara inanmada,sahibinin sesi olmada,yalakalık,yağcılık yapmada dünya birincisisiniz hamdolsun...Ay'a da siz gideceksiniz hani damat diyordu ya uzaya yol yapacağız desek ona da inanırlar diye işte o hesap.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maşallah ~ 2 yıl önce
Ha maşallah bitmiş olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teneke ~ 2 yıl önce
Bırakın yahuuu ne uçak yine ingilizler işin içinde var neden tüm paralar oraya gidiyor açaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harika ~ 2 yıl önce
Herşey iyi güzel de, hani hayatınız reklam, nefes alsanız " bakın biz nefes alıyoruz " diyorsunuz da kardeşim ilk parça üretimi diye de reklam yapmazsınız yaa. Vallahi çok komiksiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt Cengiz ~ 2 yıl önce
Oooo! Tamam seçim geliyor beyler! Artık bilbordlarda soba altlığına benzeyen bu şeyi göstermeye başlarlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bb ~ 2 yıl önce
hayırlı uğurlu olsun 15-20 gün içerisinde test uçuşlarına başlarız diye yorumladım bu gelişmeyi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Standart ~ 2 yıl önce
Teknikte bunu 3 4 saatte işleyip veririz ne ki bu :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cahil mühendis ~ 2 yıl önce
Arkadaşlar bilen bilmeyen herkes bir şeyler yazmış, bu parçayı üretebilen dünyada 5 ülke var, imalatı kadar tasarımı da, parçanın adını yazayım belki az buçuk bir şeyler oluşur zihinlerde, “ Ön orta Gövde’de Aviyonik bölme ile Yan Silah bölmesini ayıran Taşıyıcı”

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cahil mühendis'e ~ 2 yıl önce
Samanı,eti bile ithal ediyoruz, patenti bize ait en ufak bir teknolojik icadımız yok ama bu parçayı dünyada üreten 5 şirket var biri de biziz öyle mi? Gönül ister ama biz mevcut durum ve şartlarda ancak dışardan parça, hammadde,ekipman,mühendislik alıp burada birleştirebiliriz adına da çıkar için yerli ve milli deriz gerisi yalan.
Hadi Oradan ~ 2 yıl önce
Bu parçayı "üretebilen" değil "üretebilecek başka şeyi olmadığı için göstermelik üreten"!...
cahil muhendise cvp verene ~ 2 yıl önce
ulkeni,milletini,devletini bu kadar kucumseme evladim :) sen kucumsuyorsun ama yabancilar kucumsemiyor. daha bi tufek bile yapamazken su an dunyanin en iyi piyade tufeklerinden biri olan mptleri yapiyoruz yerli ve milli olarak ve hainler bu projeyi bile calmaya calisri. Ayni sekilde genel maksat helikopteri gokbey (yerli motorlu olacak) ihaleleri kazanmasin diye Turkiyedeki yine hainlik yapildi, teklifler, helikopteein bilgileri vs clainmaya calisildi. bayraktar tb2ler tamamen yerli ve milli. ambargolar bile etkileyemiyor uretimi artik, kamerasini da yaptik. bize kamerayi satmayan (kanada hukumetinin baskisiyla-ambargosuyla) kanada sirketi de iflas etti gecenlerde :) ktj3200 vs. ac bi bak ne motoruymus. bos bos konusursunuz anca sozcu okuyup kafanizi kuma gorerek. savunma sanayisi hakkinda bi gram bilginiz olmadan sosyal medyadan isinize gelen, hosunuza giden paylasimlari okuyup, gelip buraya yorum yapip, cehaletinizi cumle aleme ilan edip rezil olursunuz boyle :) Cumhuriyet tarihinin en parlak donemini yasiyoruz savunma sanayisinde ambargolara, istemezukculere ve sizin gibi kendi ulkesini, devletini, milletini kucuk goren, kendinden baskasini dusunmeyen parazitlere ragmen.
? ~ 2 yıl önce
Kurban olayım bu nedir ya? Dalga geçmek amaçlı değil ancak bir parça yapılmis ilk parçamız üretildi diye medyaya servis ediyorsunuz. Uçaklar binlerce parçadan oluşuyor. Her parçaya basın toplantısı yapmayız inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komik ~ 2 yıl önce
Komedi valla komedi. Halimize bakın

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000