23 Ocak 2013, Çarşamba 14:01:02

MİLLETVEKİLLERİNE 'UÇAK BİLETİ' DÜZENLEMESİ

Milletvekilleri, yurt dışı görevlerindeki uçak biletlerinde yapacağı değişiklik ve iptalleri cebinden karşılayacak...
  • memleket nelerle uğraşıyor şu hale bakın...millet uzaya çıktı biz hala millete hizmet etmek için yemin edenlerin konforu,ayrıcalığı bilmem nesi için uğraşıyoruz!!! bu ülke mümkün değil adam olmazzzzzzzz!!!!
  • Iste bunun icin cikarmaz thy yi elinden devlet, nasil olsa arpalik gibi ver butun milletvekilleri ucsun, ilkokul mezunu kor cahiller VIP salonlarinda agirlansin. Ne olacak bu ulke boyle ya? Bu sark kafasi ile nereye kadar? Su meclisin tamamiyle lav edilmesi lazim 550 tane cikarci, iki yuzlu insan turkiye ye ne verebilir?
  • Bir de mv nin upgr edilmesi durdurulsa keske. Parasi olan businesse binsin. Paralari yok degil hani! Para vermeye kiyamiyorda THY de cebinden upgr yapmasin. Destek ltf
  • Zavallı yoksul parlementerler o parayı nasıl ödeyecekler? Acaba maaşlarına zam mı yapılsa?
  • Ödeyecekler mi sanki ben milletvekiliyim fark mark ödemem diyecek kimsede ses çıkaramayacak...

TBMM Başkanı Cemil Çicek, AK Parti, CHP, MHP ve BDP Gruplarına, ''Uçak biletlerinin oluru müteakip kestirilmesi'' başlığıyla birer yazı gönderdi.

Çiçek yazısında, TBMM'nin Dış İlişkilerinin Düzenlenmesi Hakkında Kanun'a göre yapılan milletvekillerinin yurt dışı görevlendirmeleri kapsamında uçak biletlerinin, alan opsiyonlu olarak alındığını anımsattı.

Alan opsiyonlu uçak bileti alımının, normal biletlere nazaran yaklaşık yüzde 50 maliyetli olduğuna işaret eden Çiçek, bu nedenle konunun yeniden değerlendirildiğini belirtti.

Çiçek, yazısında şunları kaydetti:

''Konunun tekrar değerlendirilmesi neticesinde, yurt dışı görevlendirme olurlarının programın belli olmasının akabinde alınması, uçak biletlerinin yurt dışı görevlendirme olurunun çıkmasını müteakip kestirilmesi ve bundan sonra yapılacak değişiklik ve iptallerden ilgili milletvekillerinin sorumlu olmasına karar verilmiştir.''

Bu yazıyla birlikte uçak biletlerinde değişiklik yapan ve iptal ettiren milletvekilleri, aradaki farkı cebinden ödemek durumunda kalacak.

MİLLETVEKİLLERİNE 'UÇAK BİLETİ' DÜZENLEMESİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

rezalet ~ 11 yıl önce
memleket nelerle uğraşıyor şu hale bakın...millet uzaya çıktı biz hala millete hizmet etmek için yemin edenlerin konforu,ayrıcalığı bilmem nesi için uğraşıyoruz!!! bu ülke mümkün değil adam olmazzzzzzzz!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY arpaligi ~ 11 yıl önce
Iste bunun icin cikarmaz thy yi elinden devlet, nasil olsa arpalik gibi ver butun milletvekilleri ucsun, ilkokul mezunu kor cahiller VIP salonlarinda agirlansin. Ne olacak bu ulke boyle ya? Bu sark kafasi ile nereye kadar? Su meclisin tamamiyle lav edilmesi lazim 550 tane cikarci, iki yuzlu insan turkiye ye ne verebilir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Upgr ~ 11 yıl önce
Bir de mv nin upgr edilmesi durdurulsa keske. Parasi olan businesse binsin. Paralari yok degil hani! Para vermeye kiyamiyorda THY de cebinden upgr yapmasin. Destek ltf

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kepazelik.. ~ 11 yıl önce
ekonomi sınıfı bilet al sonra alana gel hoop upgrade ol..neymiş işleri varmış yoğunlarmış!!! benim de işim var ben de yoğunum..eeeee..böyle bir kepazelik başka hangi aklı başında ülkede oluyor acaba?? belki kongo da belki uganda da..tabii ki türkiye de!!!!
XXXXX ~ 11 yıl önce
Zavallı yoksul parlementerler o parayı nasıl ödeyecekler? Acaba maaşlarına zam mı yapılsa?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İYİ DE ~ 11 yıl önce
Ödeyecekler mi sanki ben milletvekiliyim fark mark ödemem diyecek kimsede ses çıkaramayacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olsun ~ 11 yıl önce
Olsun, en azından devletin kasasından para çıkmaz. Hem normal yolcu gibi önceden bilet almayı öğrenirler:)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000