22 Temmuz 2010, Perşembe 15:17:27

Miles&Smiles üyelerine yeni bir avantaj

Radisson Otelleri, Türk Hava Yolları’nın avantajlarla dolu Özel Yolcu Programı olan “Miles&Smiles” da yerini aldı...
  • I have never seen before such a kind of meanless campain .Sadece dostlar alışverişte görsün olayı .haber konusu bile olabilecek kampanya değil !
  • Aynaya baktıklarında ne görüyolar acaba...Kendilerini ne zannediyolar acaba

Radisson Otelleri ve Türk Hava Yolları A.O. arasında yapılan anlaşma ile Temmuz ayından itibaren tüm Miles&Smiles üyeleri,  Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’daki Radisson Blu otellerinde konaklamaları halinde 500 bonus mil kazanabilecek. Ayrıca,  15 Temmuz – 15 Eylül tarihleri arasında yapılan konaklamalardan iki kat mil kazanıp,  Türkiye’deki Radisson Blu Otellerinde %15 restoran indirimlerden faydalanabilecekler.

Bu ortaklığın, Türkiye pazarındaki varlıklarını daha da kuvvetlendirdiğini , İstanbul’da iki,  Ankara ve Çeşme’de ise birer otel işlettiklerini belirten Rezidor’un Pazarlama & CRM Başkan Yardımcısı John Kennedy sözlerine, “Miles & Smiles’ın iş ortağı olmaktan mutluyuz, işlerimizin gelişmesi açısından Türkiye içinde ve dışında sunacağı fırsatları dört gözle bekliyoruz.” diye devam etti.

Türk Hava Yolları Genel Müdür (Ticari) Yardımcısı Orhan Sivrikaya ise, Miles&Smiles üyelerinin mil kazanabildiği uçuşların her geçen gün arttığını, ayrıca yeni program ortakları ile özel yolcu programı Miles&Smiles’ın hizmet kalitesinin ve çeşitliliğinin arttığını belirtti. Radisson Oteller grubunun da  diğer büyük program ortakları arasına katılmasından büyük bir heyecan duyduklarını belirten Sivrikaya, tüm üyelerin Radison otellerindeki konaklamalardan da artık mil kazanabileceklerini ve bu millerini ödül bilet olarak kullanabileceklerini belirtti. 





Miles&Smiles üyelerine yeni bir avantaj

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
I have never seen before such a kind of meanless campain .Sadece dostlar alışverişte görsün olayı .haber konusu bile olabilecek kampanya değil !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Aynaya baktıklarında ne görüyolar acaba...Kendilerini ne zannediyolar acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000