07 Temmuz 2018, Cumartesi 09:13:24

Milas-Bodrum Havalimanı'nda "UBER" denetimi

Milas-Bodrum Havalimanı Trafik Büro Amirliği ekipleri, "UBER" taşımacılığı yapan sürücülere yönelik uygulama gerçekleştirdi
  • Öyle ya da böyle uberi ya da türevini seve seve kabul ediceksiniz. Bizde o çoğu cahil,kokulu,saygısız dolandırıcı taksicilerden kurtulacağız.
  • Varış noktasını açık otopark olarak seçin. Fiyat daha uygun olur.
  • sarı dolandırıcıların araçlarına binmiyoruz.Beter olsunlar taksici milleti...
  • Uğraşıp durmayın işini düzgün yapan insanlarla, onun yerine siz sarı taksilere denetimler yapın müşteri şikayetlerini ciddiye alın, cezaları ağırlaştırın, hatta bazı taksicilerin ehliyetlerini iptal edip arabaları trafikten men edin. O kadar çok üçkağıtçı dolandırıcı yalancı şehir eşkiyası taksici ve pis ve eski bakımsız emniyetsiz taksi var ki. Memnun değil işte müşteri, zorla mı bindireceksiniz. Über de olmasa ben korsan taksi çağırıyorum her yere, mis gibi arabalarla efendi gibi şöförlerle en kısa yoldan giidiyorum gideceğim yere, hatta birkaçı ile arkadaş olduk, hep aynı adamlar geliyor, işim olan yere götürüyor, işim bitince de gelip saatinde alıyorlar. Herkese tavsiye ederim, en konforlu emniyetli ve ekonomik yolu bu ulaşımın. Şikayet eden sarı taksiciler de sürünür inşallah!
  • Hocam bir insan grubu düşünün kimse sevmiyor. Bunlara insan dedim ama kusura bakmayin artık
  • taksiciler sereften onurdan yoksundur. belki %3-5 vardır isini yapan. Yasasın Uber !
  • Devir, iletişim devri. Bir chat programıyla kimseye belli etmeden de yolcu taşınır. Çok mu zor? Yasaklarsan, başka çözüm üretilir.
  • Halk yararına bir iş yapılıyor sakın göz açtırmayın bunlara. Yerli ve milli kazıkçı taksiciler dururken ne uberi.
  • İnadına istanbulda uber kullanıyoruz kullanmayada devam edıcem.Gozu amelıyatlı abımı yakın dıye trafık olur dıye goturmek ıstemeyen taksı zıhnıyetını unutmadık.Bende ordaydım hemd2
  • Taksi soforunun aslinda sorunu degil. Sorun taksi ve plaka sahipleri ile oturdugu yerden para kazanan simsar sorunudur. Gerisi yalan.

Milas-Bodrum Havalimanı Trafik Büro Amirliği ekipleri, "UBER" taşımacılığı yapan sürücülere yönelik uygulama gerçekleştirdi. Ekipler, artan şikayet ve müracaatlar üzerine, yolcu taşımacılığı yapan araçlara yönelik uygulamalarını artırdı.

"UBER" hizmeti veren ve hizmet alan bazı araç sürücülerine yetki belgesi kapsamı dışında faaliyet gösterdikleri gerekçesiyle işlem yapıldı.

Ekipler, mayıs, haziran ve temmuz aylarında gerçekleştirdiği denetimlerde 174 araç sürücüsüne 391 bin 727 lira idari para cezası uygularken, 22 araç trafikten men edildi.

Uygulama noktasından geçen diğer araçlar üzerinde genel denetimler de rutin olarak gerçekleştirildi.

Trafik kurallarına uyan vatandaşlara teşekkür eden polis ekipleri, sürücülere can ve mal güvenliği için mutlaka kurallarına uyulması tavsiyesinde bulundu.

Milas-Bodrum Havalimanı'nda "UBER" denetimi

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Tr ~ 6 yıl önce
Öyle ya da böyle uberi ya da türevini seve seve kabul ediceksiniz. Bizde o çoğu cahil,kokulu,saygısız dolandırıcı taksicilerden kurtulacağız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uber ~ 6 yıl önce
Varış noktasını açık otopark olarak seçin. Fiyat daha uygun olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baran ~ 6 yıl önce
sarı dolandırıcıların araçlarına binmiyoruz.Beter olsunlar taksici milleti...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
binmicez sarılara! ~ 6 yıl önce
Uğraşıp durmayın işini düzgün yapan insanlarla, onun yerine siz sarı taksilere denetimler yapın müşteri şikayetlerini ciddiye alın, cezaları ağırlaştırın, hatta bazı taksicilerin ehliyetlerini iptal edip arabaları trafikten men edin. O kadar çok üçkağıtçı dolandırıcı yalancı şehir eşkiyası taksici ve pis ve eski bakımsız emniyetsiz taksi var ki. Memnun değil işte müşteri, zorla mı bindireceksiniz. Über de olmasa ben korsan taksi çağırıyorum her yere, mis gibi arabalarla efendi gibi şöförlerle en kısa yoldan giidiyorum gideceğim yere, hatta birkaçı ile arkadaş olduk, hep aynı adamlar geliyor, işim olan yere götürüyor, işim bitince de gelip saatinde alıyorlar. Herkese tavsiye ederim, en konforlu emniyetli ve ekonomik yolu bu ulaşımın. Şikayet eden sarı taksiciler de sürünür inşallah!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taksici milletine ~ 6 yıl önce
Hocam bir insan grubu düşünün kimse sevmiyor. Bunlara insan dedim ama kusura bakmayin artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mahmud ~ 6 yıl önce
taksiciler sereften onurdan yoksundur. belki %3-5 vardır isini yapan. Yasasın Uber !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İletişim devri ~ 6 yıl önce
Devir, iletişim devri. Bir chat programıyla kimseye belli etmeden de yolcu taşınır. Çok mu zor? Yasaklarsan, başka çözüm üretilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aman fırsat vermeyin ~ 6 yıl önce
Halk yararına bir iş yapılıyor sakın göz açtırmayın bunlara. Yerli ve milli kazıkçı taksiciler dururken ne uberi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uber rules ~ 6 yıl önce
İnadına istanbulda uber kullanıyoruz kullanmayada devam edıcem.Gozu amelıyatlı abımı yakın dıye trafık olur dıye goturmek ıstemeyen taksı zıhnıyetını unutmadık.Bende ordaydım hemd2

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Simsar ~ 6 yıl önce
Taksi soforunun aslinda sorunu degil. Sorun taksi ve plaka sahipleri ile oturdugu yerden para kazanan simsar sorunudur. Gerisi yalan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000