11 Ocak 2021, Pazartesi 11:59:31

Milas-Bodrum Havalimanı Genel Müdür İclal Kayaoğlu oldu

TAV Havalimanları tarafından işletilen Milas-Bodrum Havalimanı’nda genel müdürlük görevine İclal Kayaoğlu getirildi.
  • Eski müdür kimmiş acaba
  • Hayirli olsun.
  • Bodrum dhminin degil mi?
  • Tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.
  • Hiç unutmuyorum dün gibi... bundan yıllar yıllar önce BJV de çalışırken evrak hazırlık odamıza gelip bizimle bir sohbetinizde" Ankara'da Havalimanı ile evinizin uzaklığını, yolda geçen zamanı herkes uyuyarak geçirirken ben ise sadece kitap okuyarak değerlendirirdim.Yabancı dilimi çok çok daha fazla geliştirmek için bundan daha iyi bir fırsat yoktu" diyerek o tatlı gülümsemeniz ile anlatmıştınız. Sizinle Havaş çatısı altında tanışabilmek , sizinle çalışabilmek,sizden hep güzel şeyler öğrenebilmek galiba benim en büyük şansımdı...Bu sektördeki bütün kadın çalışanlara en iyi rol model kim olabilir diye sorsalar aklıma ilk önce her zaman siz gelirsiniz. Sonsuz saygı ve sevgilerimle ...
  • Iclal kayaoğlu
  • Nihat Demirkan.Dogru bir karar,isini bilen,deneyimli bir kisi,TAV ve kendisini tebrik ediyorum.Liyakat sahibi insanlara sahip cikmak cok guzel.
  • Yeni görevinizde sonsuz başarılar...

TAV Havalimanları tarafından işletilen Milas-Bodrum Havalimanı’nda genel müdürlük görevine İclal Kayaoğlu getirildi.

Kayaoğlu, Ankara Gazi Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 1996 yılında Havaş Havaalanları Yer Hizmetleri A.Ş.’de Müşteri İlişkileri Uzmanı olarak havacılık sektörüne giren Kayaoğlu 2001’de Atatürk Havalimanı Havaş Yolcu Hizmetleri Müdür Yardımcısı olarak atandı. 2002’de Esenboğa Havalimanı ardından 2003’te Milas-Bodrum Havalimanı Havaş Yolcu Hizmetleri ve Harekat Müdürü olarak görevlendirildi. 2014’te TAV Milas-Bodrum Terminal İşletme Müdürü olan Kayaoğlu 2015’ten bu yana Terminal İşletme Koordinatörü olarak görev yapıyordu.
Antik Karya’nın iki önemli şehri arasında yer alan Milas – Bodrum Havalimanı, 1997 yılında uluslararası trafiğe açıldı. TAV Havalimanları, Milas – Bodrum Havalimanı’nın 20 yıl süreyle işletme hakkı için açılan ihaleyi Mart 2014’te kazandı. Şirket iç hatlar terminalinin işletmesini Temmuz 2014’te dış hatları Ekim 2015’te devraldı.
2019’da 4 milyon 338 bin yolcuya hizmet veren Milas-Bodrum Havalimanı, 2020’de pandeminin etkisiyle 1 milyon 493 bin yolcuya hizmet sundu.
TAV Havalimanları hakkında
Dünyanın önde gelen havalimanı işletmecileri arasında yer alan TAV Havalimanları, Türkiye’de Antalya, Ankara Esenboğa, İzmir Adnan Menderes, Milas Bodrum ve Gazipaşa Alanya havalimanlarını işletiyor. TAV yurtdışında ise Gürcistan’ın Tiflis ve Batum, Tunus’un Monastır ve Enfidha-Hammamet, Makedonya’nın Üsküp ile Ohrid, Suudi Arabistan’ın Medine ve Hırvatistan’ın Zagreb Havalimanı’nda faaliyet gösteriyor. Holding, duty free, yiyecek-içecek hizmetleri, yer hizmetleri, bilişim, güvenlik ve işletme hizmetleri gibi havalimanı operasyonunun diğer alanlarında da faaliyet gösteriyor. Bu çerçevede TAV Havalimanları, Letonya’nın Riga Havalimanı’nda da duty free, yiyecek içecek ve diğer ticari alanların işletmesini gerçekleştiriyor.

Milas-Bodrum Havalimanı Genel Müdür İclal Kayaoğlu oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Murat ~ 3 yıl önce
Eski müdür kimmiş acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neseli gunler ~ 3 yıl önce
Hayirli olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dhmi ~ 3 yıl önce
Bodrum dhminin degil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Özlem Tün Saka ~ 3 yıl önce
Tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gönülden Tebrikler ~ 3 yıl önce
Hiç unutmuyorum dün gibi... bundan yıllar yıllar önce BJV de çalışırken evrak hazırlık odamıza gelip bizimle bir sohbetinizde" Ankara'da Havalimanı ile evinizin uzaklığını, yolda geçen zamanı herkes uyuyarak geçirirken ben ise sadece kitap okuyarak değerlendirirdim.Yabancı dilimi çok çok daha fazla geliştirmek için bundan daha iyi bir fırsat yoktu" diyerek o tatlı gülümsemeniz ile anlatmıştınız. Sizinle Havaş çatısı altında tanışabilmek , sizinle çalışabilmek,sizden hep güzel şeyler öğrenebilmek galiba benim en büyük şansımdı...Bu sektördeki bütün kadın çalışanlara en iyi rol model kim olabilir diye sorsalar aklıma ilk önce her zaman siz gelirsiniz. Sonsuz saygı ve sevgilerimle ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başarılarınızın devamını dıler saglıklı gunler dılıyorum ~ 3 yıl önce
Iclal kayaoğlu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nihat Demirkan ~ 3 yıl önce
Nihat Demirkan.Dogru bir karar,isini bilen,deneyimli bir kisi,TAV ve kendisini tebrik ediyorum.Liyakat sahibi insanlara sahip cikmak cok guzel.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 3 yıl önce
Yeni görevinizde sonsuz başarılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000