08 Aralık 2019, Pazar 13:55:41

MİG yeni bir İHA geliştiriyor

Rus askeri uçak üreticisi MİG, şirket bünyesinde MİG-35 avcı uçakları ve diğer uçaklarla birlikte çalışabilecek yüksek hızlı askeri insansız hava araçlarının (İHA) geliştirildiğini açıkladı.
  • Adam kuruluşunun 80. yılını kutluyor biz de 3-5 yılda yerli ve milli uçak,helikopter,jet,motor bilmem ne yapacağız,yersen...
  • Asrın lideri ve asrın damadı mig'in iha'sından daha iyisini yapar dünya bize bir kere daha gıpta eder,korkar,çekinir evelallah,hamdolsun,inşallah,maşallah,amin...
  • Vay be artık dünya insansız savaş uçaklarına doğru ilerliyor. 30-40 yıla kalmadan sivilede yayılır bu.
  • Dronelar uzerinde ulkece gelismeliyiz, milli, yuksek teknoloji tabanli askeri guc icin bunu yapabiliriz, boylelikle eksiklerimizi kapatabiliriz, yandas bayraktar degil daha kurumsql ve bilimsel olmali

Rus askeri uçak üreticisi MİG, şirket bünyesinde MİG-35 avcı uçakları ve diğer uçaklarla birlikte çalışabilecek yüksek hızlı askeri insansız hava araçlarının (İHA) geliştirildiğini açıkladı.

Bugün kuruluşunun 80. yıldönümünü kutlayan MİG şirketinin basın dairesinden yapılan açıklamada, şirket bünyesinde MİG-35 avcı uçakları ve diğer uçaklarla aynı sistem içinde çalışabilecek yüksek hızlı askeri İHA'ların geliştirildiği belirtildi.

Açıklamada, "MİG şirketi, yüksek hızlı insansız hava araçları bazında hava sistemlerinin geliştirilmesi ile ilgili çalışmalar yürütüyor. Geliştirilen hava araçları örneklerinin yüksek muharebe potansiyeline sahip olacağı ve hem MİG-35 uçakları, hem de diğer hava araçları ile aynı sistem içinde kullanılacağı öngörülüyor” ifadelerine yer verildi.

'Uçakların dünyada benzeri yok'

Şirketin 'amiral gemisi’ ürünü olan yeni MİG-35 uçağının Army-2018 forumunda imzalanan kontrat kapsamında Rusya Savunma Bakanlığı için üretildiği hatırlatılan açıklamada, şöyle denildi:

"Birkaç MİG-35 uçağı işveren tarafından değerlendiriliyor. Bunun dışında şirket, bugün Rusya Hava-Uzay Kuvvetleri tarafından kullanılan ve her türlü hava koşullarında çalışan MİG-31 önleme avcı uçaklarının modernizasyonunu gerçekleştiriyor. Bu uçakların dünyada benzerleri bulunmuyor.” (Sputnik)

MİG yeni bir İHA geliştiriyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

mig ~ 4 yıl önce
Adam kuruluşunun 80. yılını kutluyor biz de 3-5 yılda yerli ve milli uçak,helikopter,jet,motor bilmem ne yapacağız,yersen...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
damat ~ 4 yıl önce
Asrın lideri ve asrın damadı mig'in iha'sından daha iyisini yapar dünya bize bir kere daha gıpta eder,korkar,çekinir evelallah,hamdolsun,inşallah,maşallah,amin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
—- ~ 4 yıl önce
Vay be artık dünya insansız savaş uçaklarına doğru ilerliyor. 30-40 yıla kalmadan sivilede yayılır bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gelecek Dronedur ~ 4 yıl önce
Dronelar uzerinde ulkece gelismeliyiz, milli, yuksek teknoloji tabanli askeri guc icin bunu yapabiliriz, boylelikle eksiklerimizi kapatabiliriz, yandas bayraktar degil daha kurumsql ve bilimsel olmali

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anlat anlat ~ 4 yıl önce
Daha iyisini yapında görelim. Ne duruyorsunuz? İçi boş laflarla iş yapılmıyor. Bu laikçiler hep böyle nedense. Lafa geldimi herşeyi bilirler, icraata geldimi yatmaktan ve içmekten başka birşey yapmazlar. Türkiye bunların tahakkümü yüzünden avrupa devletleri karşısında gelişemedi, hep geride kaldı. Ne zamanki bunlardan kurtulduk ancak o zaman ciddi atılımlar yapabildik.
Değişik ~ 4 yıl önce
Yandaş dediğin adamın 100de 1i faydan var mı ülkeye acaba ? Yaralı parmağa bi faydanız yok anca boş yapın.
Boş yapma ~ 4 yıl önce
Zoruna gitsede baykar yapıyor. Daha da yapacak...
anlat anlat'a ~ 4 yıl önce
kimden,ne zaman kurtuldun,ne atılımı yaptın, bu yorumu bile elin icadıyla yapıyorsun,amerika,avrupanın turistine,parasına,icadına muhtaçsın be ahmak.
Bayraktarmis ~ 4 yıl önce
Sen önce şimdi iktidar öncesine bakta sonra laf et cahillik diz boyu 20yil öncesi havacılıkta uçurma ucuramayan Türkiye şimdi İHA ve SİHA hatta TİHA da dünyada ilk 5 girdiği nokta insaf yazık biraz objektif olun..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000