21 Mart 2011, Pazartesi 10:24:14

MICROSOFT'UN KURUCUSU ÖYLE BİR UÇAK ALIYOR Kİ!

Bill Gates ile birlikte 1975'te Microsoft'u kuran Paul Allen, bireysel silahlanmada sınır tanımıyor.
  • bu adam almayacakta benmi alacağım helal sana bill güle güle koleksiyonunda eskit :))
  • Ya ne 10 milyon doları bee!! Ufak atın biraz. Mig29 Fulcrum'lar bu aralar ebay satış sitelerinde 1-1,5 milyon dolarlara alıcı buluyorlar. Bol keseden sallıyorsunuz kardeşim. (Lafım Habertürk'teki sallayıcılara tabiii!!!)

Allen'in son hamlesi ise MiG-29 Rus savaş uçağı almak oldu.

Milyarder Allen, pahalı eşyaların bulunduğu koleksiyonuna böylece bir yenisi daha eklemiş oldu. Farklı tipte uçakların da bulunduğu koleksiyonda dev uzunlukta bir de yat bulunuyor. Alınan uçak ise Washington'da bir havacılık meraklısı tarafından restore edildi.

Dördüncü jenerasyona ait, üstün manevra yetenekli bir kısa menzil hava muharebe ve savunma uçağı. MiG-29 aynı zamanda ilk turbofan motorlu hava muharebe uçağı olarak biliniyor. Tek kişilik ve çift motorlu bu uçağın batıdaki karşılıkları F-15,F-16,F-18. 28 ülkede kullanılıyor. Su-27’lerle birlikte Rus Hava Kuvvetleri’nin ana avcı gücünü oluşturuyor. Uçağın değeri 10 milyon doların üzerinde bulunuyor. (HaberTürk)

MICROSOFT'UN KURUCUSU ÖYLE BİR UÇAK ALIYOR Kİ!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
bu adam almayacakta benmi alacağım helal sana bill güle güle koleksiyonunda eskit :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ya ne 10 milyon doları bee!! Ufak atın biraz. Mig29 Fulcrum'lar bu aralar ebay satış sitelerinde 1-1,5 milyon dolarlara alıcı buluyorlar. Bol keseden sallıyorsunuz kardeşim. (Lafım Habertürk'teki sallayıcılara tabiii!!!)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000