06 Kasım 2015, Cuma 20:12:31

Metrojet kazasında 'patlama sesi' iddiası

France 2, soruşturma yürüten Mısırlı yetkililerinden birine dayandırdığı haberinde, Mısır'da düşen Rus yolcu uçağının karakutu kayıtlarında patlama sesinin duyulduğunu iddia etti.
  • Ucagi amerika da dusurmus olabilir, ruslari kiskirtmak icin, salicaklar isidin uzerine temiz is. Zamaninda yapmadiklari numara degil kendi kendilerini bile bombalamamislar miydi?
  • CANI SIKILAN UCAK INDIRIYOR !! NEYSEKI ARTIK DOGUDA PKK TEMIZLENDI EN AZINDAN KENDI VATANIMIZDA GUVENDEYIZ..
  • seyir halinde uçakta bomba patlasa uçak düşene kadar param parça olurdu. bu işin içinde iş var, kılıf aranıyor bazı şeylere.
  • Uçakta patlama olmuş olması en çok Fransızları sevindirir....
  • Dünyayı karıştırmak, doymak bilmez abd ve yahudi çıkarları doğrultusunda yeni savaşlar çıkartmak, bir yandan da askeri harcamaların artması için fırsatlar yaratmak amacıyla işid'i kendisi kuran abd'nin sonu yaklaşmaktadır. Bu evren sahipsiz değildir. Onu gözeten ve koruyan Yüce Yaratıcı'nın, bu bozguncu kavmi yeni Atlantis yapacağı günler yakındır.
  • Kesin isid patlattilar ucagi ayni malezya ucagi gibi

Fransız televizyon kanalı France 2, soruşturma yürüten Mısırlı yetkililerinden birine dayandırdığı haberinde, Mısır'da düşen Rus yolcu uçağının karakutu kayıtlarında patlama sesinin duyulduğunu iddia etti.

Mısır'da düşen Rus yolcu uçağı Airbus A321 ile ilgili soruşturma yürüten adı açıklanmayan yetkililerden biri, Fransız televizyonu France 2'ye yaptığı açıklamada, kara kutu kayıtlarındaki seslerin, uçakta motordaki arızayla ilgisi olmayan bir patlamanın meydana geldiğini gösterdiğini ileri sürdü.

Kaynak, "Uçağın kara kutu kayıtlarında, uçuş sırasında meydana gelen patlama sesi duyuluyor" dedi.

Metrojet kazasında 'patlama sesi' iddiası

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Amerika ~ 8 yıl önce
Ucagi amerika da dusurmus olabilir, ruslari kiskirtmak icin, salicaklar isidin uzerine temiz is. Zamaninda yapmadiklari numara degil kendi kendilerini bile bombalamamislar miydi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu ne yaa ~ 8 yıl önce
CANI SIKILAN UCAK INDIRIYOR !! NEYSEKI ARTIK DOGUDA PKK TEMIZLENDI EN AZINDAN KENDI VATANIMIZDA GUVENDEYIZ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalaza ~ 8 yıl önce
Kendi ülkemizde güvende olmayı ben de çok isterim ama , mevcut hükumet ve devlet görevlilerinin sürdürdüğü politika sonucu , hiçbir vatandaşımız batı şehirlerimizin birinden kalkıp doğudaki nir şehre emniyetlerin seyahat edemez durumdadır şu an ne yazık ki.
hobi ~ 8 yıl önce
dünyanın yaşanılması en tehlikeli yirmi ülkesinden biriyiz bu nasıl bir güven böyle terör olmadı trafik olmadı kapkaççı olmadı tinerci olmadı cinnet daha sayamadıgımız onlarca şey var malesef en güvensizlerden biriyiz keşke dedigin gibi olsaydı
AA ~ 8 yıl önce
seyir halinde uçakta bomba patlasa uçak düşene kadar param parça olurdu. bu işin içinde iş var, kılıf aranıyor bazı şeylere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haber ~ 8 yıl önce
Ucak zaten paramparca olmus!
Seeking for truth... ~ 8 yıl önce
Uçakta patlama olmuş olması en çok Fransızları sevindirir....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atlantis ~ 8 yıl önce
Dünyayı karıştırmak, doymak bilmez abd ve yahudi çıkarları doğrultusunda yeni savaşlar çıkartmak, bir yandan da askeri harcamaların artması için fırsatlar yaratmak amacıyla işid'i kendisi kuran abd'nin sonu yaklaşmaktadır. Bu evren sahipsiz değildir. Onu gözeten ve koruyan Yüce Yaratıcı'nın, bu bozguncu kavmi yeni Atlantis yapacağı günler yakındır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalaza ~ 8 yıl önce
Dünyamızdan Yahudi Amerikalı ve ingilizleri yok ettiğimiz an , kalan devletler eminim ki BARIŞ ve refah içinde yaşayacaklardır.
Insallah ~ 8 yıl önce
Olur, Insallah olacak...
Isim ~ 8 yıl önce
Kesin isid patlattilar ucagi ayni malezya ucagi gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000