22 Eylül 2021, Çarşamba 14:43:11

Metin Bölücek hakkında takipsizlik kararı çıktı

Geçtiğimiz yıllarda Fetö operasyonu kapsamında tutuklanan Çanakkale Havalimanı Müdürü Metin Bölücek hakkında takipsizlik kararı çıktı.
  • ŞİMDİ SORUYORUM BU ADAMA BU İFTİRAYI ATIP BELGELİ PSİKİYATRİ HASTASI OLAN ARKADAŞ A KURUM NE YAPTI NE CEZA VERDİ NE GİBİ BİR İŞLEM YAPTI.ÖNCE HASTAYIM DEYİP EMEKLİ OUP SONRA KENDİ ALDIĞI RAPORU MAHKEME KANALI İLE İPTAL ETTİRİP ÇANAKKALE HAVALİMANINDA ÇALIŞMAYA DEVAM ETTİRMEK NE DERECE MANTIKLIDIR.HAAA BU İFTİRAYI ATAN. BASINA YALAN YANLIŞ BİLGİ VEREN GAZETE KÜPÜRLERİNİ TOPLAYIP GENEL MÜDÜRLÜĞE GÖNDEREN ARKADAŞLARIDA UNUTMAMAK LAZIM. ADALET LÜTFEN
  • Bu adamdan fetöçü olmaz vatan haini olmaz isteseniz de olmaz para verseniz de olmaz zerresini bulamazsınız boşuna araştırmışsınız. BU Adamı devlete küstüremezsiniz boşuna uğraşmışşınız Doğru adamdan yanlış şeyler aramışsınız...
  • Demek ki fetö borsasına girebilecek kadar parası yokmuş... Böyle yapılarak gerçek fetöcülerle mücadele sulandırılıyor. Acaba kim yapıyor bunları !!!
  • Suçsuzluğu kanıtlanmış olduğu için şuanda tutuklu geçen yılları kadar devlette alacağı var. 4 sene yatmış. İnfaz kanununa göre 7 seneye kadar ceza alacak bir suçta hiç yatari yok. çünkü boşuna yattığı yıllar aldığı cezadan düşülecek. Ben olsam bu alacağımı bırakmam.
  • Hiç kafa basmıyor arkadaş..! Halkım beni affet de sen de kurtul yaaaa..! Ne uğraşıyorsun soruşturmalarla mahkemelerle..!
  • Eee deli saçması bir iftira yüzünden adamın heba olan yılları ne olacak? Boş yere o kadar yıl kahır çekti bu adam, ailesi perişan oldu. Nerede adalet?
  • Böyle haberleri daha çok okuruz.Cok canı yanan oldu.Insanlari suçsuz yere fetocu diye yaftalayıp al aşağı etmek son zamanların en büyük oyunu oldu.Ne diyelim kendisine geçmiş olsun tabi bu arada ne zorluklar yaşandı ancak kendi bilir.
  • Hakkında iftira atıp hapse artıranlar, yargısız infaz edenler ne olacak? Ya yaşadıkları, itibarı?
  • Bir insanı sevmiyorsan yaptıkları işine gelmiyorsa, hak yemiyorsa, dürüstse yapıştır fetöcü damgasını vur gitsin Neyseki adalet geçte olsa tecelli etti. Geçmiş olsun
  • Bilhassa THY kargoda hala kripto fetocular cirit atıyor,hepsinin cvleri,referansları belli ama hala hepsi işlerinde ve makamlarında hamdolsun. Yurtdışı müdürleri,Saw'dakiler,pazarlama ve satış'dakiler de öyle.Hani fetoyla mücadele ediliyordu ne oldu,yersen!

Geçtiğimiz yıllarda Fetö operasyonu kapsamında tutuklanan Çanakkale Havalimanı Müdürü Metin Bölücek hakkında takipsizlik kararı çıktı.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; 2014 yılında DHMİ Çanakkale Havalimanı müdürlüğü görevine getirilen Bölücek 2017 yılında  Fetö/PDY operasyonu kapsamında tutuklanmış ve hakkında terör örgütü üyeliğinden dava açılmıştı.

Söz konusu davanın takipsizlikle sonuçlandığı ve terör örgütü üyeliği suçlamasının düştüğü öğrenildi.

©AirportHaber

Metin Bölücek hakkında takipsizlik kararı çıktı

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

ADALET ~ 3 yıl önce
ŞİMDİ SORUYORUM BU ADAMA BU İFTİRAYI ATIP BELGELİ PSİKİYATRİ HASTASI OLAN ARKADAŞ A KURUM NE YAPTI NE CEZA VERDİ NE GİBİ BİR İŞLEM YAPTI.ÖNCE HASTAYIM DEYİP EMEKLİ OUP SONRA KENDİ ALDIĞI RAPORU MAHKEME KANALI İLE İPTAL ETTİRİP ÇANAKKALE HAVALİMANINDA ÇALIŞMAYA DEVAM ETTİRMEK NE DERECE MANTIKLIDIR.HAAA BU İFTİRAYI ATAN. BASINA YALAN YANLIŞ BİLGİ VEREN GAZETE KÜPÜRLERİNİ TOPLAYIP GENEL MÜDÜRLÜĞE GÖNDEREN ARKADAŞLARIDA UNUTMAMAK LAZIM. ADALET LÜTFEN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isteseniz de olmaz ~ 3 yıl önce
Bu adamdan fetöçü olmaz vatan haini olmaz isteseniz de olmaz para verseniz de olmaz zerresini bulamazsınız boşuna araştırmışsınız. BU Adamı devlete küstüremezsiniz boşuna uğraşmışşınız Doğru adamdan yanlış şeyler aramışsınız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 3 yıl önce
Demek ki fetö borsasına girebilecek kadar parası yokmuş... Böyle yapılarak gerçek fetöcülerle mücadele sulandırılıyor. Acaba kim yapıyor bunları !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alacağı var ~ 3 yıl önce
Suçsuzluğu kanıtlanmış olduğu için şuanda tutuklu geçen yılları kadar devlette alacağı var. 4 sene yatmış. İnfaz kanununa göre 7 seneye kadar ceza alacak bir suçta hiç yatari yok. çünkü boşuna yattığı yıllar aldığı cezadan düşülecek. Ben olsam bu alacağımı bırakmam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 3 yıl önce
Hiç kafa basmıyor arkadaş..! Halkım beni affet de sen de kurtul yaaaa..! Ne uğraşıyorsun soruşturmalarla mahkemelerle..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fa ~ 3 yıl önce
Eee deli saçması bir iftira yüzünden adamın heba olan yılları ne olacak? Boş yere o kadar yıl kahır çekti bu adam, ailesi perişan oldu. Nerede adalet?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Realist ~ 3 yıl önce
Böyle haberleri daha çok okuruz.Cok canı yanan oldu.Insanlari suçsuz yere fetocu diye yaftalayıp al aşağı etmek son zamanların en büyük oyunu oldu.Ne diyelim kendisine geçmiş olsun tabi bu arada ne zorluklar yaşandı ancak kendi bilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ya iftiracilar... ~ 3 yıl önce
Hakkında iftira atıp hapse artıranlar, yargısız infaz edenler ne olacak? Ya yaşadıkları, itibarı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ADALET ~ 3 yıl önce
Bir insanı sevmiyorsan yaptıkları işine gelmiyorsa, hak yemiyorsa, dürüstse yapıştır fetöcü damgasını vur gitsin Neyseki adalet geçte olsa tecelli etti. Geçmiş olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 3 yıl önce
Bilhassa THY kargoda hala kripto fetocular cirit atıyor,hepsinin cvleri,referansları belli ama hala hepsi işlerinde ve makamlarında hamdolsun. Yurtdışı müdürleri,Saw'dakiler,pazarlama ve satış'dakiler de öyle.Hani fetoyla mücadele ediliyordu ne oldu,yersen!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000