14 Nisan 2021, Çarşamba 15:30:25

Merkür Group Yunanistan'da bölgesel taşımacılık yapacak

Merkür Group, Yunanistan'da yolcu taşımacılığı yapmak için ülke sivil havacılığına başvuruda bulundu.
  • Hayırlı uğurlu olsun
  • Bize ne Yunanın yapmak istediginden Yaparsa yapsın

Merkür Group, Yunanistan'da yolcu taşımacılığı yapmak için ülke sivil havacılığına başvuruda bulundu.

Dünyayı saran Covid-19 salgını nedeniyle bir yıldır büyük kriz yaşayan havacıılık sektörü çıkış yolları ararken, Türk şirket Merkür Holding, Yunanistan'da Merkür Air olarak hizmet vermek için kolları sıvadı.

Edinilen bilgiye göre; Yunanistan Sivil Havacılık Kurumu'na yolcu taşımacılığı yapabilmek için başvurmaya hazırlanan şirket, ilk etapta Embraer ERJ 145 tipinde 2 yolcu uçağı ve 1 adet 8 koltuklu Hawker 800XP tipi özel jetle operayonlara başlayacak.

Bölgesel taşımacılık yapacak olan Merkür Air, onay sürecinin tamamlanmasının ardından hemen operasyonlara başlamayı planlıyor.

Öte yandan şirket, bu yatırım için personel ilanı da verdi.

İLAN İÇİN TIKLAYINIZ...

Merkür Group Yunanistan'da bölgesel taşımacılık yapacak

Yorumlar

Ramazan Kartal ~ 3 yıl önce
Hayırlı uğurlu olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yunan ~ 3 yıl önce
Bize ne Yunanın yapmak istediginden Yaparsa yapsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yunan a ~ 3 yıl önce
beypazarı sodası iç hazımsızlığa iyi gelir. Ya okumayı bilmiyorsun ya da okuduğunu anlayamıyorsun. Türk şirkketinin Yunanistandaki yatırımından bahsediyor. Öğrenmeye açıksan öğren: 1-Havacılık uluslararası bir iştir ve tüm dünya da belirli standartları gerektiri. Senin bakış açın gibi sadece para kazanılacak bir iş değildir. 2-Türkiye'de mevcut özel havayolu işletmelerimizin neredeyse tamamında yabancı AOC olduğunu bilmediğin anlaşılıyor buradan. 3-Türk şirketlerinin başka ülkelerde yatırım yaparak dünya pazarından daha fazla pay alma ve globalleşmelerinden rahatsızlık değil memnuniyet duymalısın. Bak ülkede en büyük kargo acenteleri yabancı globaller. Türk personeli 3 kuruşa çalıştırıp network ve finansal güçleri ile Türk şirketlerine yaşam şansı tanımıyorlar. Biraz yanlı değil de milli düşünebilirsen bu güzel bir gelişme ama tabi senin için önemli olan ne onu çok iyi biliyoruz.
Yazıyı ~ 3 yıl önce
Gözünle okumamışsın, çok belli.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000