24 Mayıs 2016, Salı 09:05:07

Merkel'den vize açıklaması

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Türk vatandaşlarının AB ülkelerine vizesiz gidebilmesi için Türkiye'nin şartları yerine getirmesi gerektiğini söyledi.
  • yorumlar hep esprili,yok merinos yok merkel abla,yok şu yok bu, şu an tüm avrupada tümünde zenginin den fakirine,bir türk,türkiye,düşmanlığı aldı gidiyor,hiç böylesi olmamıştı.başı nazi tohumları almanlar,çekiyor,basınıyla,polisiyle,yazarıyla,bakanıyla,tüm almanlar bu rasist ,soykırımcı ırk kendi geçmişine bakmadan türkiyeyi bölmek için her türlü yalanı dolanı entrikayı yapar.öbür avrupa ülkeleride aynısını uygular.almanyada gizli anayasa vardır bu gizli anayasada şöyle yazar türkle dost görün düşman kal.her on yılda bir alman gizli servisi BND tarafından ,türkler yakılır evleri yıkılır,alman devletinin nasyonal işi türkleri yakmaktır.alman ajanları,korrespondent gazeteci kimliğinde türkiyede cirit atarlar.bölmek kışkırtmak terör yaratmak için ve başardılarda.vize kalkmaz her bir türk 60 euro vize parası öder.büyük rakamlardan vazgeçmezler.kan emici bir toplumdan ne bekliyoruz.Alman bir prof.bana şöyle dedi türkiyeyi aynı osmanlıdaki gibi aynı padişahlık zamanlarında ki gibi içten bölmek parçalara ayırmak.için kurulmuştur.AB.hiç haketmediğimiz haldekaraktersiz avrupalının bize vize yi kaldıracağını beklemeyelim.tek kaybımız ,yıllardır birlik beraberlik gösteremedik,o kadar merhametli sevecen ekmeğini paylaşmayı seven bir ırkız.ki.bir örnek küçük örnek,köln hava limanı örnek thy uçakları havada trafiğinde hiç yoğunluk yokken tur attırılır, bavullar mahsus geç çıkar,ağır ağır işlem ler olur,yakıt,şu bu yavaş ağır ağır yapılırki uçak rötara girsin diye.yunan bulgar ve romenler kadar değerimiz yok.sayın yorumcular,almanyadaki sadece almanyadaki türklerin hepsi sadece bir saat tüm türkler işe gitmese ,sadece bir saatliğine paralarını bankadan çekse,türk doktorlar,türk şöförler ford vw mercedes bosch da çalısanlar sadece bir saat işe gitmese o almanya biter bok altında pislik altında kalır çöker.bir gün değil bir saat.bizden korkuyorlar,bu hep böyleydi,.alman ve avrupalının türklere yaptıklarını bir bir yazsam kütüphane açmam lazım.bizde vize koyalım.birlik olalım.kıbrıs rum kesimi açlar,bitikler,onlara bile vizeyi kaldırdık,.bu dışişleri bakanlığımızda çok iyi yetişmiş alman ve avrupalı ırkı çözmüş danışmanlar yokmu? beyinler yokmu.
  • Bizans enikleri...derdiniz baska.. alin basiniza calin ulkelerinizi...
  • Merkel teyze milyonlira sığınmacının akınına uğramak istemez. O vizeler bu yıl kalkacak görürsünüz.
  • İngiliz yetkili 3000 yılında getirebilir istenilen kriterleri diyor o zamanda veto etme ihtimalimiz var diyor adamlar açık açık dalga geçiyor ülkemizle istemiyoruz vize felan artık Türkiye adını bunların ağızlarına vermeyin
  • gelin bu tarafa pls, yuzumuz gozumuz Turk gorsun. cay ve biskuvu ikram edelim kardeslerimize.
  • Bunlar bizi parmağında oyanatiyorlar. Tabiii önce mültecileri geri alın, vize kalkar. Sonra imkansızı isteğin. Bunlardan hayırmı gelir.... Istedikleri tek birşey var, o da türkiyenin güç kayıp etmesi ! Kendilerini'de mülteciden kurtarmak!
  • Ben İzmirli, egeli olarak sokmak istemiyorum kendimi bu diktatörlük ülkesi haritasına , adam seni niye soksun siyasi birliğine.. Türkiye siyasi kültürü ile bu birliğinki aynı zamanda mi? Reis bir sözüyle şirketlere el koyuyor, heykelleri yiktiriyor, önce yoklama çekip sonra yemeyince kürtaj haftasını değiştiriyor.. 500 sene önce Krallıklar döneminde bile Avrupa'da bu kadar kral uygulamalar yoktu, bakınız 600 sene önce kralın haklarını devrettiği magna carta , adamların hala yazılı anayasası yok, bizde on bin sayfa anayasa var, uygulayan yok.. İçişleri bakanı savcıya siz kapıyı kırın girin , biz gerekirse yasasını sonradan çıkarırız dediği ülkeyi kim ne yapsın??
  • ben merkele bilmem kime kızmıyorum, vatandaşlarına yıllardır ha bugun alıyorlar ha şu gün alacaklar diye binbir yalan söyleyen sözüm ona bu ülkeyi yönetenlere ve onlara her daim kananlara kızıyorum ! ab vizeyi kaldırmazsa biz de tepki olarak ülkemize kimlikleriyle gelenlere vize koyalım tabii onu yapabilecek babayiğit varsa! hani birileri hep diyorlar ya türkiye şöyle büyüdü böyle gelişti almanya bizden korkuyormuş ab nin bize ihtiyacı varmış bilmem ne diye görelim bakalım ne kadar büyümüş ne kadar gelişmiş kim kimden korkuyormuş kimin kime daha çok ihtiyacı varmış!
  • Ben merinos almanyaya gideceğim. geri gelmiyecegim. valizler elimde bekliyorum.
  • Olaya objektif baksam da ne güzel demiş İlber Ortaylı ''Girmeyelim Avrupa birliğine ,ne olacak?Daha kendi sınırlarını bile koruyamayan bir birlik'' sonra aklıma Merkelin şartlarından biri geliyor''Kürtlerin durumuna ilişkin düzenlemeler falan yapılamsı...Dikkat ederim konu etnik köken değil,çok farklı...

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Türk vatandaşlarının AB ülkelerine vizesiz gidebilmesi için Türkiye'nin şartları yerine getirmesi gerektiğini söyledi.

İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen Dünya İnsani Zirvesi'nin açılış oturumuna katılmak üzere İstanbul'a gelen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşme gerçekleştiren Almanya Başbakanı Angela Merkel açıklamalarda bulundu.

Vize konusunda Türkiyenin vize serbestisi için bütün koşulları yerine getirmesi gerektiğini vurguladı.

Basına kapalı görüşme yaklaşık 1 saat sürdü.

Merkel'den vize açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

fenermoda ~ 8 yıl önce
yorumlar hep esprili,yok merinos yok merkel abla,yok şu yok bu, şu an tüm avrupada tümünde zenginin den fakirine,bir türk,türkiye,düşmanlığı aldı gidiyor,hiç böylesi olmamıştı.başı nazi tohumları almanlar,çekiyor,basınıyla,polisiyle,yazarıyla,bakanıyla,tüm almanlar bu rasist ,soykırımcı ırk kendi geçmişine bakmadan türkiyeyi bölmek için her türlü yalanı dolanı entrikayı yapar.öbür avrupa ülkeleride aynısını uygular.almanyada gizli anayasa vardır bu gizli anayasada şöyle yazar türkle dost görün düşman kal.her on yılda bir alman gizli servisi BND tarafından ,türkler yakılır evleri yıkılır,alman devletinin nasyonal işi türkleri yakmaktır.alman ajanları,korrespondent gazeteci kimliğinde türkiyede cirit atarlar.bölmek kışkırtmak terör yaratmak için ve başardılarda.vize kalkmaz her bir türk 60 euro vize parası öder.büyük rakamlardan vazgeçmezler.kan emici bir toplumdan ne bekliyoruz.Alman bir prof.bana şöyle dedi türkiyeyi aynı osmanlıdaki gibi aynı padişahlık zamanlarında ki gibi içten bölmek parçalara ayırmak.için kurulmuştur.AB.hiç haketmediğimiz haldekaraktersiz avrupalının bize vize yi kaldıracağını beklemeyelim.tek kaybımız ,yıllardır birlik beraberlik gösteremedik,o kadar merhametli sevecen ekmeğini paylaşmayı seven bir ırkız.ki.bir örnek küçük örnek,köln hava limanı örnek thy uçakları havada trafiğinde hiç yoğunluk yokken tur attırılır, bavullar mahsus geç çıkar,ağır ağır işlem ler olur,yakıt,şu bu yavaş ağır ağır yapılırki uçak rötara girsin diye.yunan bulgar ve romenler kadar değerimiz yok.sayın yorumcular,almanyadaki sadece almanyadaki türklerin hepsi sadece bir saat tüm türkler işe gitmese ,sadece bir saatliğine paralarını bankadan çekse,türk doktorlar,türk şöförler ford vw mercedes bosch da çalısanlar sadece bir saat işe gitmese o almanya biter bok altında pislik altında kalır çöker.bir gün değil bir saat.bizden korkuyorlar,bu hep böyleydi,.alman ve avrupalının türklere yaptıklarını bir bir yazsam kütüphane açmam lazım.bizde vize koyalım.birlik olalım.kıbrıs rum kesimi açlar,bitikler,onlara bile vizeyi kaldırdık,.bu dışişleri bakanlığımızda çok iyi yetişmiş alman ve avrupalı ırkı çözmüş danışmanlar yokmu? beyinler yokmu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyi de ~ 8 yıl önce
alman suçlu haklısın peki bizim hiç suçumuz yok mu? ülkemiz aleyhine ne kadar oluşum varsa hepsini destekliyor! hemen her şehrinde teröristlerin legal ofisleri var! almanlar ülkemize sadece ve sadece kimlikleriyle geliyor peki biz oraya kimlikle gidebiliyor muyuz? hayır! biz onlara anladıkları dilden tepki vermediğimiz müddetçe hep onların dediği olur! almanya ve diğer ülkelerin bize karşı böyle davranmasında geçmişten günümüze bizi sözüm ona yönetenlerin suçu,günahı çok büyüktür! biz almanya'dan ev alamıyoruz ama alman gelip burdan ev alabiliyor! bunu da şimdiki iktidar yaptı! ayrıca almanyadaki türkler iş bıraksa,bankadan para çekse vs türü şeyler çok komik! adamlar bize mi muhtaç? dünya çapında 1000 den fazla büyük şirketleri var, icatlarını dünyanın her yerine satıyorlar,sadece 4 firmasının yıllık geliri 700 milyar euro! bir de avrupada milyonlarca türk var madem düşmanlık,ırkçılık var,neden paralarıyla vs ülkelerine geri dönmüyorlar? ordaki sosyal haklar,parayı mı bırakamıyorlar?
Ali ~ 8 yıl önce
Bizans enikleri...derdiniz baska.. alin basiniza calin ulkelerinizi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merkel teyze ~ 8 yıl önce
Merkel teyze milyonlira sığınmacının akınına uğramak istemez. O vizeler bu yıl kalkacak görürsünüz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sacmalik ~ 8 yıl önce
İngiliz yetkili 3000 yılında getirebilir istenilen kriterleri diyor o zamanda veto etme ihtimalimiz var diyor adamlar açık açık dalga geçiyor ülkemizle istemiyoruz vize felan artık Türkiye adını bunların ağızlarına vermeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
U.k ~ 8 yıl önce
gelin bu tarafa pls, yuzumuz gozumuz Turk gorsun. cay ve biskuvu ikram edelim kardeslerimize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bunlar ~ 8 yıl önce
Bunlar bizi parmağında oyanatiyorlar. Tabiii önce mültecileri geri alın, vize kalkar. Sonra imkansızı isteğin. Bunlardan hayırmı gelir.... Istedikleri tek birşey var, o da türkiyenin güç kayıp etmesi ! Kendilerini'de mülteciden kurtarmak!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ya ~ 8 yıl önce
Işte gelde 2 Mio. mülteciyi istedikleri yere gönderme...
Ztk ~ 8 yıl önce
Ben İzmirli, egeli olarak sokmak istemiyorum kendimi bu diktatörlük ülkesi haritasına , adam seni niye soksun siyasi birliğine.. Türkiye siyasi kültürü ile bu birliğinki aynı zamanda mi? Reis bir sözüyle şirketlere el koyuyor, heykelleri yiktiriyor, önce yoklama çekip sonra yemeyince kürtaj haftasını değiştiriyor.. 500 sene önce Krallıklar döneminde bile Avrupa'da bu kadar kral uygulamalar yoktu, bakınız 600 sene önce kralın haklarını devrettiği magna carta , adamların hala yazılı anayasası yok, bizde on bin sayfa anayasa var, uygulayan yok.. İçişleri bakanı savcıya siz kapıyı kırın girin , biz gerekirse yasasını sonradan çıkarırız dediği ülkeyi kim ne yapsın??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fasa fiso ~ 8 yıl önce
ben merkele bilmem kime kızmıyorum, vatandaşlarına yıllardır ha bugun alıyorlar ha şu gün alacaklar diye binbir yalan söyleyen sözüm ona bu ülkeyi yönetenlere ve onlara her daim kananlara kızıyorum ! ab vizeyi kaldırmazsa biz de tepki olarak ülkemize kimlikleriyle gelenlere vize koyalım tabii onu yapabilecek babayiğit varsa! hani birileri hep diyorlar ya türkiye şöyle büyüdü böyle gelişti almanya bizden korkuyormuş ab nin bize ihtiyacı varmış bilmem ne diye görelim bakalım ne kadar büyümüş ne kadar gelişmiş kim kimden korkuyormuş kimin kime daha çok ihtiyacı varmış!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
abey ~ 8 yıl önce
Ben merinos almanyaya gideceğim. geri gelmiyecegim. valizler elimde bekliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MissPilotKorea ~ 8 yıl önce
Olaya objektif baksam da ne güzel demiş İlber Ortaylı ''Girmeyelim Avrupa birliğine ,ne olacak?Daha kendi sınırlarını bile koruyamayan bir birlik'' sonra aklıma Merkelin şartlarından biri geliyor''Kürtlerin durumuna ilişkin düzenlemeler falan yapılamsı...Dikkat ederim konu etnik köken değil,çok farklı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000